Az idei évben már negyedik digitális kislemezével örvendezteti meg rajongóit a dél-koreai formáció, a VAV.
A teljes cikkhez kattints ide!
#KPOP: Megérkezett a VAV újdonsága
2017. november 05. 15:40
|
|
Arvil fanPhotographer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 1422 Csatolások: 38 Azonosító: 216037 offline
|
Én a VAV-et akkor hallottam először mikor a Flower(You) MV-jük jött ki. Ez a szám viszont ahhoz és az ABC-hez képes azért sokkal másabb. Komolyabb mind a szám és mind a klip is. Viszont nekem ez az oldaluk is nagyon tetszik. A számaik mindig kapósak és jó a refrénjük. Ez nálam most is így volt, ,mert elsőre megtetszett és már azonnal is töltöttem le. Remélem majd a későbbiekben is ilyen és ehhez hasonlóan jó számokat fogunk tőlük hallani.
2017. november 05. 23:42
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Nagyon tetszik ez a cb-jük is. Nagyon vártam már hogy kijöjjön, és nem kellett bennük csalódni.:3 Mind a klip, mind a dal baromi jóra sikerült.Én is remélem, hogy későbbiekben legalább ilyen jó számokkal térnek majd mindig vissza.^^
2017. november 06. 00:05
Tetszik ez a szám, eddig a fiúk nem igazán keltették fel érdeklődésem, de lehet, hogy ezúttal több figyelmet fordítok rájuk.
Remélem legközelebb is ilyen jó dallal térnek vissza.
2017. november 08. 20:04
Az eddigi dalaikkal sem okoztak csalódást, ez azonban véleményem szerint az eddigi legjobb számuk lett, imádom
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: