A Riverdale színésznője arról beszélt, mit gondol Archie és Betty szerelmi száláról.
A teljes cikkhez kattints ide!
#Riverdale: Lili Reinhart szerint nincs jövője Archie-nak és Bettynek
2017. október 26. 16:21
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Szerintem egyértelmű, hogy ők ketten nem lesznek együtt. Kíváncsi vagyok, Bughead-el mi lesz, remélem együtt maradnak, de kitudja mi fog történni...
2017. október 26. 16:54
Szerintem sincs. Archie Veronicával tökéletes, Betty pedig Jugheaddel.
(bár személy szerint kezdem jobban szeretni mindkét shipnél a Veronica & Jughead párosítást, annak ellenére, hogy tudom lehetetlen..)
(bár személy szerint kezdem jobban szeretni mindkét shipnél a Veronica & Jughead párosítást, annak ellenére, hogy tudom lehetetlen..)
2017. október 26. 17:08
Igen, így igaz, ahogy mondta. Bughead és a Varchie a legjobb együtt
2017. október 26. 18:00
Én is bírom Bugheadet, de szerintem ezt nem kéne elkiabálni. Ez valószínű egy több évados sorozat lesz, tele fordualtokkal, akármi történhet. Szerintem itt váltakozni fognak még bőven a párok, majd biztos bővül újabb szereplőkkel a stáb......mint mondtam, akármi történhet
2017. október 26. 19:31
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline |
Hát szerintem se leszxdd btw én vagyok az egyetlen aki úgy gondolja,hogy Betty nem illik össze Jugheaddel?XD I mean, Archieval még talan (Bughead shipperek ne kövezzetek pls )de Jugheaddelxddd
2017. október 26. 21:35
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 offline |
Szerintem Betty-nek senkivel sincs jövője. Vagy a sorozatnak.
Őszintén sajnálom, hogy az Archie képregényeket ennyire meggyalázzák. Annyi cliché van ebben a sorozatban, és a színészek is szörnyűek, Lili-nek egyáltalán nincs semmilyen kémiája senkivel, sem Cole-lal, sem KJ-vel. Bár szerintem egyik színésznek sincs kémiája a másikakkal a Riverdale-ben. Szörnyű összességében, és sajnálom, hogy pazaroltam időt arra a pár epizódra. Megértem, hogy Lili miért nem látja a jövőjét Betty-nek és Archie-nak.
Őszintén sajnálom, hogy az Archie képregényeket ennyire meggyalázzák. Annyi cliché van ebben a sorozatban, és a színészek is szörnyűek, Lili-nek egyáltalán nincs semmilyen kémiája senkivel, sem Cole-lal, sem KJ-vel. Bár szerintem egyik színésznek sincs kémiája a másikakkal a Riverdale-ben. Szörnyű összességében, és sajnálom, hogy pazaroltam időt arra a pár epizódra. Megértem, hogy Lili miért nem látja a jövőjét Betty-nek és Archie-nak.
2017. október 26. 21:35
Sasukefangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.19. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 266212 offline |
#teamBUGHEAD ❤
2017. október 27. 10:24
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Nem Archieba volt az elején halálosan szerelmes aztán jobb híján összejött Jugheaddel. Nekem úgy tűnik csak azért mondja ezt mert a valóságban is a pasija. Valamiért nem szimpi nekem ez a csaj nem kicsit van elszállva magától
2017. október 27. 11:20
Bár nagyon szeretem Bugheadet, egy részem mindig is reménykedni fog egy Betty-Archie szerelemben. Valószínűleg azért, mert Veronicával egyáltalán nem shippelem a srácot, hiába kedvelem V-t. Archie a kedvenc szereplőm a sorozatból, szóval mindenképp a legjobbat szeretném neki.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.