Starity

Brazilok (2017)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. december 01. 19:31 #1
TommyScans
TommyScans
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.04.29.
Hozzászólás: 830
Csatolások: 10295
Azonosító: 28189
Offline offline
Mindenki focizik. Az egész falu a bajnokság lázában ég: a csapatok felkészülnek, és győzni akarnak. Az esélyes persze a helyi önkormányzat nagyvadjaiból álló társaság, élükön a polgármesterrel (Fekete Ernő), aki nem tud hibázni, és helyettesével (Schmied Zoltán), aki meg nem szeret.
De valami megzavarja az eddigi harmóniát: a falu legszegényebbjei, a helyi cigánytelepen csellengő kamaszok, élükön a börtönből frissen szabadult, aranylábú rosszfiúval (Nagy Dániel Viktor), mellettük a dekázásban élen járó helyi pappal (Bánki Gergő) életükben először szintén neveznek. És nyerni akarnak.
És mert a faluból elszármazott, titokzatos milliomos éppen ebben az évben dönt úgy, hogy szülőhelye legjobb focistáit kiutaztatja magához Brazíliába, hirtelen megemelkednek a tétek, és felkavarodnak a falu addig nyugodt hétköznapjai.
De kell még néhány nagy szerelem, még nagyobb tömegverekedés, váratlan házkutatás, rejtélyes rablóbanda, kigyulladó vasutas és merdzsón érkező cigányvajda, hogy kiderüljön, ki és hova utazik végül... és akkor talán még Gáspár Laci is megérkezik.
Rendező: M. Kiss Csaba , Rohonyi Gábor
Szereplők: Nagy Dániel Viktor (Áron) , Lakatos Erik (Fingi) , Dóra Béla (Török) , Schmied Zoltán (Józsi , Török apja) , Rezes Judit (Török anyja) , Fekete Ernő (Polgármester) , Schell Judit (a Polgármester felesége) , Farkas Franciska (Rozi) , Kaszás Gergő (Dezső) , Dobó Kata (Ilike) , Anger Zsolt (buszvezető) , Bánki Gergely (Csaba atya) , Gáspár Laci (Gáspár Laci)
2018. május 03. 14:54 #2
TommyScans
TommyScans
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.04.29.
Hozzászólás: 830
Csatolások: 10295
Azonosító: 28189
Offline offline
Jelenetfotók
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!