Az Oltári csajok Budapesten játszódó, mai ihletésű romantikus telenovella amiben az Erdész nővérek, három fiatal lány a boldogságot, a sikert és a szerelmet keresi. A három, vidékről a fővárosba költözött lány kalandjai és egy mesés esküvő lehetősége adja a történet gerincét. Angéla, Hajnal és Piros gazdag nagynénje jóvoltából a lányok egyikére mesés hozomány is vár.
Főszereplők: Hartai Petra (Erdész Hajnal) , Horváth Sisa Anna (Erdész Angéla) , Michl Juli (Erdész Piros) , Jaskó Bálint (Farkas Márk) , Dér Zsolt (Hegyi János) , Ember Márk (Herczeg Kornél)
Oltári csajok (2017-2018)
2017. november 07. 13:52
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 10295 Azonosító: 28189 offline |
2017. november 25. 13:12
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Imádom!!
Az eddigi legjobb magyar sorozat - lepipálja az Egynyárit és a Válótársakat is, persze azért nem sokkal maradnak le.
Angéla a kedvencem belőle, nagyon tetszik a párosa Márkkal. Akiket még nagyon bírok a Piros-Kornél duó.
Jó sorozat!
Az eddigi legjobb magyar sorozat - lepipálja az Egynyárit és a Válótársakat is, persze azért nem sokkal maradnak le.
Angéla a kedvencem belőle, nagyon tetszik a párosa Márkkal. Akiket még nagyon bírok a Piros-Kornél duó.
Jó sorozat!
2 felhasználónak tetszik:
Abby Winchester,
Cleo Cleo
2018. február 14. 20:54
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 10295 Azonosító: 28189 offline |
Néhány kép
1 felhasználónak tetszik:
Shenayla
2018. március 30. 21:48
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Az egyik legjobb magyar sorozat, de így elcseszni a végét!! Végig sírtam az utolsó 10 percet. Márk és Angéla volt a kedvenc párosom, nem volt jó ötlet "megölni" Márkot! De Angéla a végén megríkatott amikor elmondta, hogy babát vár, nagyon sajnáltam ....
Arra, hogy Hajni megy férjhez nem gondoltam, volt olyan forgatókönyv a fejemben, hogy mind3 lány oltár elé áll, volt olyan, hogy Piri vagy Angéla, de Hajnira nem gondoltam, ezért ez meglepett.
Alapból sajnáltam, hogy véget ér mert jó sorozat volt, de az utolsó rész után örülök neki, mert nagyon mérges vagyok a készítőkre.
Arra, hogy Hajni megy férjhez nem gondoltam, volt olyan forgatókönyv a fejemben, hogy mind3 lány oltár elé áll, volt olyan, hogy Piri vagy Angéla, de Hajnira nem gondoltam, ezért ez meglepett.
Alapból sajnáltam, hogy véget ér mert jó sorozat volt, de az utolsó rész után örülök neki, mert nagyon mérges vagyok a készítőkre.
1 felhasználónak tetszik:
blackcoffee
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.