Demi
Én nem igazán vagyok oda érte, de a számai jók. Igazából lehet, hogyha utánanéznék akkor szimpatikus lenne, de így nem. De amit írt mellé, az full igaz rám
#Teszt! Melyik sztár lennél te?
2017. október 29. 18:39
Neymar fangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.29. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 267084 offline |
Kylie Jenner XD
2017. október 30. 16:49
ecsetbettiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.17. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 265491 offline |
Selena
És még a leírás is igaz rám... :'D
És még a leírás is igaz rám... :'D
2017. november 03. 14:44
Amit a teszt kiadott:
Kedves, őszinte, érzékeny, és elképzelhetően halk beszédű lány vagy. Szeretsz olvasni, tehetséged van a hangszerekhez és a zenéhez. Szűk baráti köröd van, de értük bármit megtennél. Több fiúnak tetszel, mint hinnéd – valószínűleg nem veszed észre őket.
Javítás (az én szempontjaim szerint):
Kedves, őszinte, magabiztos, és energiával lány vagy. Szeretsz olvasni, doramákat nézni, minden egyéb marhaságot csinálni; tehetséged van mások idegesítéséhez. Szűk baráti köröd van, de értük bármit megtennél. Egy fiúnak se tetszel – egy hányadék vagy!
Kedves, őszinte, érzékeny, és elképzelhetően halk beszédű lány vagy. Szeretsz olvasni, tehetséged van a hangszerekhez és a zenéhez. Szűk baráti köröd van, de értük bármit megtennél. Több fiúnak tetszel, mint hinnéd – valószínűleg nem veszed észre őket.
Javítás (az én szempontjaim szerint):
Kedves, őszinte, magabiztos, és energiával lány vagy. Szeretsz olvasni, doramákat nézni, minden egyéb marhaságot csinálni; tehetséged van mások idegesítéséhez. Szűk baráti köröd van, de értük bármit megtennél. Egy fiúnak se tetszel – egy hányadék vagy!
2017. november 24. 08:47
Ankzsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.23. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 264474 offline |
Rihanna:A Stílus Királynő. Vagány csajszi vagy, kicsit szemtelen, de éppen ezért szeretnek. Megszoksz vagy megszöksz mottó szerint élsz, a pasikat olyan könnyedén koptatod le, mint a piszkot a körmöd alól. Azonban, akiket szeretsz, azokat nagyon – értük tűzbe is mennél.
Az utolsó mondat nagyon de nagyon igaz..de a többi is egy kicfsit igaz rám c:
Az utolsó mondat nagyon de nagyon igaz..de a többi is egy kicfsit igaz rám c:
2017. december 05. 21:09
Taylor Swift:::Romantikus, okos, csöndesebb lány vagy. Imádod az állatokat, különösen a macskákat. Baráti köröd széles: rád bármikor lehet számítani. Megbízható, összeszedett vagy. Írási készséged páratlan.
2018. március 02. 18:40
tipikusan egy olyan sztár lettem, akit ki nem állhatokxD
ez elég irónikus
ez elég irónikus
2018. március 29. 14:49
Angel in the hellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.14. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 269094 offline |
Miley Cyrus
2018. március 29. 15:09
Az előző profilomon is Rihanna jött ki, most újra megcsináltam és újra ő. xd Érdekes.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.