Korábban Instagramon hergelte rajongóit Demi Lovato, ám most lehullt a lepel a titokról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Demi Lovato hatalmas bejelentése
2017. október 27. 16:22
Sheperdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.21. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 267399 offline |
Fantasztikus lett a mostani albuma.
Remélem a turnéjával majd Európába is el fog látogatni és azon belül a magyarokat is megörvendezteti vagy legalább egy közeli országba is járhatna ,hogy végre eljussak az egyik koncertjére. <3
Remélem a turnéjával majd Európába is el fog látogatni és azon belül a magyarokat is megörvendezteti vagy legalább egy közeli országba is járhatna ,hogy végre eljussak az egyik koncertjére. <3
2017. október 27. 17:15
Ez számomra minden csak nem éppen hatalmas bejelentés. Kizártnak tartom, hogy egy új albummal csupán egy hónapig fog Amerikában turnézni, ilyet még sose csinált, úgyhogy remélem ez szimplán csak egy kis bemelegítő turné, és később lesz egy rendes TMYLM koncertkörút is, ami ígéretéhez híven valóban érinteni fogja Európát is...
off: gyönyörűen mutat mellette abban a csodás melegítőszettben...
off: gyönyörűen mutat mellette abban a csodás melegítőszettben...
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2017. október 27. 19:21
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Ó, én kis naív, mit is gondoltam, hogy ezalatt a hatalmas bejelentés alatt a Luis Fonsi esetleg Xtina duettet értem...
Először még izgatott voltam, hiszen mégiscsak egy turnéról van szó, de amikor megláttam a date listet leesett az állam. Őszintén remélem, hogy ez egy kis szösszenet a világtúrné előtt és Khaled csupáncsak egy vendég, ugyanis nem szeretnék egy Future Now Tour 2.0-át. Ha netán ellátogatna Magyarországra, akkor Demit szeretném látni és csakis őt.
Off: Valóban, fantasztikus az az outfit. Remélem ilyen ízlésesen fog megjelenni a fellépéseken is.
Először még izgatott voltam, hiszen mégiscsak egy turnéról van szó, de amikor megláttam a date listet leesett az állam. Őszintén remélem, hogy ez egy kis szösszenet a világtúrné előtt és Khaled csupáncsak egy vendég, ugyanis nem szeretnék egy Future Now Tour 2.0-át. Ha netán ellátogatna Magyarországra, akkor Demit szeretném látni és csakis őt.
Off: Valóban, fantasztikus az az outfit. Remélem ilyen ízlésesen fog megjelenni a fellépéseken is.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.