Szinte semmi hely nem maradt az énekes hasán: újabb remekművel gazdagodott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szétvarratta magát Justin Bieber – fotó!
2017. október 21. 23:42
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline |
Szerintem ezt jobban is átgondolhatta volna...
2017. október 22. 00:22
Nincs bajom a tetkókkal, én is szeretnék egy egész kicsi méretűt, de ez szerintem már bőven túlzás. Mondjuk ha neki tetszik, tőlem aztán tegyen amit akar.....
2017. október 22. 00:48
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline |
A kevesebb néha több....ezt Justinak is figyelembe kellett volna vennie ! Ne értsetek félre , az ő teste , az ő bőre , azt csinál velem amit akar, ( egyébként nekem is van tetkóm lol xd ) de azért ez már egy kicsit túlzás....szerintem nem lett jó....de ha neki tetszik....akkor csak így tovább JB.
2017. október 22. 07:34
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline |
Idézet (Aduss13 @ 2017.10.21. 23:24)
Hányok, 30 év múlva megbánja, hogy ezt tette.
Istenem..ezt de imádom...
2017. október 22. 07:57
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline |
Amugy most mindenki azzal jön hogy "Jajj jézusom XY év múlva gyönyörűen fog kinezni" Most őszintén szerintetek 80-90 éves korába ki a sz*art fog érdekelni hogy hogy néz ki?? Ha jól mennek a dolgai akkor valószínüleg lesz családja felesége unokái es rengeteg pénze,mit fogja őt érdekelni hogy masoknak tetszike rajta vagy seem?!.. Magának kell tetszenie nem masoknak.
Nem nagyon birom JB-t igazábol most is csak azért álltam melle mert nekem is van tetkóm,nyilván nem ekkora sokkal kisebb még is rengetegen belém kötnek és megszolják meg azzal jönnek hogy "szépen fog kinézni öreg korombaa" haat haa már olyan idos leszek akkor egyáltalán nem fog érdekelni masok véleménye...Nekem egy szép emlék lesz hogy igen is bemertem vállalni fiatal korombaaa
Nem nagyon birom JB-t igazábol most is csak azért álltam melle mert nekem is van tetkóm,nyilván nem ekkora sokkal kisebb még is rengetegen belém kötnek és megszolják meg azzal jönnek hogy "szépen fog kinézni öreg korombaa" haat haa már olyan idos leszek akkor egyáltalán nem fog érdekelni masok véleménye...Nekem egy szép emlék lesz hogy igen is bemertem vállalni fiatal korombaaa
2017. október 22. 10:20
Holland Roden-fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.17. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 267350 offline |
Undorító...én a helyében nem varatnám szét magam, max hennával, mert az egy idő után lekopik ha megunom.
2017. október 22. 10:35
mondjuk nekem nem nagyon tetszik, mert ugye számomra jobb volt ennyi sok tetoválás nélkül, de én nem is a külsőjét nézem. én azért imádom, amilyen, illetve a személyisége miatt és a dalai miatt és még sorolhatnám, hogy miért. nekem mindegy, hogy még mit fog magára rakni, számomra akkoris tökéletes marad. ♡
2017. október 22. 11:13
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Nem szeretem JB-t, de ha neki tetszik, miért számítana a mások véleménye. Btw a kérdésre válaszolva nekem sem jön be, egyedül az oroszlán tetszik.
2017. október 22. 12:02
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline |
Justin azt csinál a testével amit csak akar. Nekem még kicsit fura, de előbb-utóbb mindent tetoválását megszoktam és megszerettem, ezzel is így leszek. Még így is elképesztő dögös.
2017. október 22. 12:37
Eddig se volt nagy szám kinézetileg (se máshogy), most sem lett az. A kép készítése előtt pedig igazán rendet rakhatott volna a fürdőben, "kissé" igénytelenül néz ott ki minden.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.