Starity

Jennifer Lawrence bevallotta, miért bunkózik a rajongóival

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. december 01. 19:29 #41
- törölt felhasználó -    
Nos megértem ha néha kimerült de nem gondol bele abba,hogy ez egyeseknek milyen rosszul esik?De hát mit is vártam....
2017. december 01. 20:40 #42
ramio
ramio
delaney
 
Státusztalán egy napon majd újra
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.24.
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Offline offline
Bár én nem vagyok se színész, se semmi hasonló, nap mint nap több száz emberrel találkozok, akik ugyan nem a rajongóim, mégiscsak ott vannak előttem, hozzám szólnak és nem hagynak békén, bármennyire is szeretném. Megbolondulnék, ha egy fárasztó nap után még le kellene állnom pózolni egy kép miatt. Szóval megértem, hogy semmi kedve ehhez. Az valóban nem túl kedves tőle, hogy így közli a véleményét, de sajnos sokan nem értenek a szép szóból.
Azt mindig is vad kijelentésnek éreztem, hogy a rajongói miatt híres, miattuk tart ott, ahol van. Szerintem ezt egyetlen hírességről sem lehet elmondani. Ha Justin Bieber-t vesszük, tuti, hogy legalább annyian utálják, mint ahányan szeretik. Ha tényleg a rajongókon múlna a dolog, az iránta érzett gyűlölet kioltotta volna az imádatot, szóval nem lenne sehol. Butaságnak hangzik, de amikor valaki azt mondja, hogy a rajongók miatt kerül valaki a csúcsra, az is butaság.
2017. december 02. 10:46 #43
- törölt felhasználó -    
Jen, ez nem a legjobb dolog! Változtass rajta! sad.gif

(Persze, tudom van, hogy őrült rajongók szekálnak az aláírás vagy egy szelfi miatt, ami tényleg idegesítő lehet minden sztár számára!) biggrin.gif
2017. december 02. 13:31 #44
BlackPinkFanGirl
BlackPinkFanGirl
visszatérő vendég
 
Státusz~
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.11.19.
Hozzászólás: 158
Csatolások: 0
Azonosító: 267929
Offline offline
Ez nem mentség :/
2017. december 03. 11:49 #45
- törölt felhasználó -    
Nem mentség arra, hogy verekedett. A budapesti rajongók nem mindennap látják Jennifer-t, csak egy képet akartak. Elképesztően bunkó ez a nő. :/
2017. december 03. 15:13 #46
RRavenclaw
RRavenclaw
új tag
 
StátuszA kedvencek közt nincs sorrend!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.02.03.
Hozzászólás: 28
Csatolások: 0
Azonosító: 253711
Offline offline
Régebben nagyon kedveltem Jennifert, és még mindig remek színésznőnek tartom, de az utóbbi időben egyre unszimpatikusabb a viselkedése. Nagyon meg kellene becsülnie a helyzetét: azzal foglalkozik, amit szeret, sikeres benne, és valljuk be, nem a világ legkeményebb munkája, arról nem is beszélve, hogy egy filmért milliókat kap. És mindezt a rajongóinak köszönheti, mert hiába tehetséges, ha nem mennek az emberek moziba, nem veszik meg a google play-en, vagy akár dvd-n a filmet, meg az ezerféle terméket, semmi nem lenne belőle. Ezért cserébe, hogy bevállal egy-két közös fotót, igazán semmiség.
1 felhasználónak tetszik: Maiko
2017. december 03. 19:18 #47
Mensch
Mensch
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.04.12.
Hozzászólás: 161
Csatolások: 0
Azonosító: 242652
Offline offline
Idézet (Gyllenhaal @ 2017.12.01. 18:29)
Nem, ő ha étteremben van, és valaki rosszul lesz, ő az, aki ellátja, aki újraéleszti. Az pedig igenis igaz, hogy a sztárok legtöbbször a rajongóiknak köszönhetik a hírnevüket, mert lehetnek bármennyire tehetségesek, ha nincs, aki vevő rájuk. Persze, ha valaki híres, nem azt jelenti, hogy kiszolgáltatottnak kell lenni a rajongókkal szemben, de ez sajnos nem egy olyan egyszerű munka, aminél ha "lejár a munkaidő", hazamegy, a munkáját pedig a munkahelyén hagyja. Szerintem Jennifer viselkedése nagyon felháborító, rajongók ezrei ugyanis a szeretetüket adják neki, ő meg csak egy bunkó visszaszólást ad cserébe. Sokkal alázatosabbnak és hálásabbnak kellene lennie, a híresség ugyanis nem jár neki alanyi jogon, és nem kéne elfelejteni, hogy nem ő az Atyaúristen.

Már megbocsáss! De milyen szeretetüket adják a rajongók, amikor lövésük sincs arról, hogy Jennifer milyen ember is valójában! Amit az emberek látnak egy színészből, az egy szerep karaktere,s nem a valódi egyénisége! Amúgy,, mindenkinek kiveri a szemét az, hogy a bunkó viselkedésével akarja távol tartani magától a (nem kívánt) egyedeket, de ez láthatóan a nyomuló tiniket csöppet sem zavarja! Aztán folyik mindenki száján az, hogy milyen hálátlan is! S ugyan miért? Mert ő nem akarja ezt az egészet, és pont!! És valóban: Ha egy orvos, egy étteremben vacsorázik, és valaki rosszul lesz, akkor természetesen segít, de a rendelési idő után, már ő sem vizsgál meg senkit! Amúgy, hogyan lehet ezt a két foglalkozást egy kalap alá venni? Az orvosi hivatást, én csak egy példának említettem a hozzászólásomba, de írhattam volna akár péket, szakácsot, vagy éppen autószerelőt! A lényeg az az, hogy Jennifer nem szereti ha zaklatják a privát szféráját, és ezért olyan a viselkedése. amilyen!ha még neked ez nem is, tetszik, de az ő életéhez, és viselkedési stílusához, csak is,, neki van joga, és mindenki másnak, jogában van ezt tiszteletben tartani! Ha ez nem tetszik, na bumm! Gondolom, ettől még Jennifer jól alszik!
biggrin.gif
2017. december 05. 08:45 #48
- törölt felhasználó -    
Én bírom Jennifert, de ez sajnos nem mentség.
2017. december 12. 20:18 #49
Eugenie
Eugenie
új tag
 
StátuszÁlmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.12.10.
Hozzászólás: 28
Csatolások: 0
Azonosító: 268195
Offline offline
Remek színésznőnek tartom Jennifert, bírom, hogy mindig kimondja amit gondol. De ez nem mentség. Sok mindent köszönhet a rajongóinak, és értem, hogy néha nehéz és megterhelő dolog sztárnak lenni, fotózkodni, autogramokat osztani, de....azért lehetne kicsit kedvesebb. Megérthetné, hogy az átlagos embereknek azért elég nagy dolog találkozni egy színésznővel.
2017. december 27. 18:42 #50
markpethes
markpethes
új tag
 
StátuszUnalmasnak lenni egyszerű, egyszerűnek lenni unalmas
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.12.27.
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 268420
Offline offline
Lehet, hogy nem kéne bunkónak lennie a rajongókkal, de magánélet neki is kell. Habár én is megsértődnék ha így elutasítana sad.gif de akkor is meg kell értenem, viszont ha rajongóim lennének bármikor szívesen fotózkodnék velük.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok