Mintha megint 2011 lenne: Justin Bieber és Selena Gomez randizni kezdett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hivatalosan is Justin Bieberrel randizik Selena Gomez
2017. november 03. 11:24
lili221visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.30. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 238134 offline |
Szerintem aranyosak együtt, és azok is voltak 11ben is, de Selenát nem ilyennek gondoltam (úgy értem, hogy szakít Abellel aztán rögtön váltja is másra). Szóval most egy kicsit csalódtam benne
2017. november 03. 11:27
Sosem szimpatizáltam Selena-val, bár szerintem ez egyértelmű. Az viszont még inkább lejjebb vitte a szememben, hogy csak úgy faképnél hagyta Abel-t, és máris "randevúzni" kezdett az exével. Nem tudom, ki hogy van vele, de ez az én szememben felettébb nevetséges.
2017. november 03. 11:53
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline |
Ennek megint sírás lesz a vége... Nem támogatom ezt a kapcsolatot és most egy kicsit csalódtam is, mert épphogy szétmentek már egyből dzsásztinka utáb futott... A barátai látják jól a helyzetet, remélem majd valamikor végre tényleg túlteszi magát rajta és nem lesz belőle semmi komoly. A lényeg hogy boldog legyen, bár ezt szerintem bieber oldalán nehéz lesz elérni.
2017. november 03. 11:54
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline |
Amúgy már le lehetne állni a cikkezgetéssel már marhára unom h folyton csak ezt látom az oldalon
2017. november 03. 12:14
Aely Waiteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.03. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 252889 offline |
muszáj hogy minden cikk róluk szóljon? volt már pár cikk jelenáról. fel fogtuk hogy újból egymásra találtak...
2017. november 03. 12:19
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Reméltem, hogy végleg véget vet ennek a gyerekeskedésnek, de úgy látszik tévedtem, támogatom Selena-t bármit is tegyen, de a barátainak van igaza. Emlékeznie kellene, hogy miatta került rehabra is. Sajnálom szegényt előre is.
2017. november 03. 12:23
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
Brandy: Selena érdrmelne jobbat, mikor alig szakított víkenddel, máris az exe után fut?
2017. november 03. 12:32
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Boldognak tűnnek együtt és csak ez számít, nem? Írom mindezt úgy, hogy nem bírom a csajt, de tényleg nayon hepinek tűnnek a fotókon mindketten Azt mondják Abel dobta Selenát, így már őt sem sajnálom, kívánom neki is, hogy találja meg az igazit.
2017. november 03. 12:40
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
én azt nem értem, ezzel mi is a probléma? úgy döntöttek, megpróbálják újra, nagy ügy. szerintem eddig is kapcsolatban álltak folyamatosan, csak épp a média tudta nélkül. el kell ismernem, a sztárkapcsolatokról szóló hírek mind unalmasak, továbbá nem is irigylem őket, hogy ennyire semmi magánéletük sincs, de ez legyen a legkevesebb bajuk egyem a szívüket a sok milliárdjaikkal. kívánom mindkettejüknek, hogy nőjön be a fejük lágya végre és sikerüljön egy értelmes, hosszan tartó kapcsolatot fenntartaniuk bár nem tudom, erre mekkora az esély. egyébként ennyire nincs miről írni, hogy ugyanarról a hírmorzsáról kell 4 különböző cikk is? a következő az lesz, hogy a keresztanyjuk nyilatkozik?
2017. november 03. 13:30
Nem Justin miatt szakítottak, de amint megjelent a hír, hogy szétválltak, máris Justinnal kezdett el több időt tölteni. Valóban nem miatta történt
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.