Hagyják már békén Zaynt ezzel a témával: tényleg nem érdekli már a One Direction.
A teljes cikkhez kattints ide!
Farmer lett a sztár! Zayn emellett senkivel nem tartja a kapcsolatot a 1D-ben, és tényleg nem érdekli
2017. november 04. 11:07
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Az alcímben ott van a véleményem az ilyen cikkekről:
˝Hagyják már békén Zaynt ezzel a témával: tényleg nem érdekli már a One
Direction.˝ Unom már ezeket a cikkeket, amiben próbálják lejáratni a tagokat. >:(
Direction.˝ Unom már ezeket a cikkeket, amiben próbálják lejáratni a tagokat. >:(
2017. november 04. 11:20
ATCfan2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 244633 offline |
Hoxa18. Nem követem nyomon az egydés' srácokat, de nem egészen értem miért írod ezt... Jelenleg Zayn pl. spotifyon magasan vezet havi hallagatottságban az 5 csávó közül. És igen, még Harry is jócskán le van maradva, míg Zayn 19. a világban addig Harry 60.
De nem is értem miért ez számít egyeseknek és miért nem a minőség.
Viszont egyenlőre egyik srác sem bukott bele a zenélésben, több száz millió hallgatóval ez egy hülye kijelentés lenne. Vannak előadók akik sokkal kevésbé ismertek mégis vígan elélnek a munkájukból.
Viszont egyenlőre egyik srác sem bukott bele a zenélésben, több száz millió hallgatóval ez egy hülye kijelentés lenne. Vannak előadók akik sokkal kevésbé ismertek mégis vígan elélnek a munkájukból.
2017. november 04. 11:39
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
ATCfan2002 | Ma, 11:20
Hoxa18. Nem követem nyomon az egydés' srácokat, de nem egészen értem miért írod ezt... Jelenleg Zayn pl. spotifyon magasan vezet havi hallagatottságban az 5 csávó közül. És igen, még Harry is jócskán le van maradva, míg Zayn 19. a világban addig Harry 60.
Gureka10 | Ma, 11:14
Ez teljesen érthető. Mindenki tudta, hogy ha kilép, a kapcsolat megszakad köztük.
Selena Gomez Fan.2 | Ma, 11:07
Hoxa18 | Ma, 10:02
A másik meg.... Ennyire lehet elhinni, hogy miket nyilatkozik Liam. Mindig a két legellenszenvesebb tag volt számomra ez a kettő!
Hoxa18 | Ma, 09:57
A zenélésbe úgyis belebukott, szóval....
Sia elég nagy húzónév! Csak azért van ott a listákon, mert Vele dolgozott együtt, másért nem! Egyébként Harry is minőségi munkát csinált, így a minőségre vonatkozó mondatod tök értelmetlen!
Gureka10 | Ma, 11:14
Ez teljesen érthető. Mindenki tudta, hogy ha kilép, a kapcsolat megszakad köztük.
Selena Gomez Fan.2 | Ma, 11:07
Hoxa18 | Ma, 10:02
A másik meg.... Ennyire lehet elhinni, hogy miket nyilatkozik Liam. Mindig a két legellenszenvesebb tag volt számomra ez a kettő!
Hoxa18 | Ma, 09:57
A zenélésbe úgyis belebukott, szóval....
Sia elég nagy húzónév! Csak azért van ott a listákon, mert Vele dolgozott együtt, másért nem! Egyébként Harry is minőségi munkát csinált, így a minőségre vonatkozó mondatod tök értelmetlen!
2017. november 04. 12:27
Yuri Stylinsonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 3 Azonosító: 266027 offline |
Jajj ez olyan nagyon érdekes... Ahhoz képest, hogy nem érdekli az egydééé ami már nem egydé hanem csak Louis, Niall, Harry és Liam, mert köztudott, hogy az egydé már nem létezik és nem is fog, talán max. csak egy kis kizsigerelő emlékkoncertre fog összeállni... mégis emiatt került fel az oldalra, immáron sokadjára, pedig különösebb dolgokat nem csinál, mint lovakat etet és teheneket visz ki...
2017. november 04. 13:16
NonameFluffyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.22. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 262075 offline |
Semmivel nem lehet már meglepni ilyen téren. Nekem borzasztóan hiányzik az 1D, és szerintem nem csak én vagyok ezzel így. Az meg valami borzalmas, hogy az egykori tagok olyanok voltak mint a testvérek, mára meg egymást kihasználva kapaszkodnak fel a ranglétrán. Egy szinten megértem Zaynt. Nem a semmiért vágta el magát a külvilágtól. Lehet neki is elege van...
2017. november 04. 13:52
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
Zanynek csak két tuti biztos kártya van a kezében az egyik a 1D a másik Gigi.. csak velük tudja magán tartani a média figyelmét mert már a rajongói is egyre kevesebb és kevesebb van..
Most vagy Zayn hazudott vagy Liam és Louis mert Louis is azt mondta hogy rendezték a kapcsolatukat és szoktak beszélni.
Azt meg hogy zeneileg mekkora sikere hagyjuk már.. az első albuma nagyon csúnyán megbukott a Pillowtalk róla az egyetlen sláger (ja és a klipben ott van Gigi is lol) az albumról a többi dalát egy rádió sem játszotta..
Aztán összeállt egy olyan előadóval mint Taylor Swift (aki sokkal nagyobb név mint Zayn) és hoppá lett megint egy sikere dala..
Csinált egy közös dalt Partynextdoor-al az a dal is bukás lett mert egy kevésbé ismert sztár.
Aztán most jött Sia akivel elismerem egy baromi jó számot csinált de csak úgy mint Taylor, Sia is egy sokkal nagyobb név mint Zayn több rajongóval.
Egyedül eddig nem bizonyított sokat de Niall, Harry, Liam és Louis igen.. nekik egyedül is sikeresek a dalaik.
Most vagy Zayn hazudott vagy Liam és Louis mert Louis is azt mondta hogy rendezték a kapcsolatukat és szoktak beszélni.
Azt meg hogy zeneileg mekkora sikere hagyjuk már.. az első albuma nagyon csúnyán megbukott a Pillowtalk róla az egyetlen sláger (ja és a klipben ott van Gigi is lol) az albumról a többi dalát egy rádió sem játszotta..
Aztán összeállt egy olyan előadóval mint Taylor Swift (aki sokkal nagyobb név mint Zayn) és hoppá lett megint egy sikere dala..
Csinált egy közös dalt Partynextdoor-al az a dal is bukás lett mert egy kevésbé ismert sztár.
Aztán most jött Sia akivel elismerem egy baromi jó számot csinált de csak úgy mint Taylor, Sia is egy sokkal nagyobb név mint Zayn több rajongóval.
Egyedül eddig nem bizonyított sokat de Niall, Harry, Liam és Louis igen.. nekik egyedül is sikeresek a dalaik.
2017. november 04. 13:59
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Nagyon úgy néz ki Zayn nem kedveli a rivaldafényt, nem képes összeszedni magát, hogy kiálljon színpadra és egyebet sem akar csinálni max zenéket kiadni. Nem nagy jövőt jósolok neki és kivi vagyok Gigi meddig marad mellette.
2017. november 04. 14:18
ATCfan2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 244633 offline |
Most tényleg azon problémáztok, hogy valaki nem csak mainstream popdalokat készít amit nem csak mainstream rádiók játszanak?!
Amúgy én nem ismerem egyiknek sem az összes szamát, de eddig Harrynek is csak 1 "slágere" van, nem?
És miért jó az nektek, ha valakinek sok slágere van? Pl. szerinte az a Sia + Zayn szám azért jó mert sokan megnézték? Ha csak 100 000 nézték volna meg, akkor Te már nem is hallgatnád, heh?
Amúgy én nem ismerem egyiknek sem az összes szamát, de eddig Harrynek is csak 1 "slágere" van, nem?
És miért jó az nektek, ha valakinek sok slágere van? Pl. szerinte az a Sia + Zayn szám azért jó mert sokan megnézték? Ha csak 100 000 nézték volna meg, akkor Te már nem is hallgatnád, heh?
2017. november 04. 16:10
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Pedig anno meg azt hallottuk, hogy valahanyukkal meg tartja. De ez az elet azt hiszem..
Amugy wow! En is farmon akarok elni Imadom az allatokat meg minden farmos dolgot. Ezt nem tudtam rola!
Amugy wow! En is farmon akarok elni Imadom az allatokat meg minden farmos dolgot. Ezt nem tudtam rola!
2017. november 04. 16:56
ImagineDragonsGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.20. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 264400 offline |
EnGreta mert az, hogy nem hires, akkor mar nem is ertekes? Ha nem penzes, akkor Gigi hagyja el? Nem hinnem amugy hogy egy farmon luxusban elnenek. Szval ha Gigi csak ezert lenne vele, akkor ezt reg nem vallalta volna. Miert baj az ha szeretne kicsit elni? Olyan nevetsegesek vagytok..
2017. november 04. 18:12
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Te jó ég ez tiszta olyan mint a Popstar never stop never stopping című film csak a való életben xd aki megnézi az egyből látni fogja a hasonlóságot a két banda és Zayn és az egyik szereplő között. Tök ugyanaz a szitu. Durva a hasonlóság!
2017. november 05. 12:31
ZaynfuckinMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.03. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 267149 offline |
Bárki bármit mond, Zayn jól csinálja.
Lehet, hogy egyedül belebukna a zenélésbe, de ha együtt dolgozik nagy nevekkel, akkor nem fog. És ezt szerintem Ő is pontosan tudja...
Lehet, hogy egyedül belebukna a zenélésbe, de ha együtt dolgozik nagy nevekkel, akkor nem fog. És ezt szerintem Ő is pontosan tudja...
2017. november 05. 14:57
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Nem tudom miért kell még a mai napig a 1D-vel nyaggatni... nem. aktuális.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.