Az énekesnő legújabb – szám szerint hatodik – nagylemeze tegnap került az üzletek polcaira a Big Machine Records lemezkiadó jóvoltából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Taylor Swift legújabb albuma! Itt a Reputation!
2017. november 11. 14:55
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. november 11. 15:13
audreyzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.28. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 257475 offline |
Nekem leírhatatlanul tetszik, már a 1989 óta vártam a megjelenését Az összes dalt imádom, de a legfőbb kedvenceim a Getaway Car♥, I did something bad, gorgeous, this is why we cant have nice things és a new year's day!! De tényleg nagyon szeretem mindet! Új hangzások is vannak, de azért a 1989-ra emlékeztető dallamok is felfedezhetőek. Biztos vagyok benne, hogy meg fogom rendelni a CD-t!
2017. november 11. 15:17
Lilibethúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.15. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 261960 offline |
Hát, őszintén, nekem csak a Look What You Made Me Do és picit a Gorgeus tetszik, amúgy meg szerintem nem lett olyan nagy durranás, az előző sokkal jobb lett, ez a stílus számára nagyon erőltetett. Eddig is volt egy sötétebb oldala, (lásd: Bad Blood) de ez már nem az. Teljesen meg van játszva, már önmaga paródiája... ami a korához képest nagyon ciki.
2017. november 11. 15:38
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline |
Ez a album egyszerűen hatalmas. Kb az 1989-nél 10-szer jobb. Nm tudok még hirtelen kedvencet választani. A New Years Day nem tetszik talán annyira. A többi nagyot üt. Kétségtelenül a legjobb albuma Taylornak. Alig várom már a következő kislemezt, mert amiket még eddig kiadott nem a legjobbak, hátra van még a java Egy Did something badet megnéznék nagyon. Egyébként 2 milliós első heti eladást várnak, és benne van, hogy egy hónap alatt a legsikeresebb album lesz 2017-ben. Őszintén megérdemelné. Ed albumát is imádtam de ez messze lekörözte, ahogy minden más albumot az évben. Taylor tarol
2017. november 11. 15:40
Jövőhéttől fent lesz Spotify-on is az egész lemez, szóval aki esetleg nem vette meg az albumot az is nem sokára meghallgatja mindegyik dalt teljes egészében.
Viszoooont én már tegnap óta a telefonomon tudhatom az összes számot, szóval miután harmadszorra is végig hallgattam a reputationt végre sikerült egy teljes egész véleményt formálnom róla.
Nagy elvárásokkal indítottam el az első dalt a lemezen, ugyanis felül kellett hogy múlja az előző 1989-es korongját, ami úgy ámblokk a number 1 albumom, szóval nem volt könnyű dolga. De mivel Taylor Alison Swiftről van szó, így természetesen nem csak hogy teljesen megfelelt az elvárásaimnak, de még felül is múlta azokat. Első hallgatás után kedvencet se tudtam választani, annyira tetszett mindegyik. Annyira különböző hangzásvilággal és dalszöveggel járult elénk ezzel a lemezzel, hogyha nem tudnám, hogy ezeket ő írta, biztos nem hinném el. A Dress című dalnál például alig akartam hinni a fülemnek. Aztán ott van a New Year's day, ami hihetetlenül édes lett, egyszerűen imádtam és úgy vélem ez a dal (a Gorgeous-szel és a CIWYW-al együtt) hasonlít leginkább a régebbi számaira. Legalábbis, ami a dallamát illeti, szövegileg sokkal boldogabb és "egészségesebb" mint bármelyik másik szerelmes száma.
De az igazán nagy kedvencem - a Look What You Made Me Do után - a This Is Why We Can't Have Nice Things lett. Már annyiszor meghallgattam, hogy nagyjából tudom a teljes szövegét. El sem tudom mondani, mennyire imádom ezt a dalt. Hihetetlenül tetszik, a szövege annyira megkapó és frappáns lett, hogy teljesen el vagyok ájulva tőle. Aztán a harmadik nagy kedvencem a Don't Blame Me, ami hát szintén elvarázsolt. Taylor hangja ebben a dalban még jobban tetszik, mint bármelyik másikban. Alig várom, hogy élőben is halljam tőle. Aztán nem hagyhatom szó nélkül az I Did Something Bad-et sem. Komolyan mondom, teljesen kifogytam a szavakból, mikor először végig hallgattam ezt a számot. ROHADT JÓ LETT! Iszonyatosan bejön és nem tudom megunni.
Mindent összefoglalva: Bár úgy tűnik ódákat tudnék zengeni erről az albumról, ám ez még sincs teljesen így, ugyanis szavakkal kifejezni nem tudom mennyire imádom. Amiket eddig írtam sem adják vissza azt, ami igazából bennem van. Nagyon szeretem Taylort, és rendkívül büszke vagyok rá! Minden elismerésem az övé.
Viszoooont én már tegnap óta a telefonomon tudhatom az összes számot, szóval miután harmadszorra is végig hallgattam a reputationt végre sikerült egy teljes egész véleményt formálnom róla.
Nagy elvárásokkal indítottam el az első dalt a lemezen, ugyanis felül kellett hogy múlja az előző 1989-es korongját, ami úgy ámblokk a number 1 albumom, szóval nem volt könnyű dolga. De mivel Taylor Alison Swiftről van szó, így természetesen nem csak hogy teljesen megfelelt az elvárásaimnak, de még felül is múlta azokat. Első hallgatás után kedvencet se tudtam választani, annyira tetszett mindegyik. Annyira különböző hangzásvilággal és dalszöveggel járult elénk ezzel a lemezzel, hogyha nem tudnám, hogy ezeket ő írta, biztos nem hinném el. A Dress című dalnál például alig akartam hinni a fülemnek. Aztán ott van a New Year's day, ami hihetetlenül édes lett, egyszerűen imádtam és úgy vélem ez a dal (a Gorgeous-szel és a CIWYW-al együtt) hasonlít leginkább a régebbi számaira. Legalábbis, ami a dallamát illeti, szövegileg sokkal boldogabb és "egészségesebb" mint bármelyik másik szerelmes száma.
De az igazán nagy kedvencem - a Look What You Made Me Do után - a This Is Why We Can't Have Nice Things lett. Már annyiszor meghallgattam, hogy nagyjából tudom a teljes szövegét. El sem tudom mondani, mennyire imádom ezt a dalt. Hihetetlenül tetszik, a szövege annyira megkapó és frappáns lett, hogy teljesen el vagyok ájulva tőle. Aztán a harmadik nagy kedvencem a Don't Blame Me, ami hát szintén elvarázsolt. Taylor hangja ebben a dalban még jobban tetszik, mint bármelyik másikban. Alig várom, hogy élőben is halljam tőle. Aztán nem hagyhatom szó nélkül az I Did Something Bad-et sem. Komolyan mondom, teljesen kifogytam a szavakból, mikor először végig hallgattam ezt a számot. ROHADT JÓ LETT! Iszonyatosan bejön és nem tudom megunni.
Mindent összefoglalva: Bár úgy tűnik ódákat tudnék zengeni erről az albumról, ám ez még sincs teljesen így, ugyanis szavakkal kifejezni nem tudom mennyire imádom. Amiket eddig írtam sem adják vissza azt, ami igazából bennem van. Nagyon szeretem Taylort, és rendkívül büszke vagyok rá! Minden elismerésem az övé.
2017. november 11. 15:55
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25036 Csatolások: 2326972 Azonosító: 180890 offline |
Hihetetlenül imádom ezt az albumot. Taylor levett a lábamról, az új stílusával, az odavágó szövegeivel és a jobbnál jobb dalokkal az új albumával. Az End Game és a Call It What You Want az abszólut kedvenceim. Amúgy imádom az összes dalt a lemezről. Tuti, hogy mostantól csak ez fog menni a telomon.
2017. november 11. 15:57
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Nekem nagyon tetszik ez az albuma is.
2017. november 11. 17:02
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
Csodálatos album lett
Nála jobban kevés előadó fejezi ki azt, hogy mit jelent szeretni, szeretve lenni, elengedni, élni és milyen a hírnév... az elmúlt időszakból minden benne volt ebben a dalban
Nála jobban kevés előadó fejezi ki azt, hogy mit jelent szeretni, szeretve lenni, elengedni, élni és milyen a hírnév... az elmúlt időszakból minden benne volt ebben a dalban
2017. november 11. 18:09
Joannexoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.10. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 262403 offline |
Eddig a Red volt a kedvecnem Taylortól és nem hittem hogy valaha lesz annál a mesterműnél jobb albuma, de nagyot tévedtem. A legmagasabb elvárásaimat is felülmúlta ez az album. Egyszerűen imádom. Minden egyes dal az albumon különleges, a ritmusok és melódiák észveszejtőek. A dalszövegek táján Tay ismét bebizonyította hogy ő generációnk egyik legjobb dalszöveg írója. (Kedvenc sorom : 'My reputation has never been worse, so you must like me for me'). A 'hangszerelés' is tökéletes és Tay vokáljai messze ebben az albumban legjobbak. Egyszerűen hibátlan, minden egyes számban nincs olyan dolog amit máshogy kellett volna csinálni. Megérdemli Taylor a sok sikert (az első órában 800 ezret adott el, elvileg 2 millió lesz az első heti eladás). Ez a stílus és korszak alkotó album nem csak Taylortól a kedvencem de az egyik All Time kedvenc albumom lett. Nem találok szavakat rá. Minden szám tökéletes de ki kell emelnem a I Did SOmething Bad-et, a Don't Blame Me-t és a King Of My Hear dalokat amik szerintem igazi pop tökéletességek. Bár kissé aggódom ezt hogy fogja felül múlni Taylor de ő Taylor Swift biztos sikerül neki. Egyébként imádom a tényt hogy a 4 leggyengébb dalt (azokat is imádom de na azok a leggyengébbek) adta ki előre hogy nagyobb legyen a meglepetés. <3
2017. november 11. 18:51
Klau18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.26. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 267036 offline |
Hát nem lett valami jó , eléggé unalmasak lettek a dalok talán 1-2 dal van amit szeretek a többi mind olyan egyhangúak! Mintha mindegyiknek ugyan az lenne a ritmusa, semmi egyedi nincs bennük ! Hat ez brutal unalmas album lett!!!!
2017. november 11. 20:49
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Hát nem tudom, a szövegek jók mint mindig, de a zenei alapok nekem is totál egyformának tűnnek, meg maga a hangzásvilág is. Amiket kiadott előre azok tűnnek másnak, de a többsége olyan mintha ugyanaz a dal lenne csak a szöveg változott. Imádom az előző albumát, manapság is sokszor végighallgatom, annyira rohadt jó lett. Ezt meg nagyon akarnám szeretni, de hamar átkapcsolok a kövi számra hogy hátha az jobb lesz, aztán mintha ugyanaz a dal kezdődne újra Ne kövezzetek meg azért, nem vagyok fan, csak a zenéjét szeretem és perpill a mostanit annyira nem, de tény hogy nagyon tehetséges
2017. november 12. 00:13
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Hááát valjuk be ...tehetséges a csaj,mert a dalszövegei szerintem nagyon jók és a hangja is szuper szerintem...mondjuk nagyon utálom,mert csapnivaló személyiség de jó számai vannak...mégha gyerekes okora is utalnak
2017. november 12. 19:21
Hát nem is tudom mit mondjak. Nem vettem meg, de neten meghallgattam a számokat. Szerintem is kábé ugyanolyanok. 3 szám van ami úgyahogy tetszik róla. A LWYMMD, Gorgeous és a New Year's Day. De úgy igazán egyik sem fogott meg annyira. Nem volt benne szerintem semmi különleges.
Ne értsetek félre, szeretem Taylor számait, de nekem ez az album most nem jött be.
Ne értsetek félre, szeretem Taylor számait, de nekem ez az album most nem jött be.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.