2017-ben ismét megrendezik a Comet gálát, és a mai sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy kik az idei év jelöltjei.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csobot Adél és Istenes Bence a Comet műsorvezetői
2017. október 26. 18:23
![]() |
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 ![]() |
Jézus...

2017. december 01. 20:38
![]() |
VersegiOkoska23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.01. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 268067 ![]() |

2018. január 29. 14:56
![]() |
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 ![]() |
Megnéztem élőben és borzalmas volt. Nem tudom milyen közönségük volt, de egyáltalán senkit nem tapsoltak meg, Istenes Bence már szó szerint könyörgött a tapsért. A nyertesek fele el se jött. Elégé színvonalas műsor volt... szerintem kezd egy kicsit elavulni, nem kellene tovább erőltetni.
Kapcsolódó sztárok

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Sokak szerint nem volt jó passzban.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Elképesztő, hogy percek alatt mennyien kedvelték Selena Gomez smink nélküli fotóját
Elképesztő, hogy percek alatt mennyien kedvelték Selena Gomez smink nélküli fotóját
Nagyon népszerű lett a fotó.