Taylor Swift a tegnapi nap folyamán hivatalosan is megosztotta közelgő albumának dallistáját három nappal a megjelenés előtt. Elsőként Twitter oldalán osztotta meg a fotót a dalok címeivel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Közzétette új lemezének dallistáját Taylor Swift
2017. november 08. 14:45
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline |
Ez de rohadt jó kép egyébként nagyon várom, az eddigi dalok nagyon ott vannak, és a címek is nagyon tetszenek, bár ez még nem jelent semmit van egy olyan érzésem, hogy ez az album hatalmas lesz, és szerintem nem fogok tévedni Remélem felrakja spotify-ra mert jelenleg nincs pénzem albumra
2017. november 08. 15:13
Nagyon-nagyon-nagyon várom már ezt az albumot. El se hiszem, hogy az éveken át tartó várakozás pénteken végre véget ér.
2017. november 08. 15:26
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
Egy újabb duett Ed Sheeran-el okéé ez túl sok.. nagyon várom
bár kicsit félek is hogy nem fog tetszeni és csalódok benne mint Demi albumában nagyon vártam azt is de sajnos annyira nem fogott meg.. szorítok hogy Taylor-al ne így legyen
bár kicsit félek is hogy nem fog tetszeni és csalódok benne mint Demi albumában nagyon vártam azt is de sajnos annyira nem fogott meg.. szorítok hogy Taylor-al ne így legyen
2017. november 08. 16:26
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline |
Nem vártam még ennyire TS albumot.
2017. november 08. 23:25
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Az Ed-es dal kivételével mindet várom.
2017. november 09. 18:26
Joannexoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.10. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 262403 offline |
alig varom mar elorendeltem a deluxe verziot, es tenyleg mar a perceket szamolom IMADOM
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.