A jóképű színész az Instagramon közzétett posztjában árulta el, ki rabolta el a szívét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bepasizott a Bajos csajok szépfiúja
2017. november 08. 18:27
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. november 08. 20:41
Kepymancs11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.20. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 253324 offline |
A Buliszervíz után senki se gondolná, hogy meleg lenne
2017. november 08. 22:08
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Áhh, hamarosan a nőknek már csak ronda pasik jutnak... Kívánom legyenek boldogok Mondjuk ha én meleg pasi lennék, akkor Matthew Bomer-re hajtanék rá, ő annyira szép, hogy már szinte fáj
2017. november 09. 16:27
Aranyosak együtt ^^
A kommentelőket pedig nem értem... komolyan a külső a fő értékmérő egy pasiban, hogy ennyire mindenki ki van akadva, amiért egy újabb szépfiúról kiderült, hogy a férfiak érdeklik? "-.-
A kommentelőket pedig nem értem... komolyan a külső a fő értékmérő egy pasiban, hogy ennyire mindenki ki van akadva, amiért egy újabb szépfiúról kiderült, hogy a férfiak érdeklik? "-.-
1 felhasználónak tetszik:
swiftie_by
2017. november 10. 10:54
strawberrycupcakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 266025 offline |
miért meleg minden jó pasi?
2017. november 11. 00:31
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Ooo nemis tudtam, hogy meleg a fene... Akkor ennyit errol hogy a felesege leszek :/ de azert sok boldogsagot! Osszeillenek... Mind2 irto sexy *-*
Kapcsolódó sztárok
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.