Az Instagram koronázatlan királynője sztorijában bukott ki: visszavonul határozatlan időre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiakasztották Selena Gomezt: visszavonult Instagramról az énekesnő
2017. december 06. 13:19
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Mintha nem is ő lenne. Annyira műnek tűnik. Szerintem ez a hajszín borzasztó választás volt. Sosem értetem miért akar világos hajat az, akinek eleve sötét van.
2017. december 06. 13:28
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Szerintem kezd összeomlani. Nem mondom, hogy Miley szintjére esik, de az a hajválasztás már erős jele volt annak, hogy nem stimmel valami. Lehet, hogy megint Justinnal kezdődött minden, de ez nem ő. Nem mosolyog és határozottan látszik, hogy nem boldog. Talán ideje lenne egy újabb rehabnak a részéről, mert szerintem nagyobb a baj, mint anno.
2017. december 06. 14:35
M. Safariúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 122994 offline |
Idézet (BeccaBee @ 2017.12.06. 14:12)
Cassia arról van itt szo hogy megint glamster irta a cikket...
Igen, mert megint csak egy-egy mondatot ragadott ki a történtekből, nem rakta be a lementett inta képet, amin Sel ezeket írta, és hogy valószínúleg mire reagált így Selena. Végül nem nézte meg instáját, hogy azóta is fenn áll-e a helyzet, így megint csak egy clickbait cikk lett, igazi hírérték nélkül. (utána kellett olvasnom Buzzfeed-en meg egyéb oldalakon, hogy mi történt, mert ez alapján nem lehet érteni )
Amúgy érdekelne, Glamster, hogy te hogy látod ezeket a kritikákat, mert már kiváncsi lettem.
2017. december 06. 14:59
thelittlevaleskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 263693 offline |
Privat volt a profilja még tegnap. De hát 110 akárhány millió követővel nem ér sokat a privatizálása
2017. december 06. 15:15
Miért nőtt meg indokolatlanul ekkorára a melle? Borzasztó ez a haj, nekem nem fog hiányozni
2017. december 06. 15:30
strawberrycupcakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 266025 offline |
szerintem már kicsit sok volt belőle.. jól teszi hogy visszavonul
2017. december 06. 15:41
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline |
Lehet találgatni hány napig bírja ki. Vagy esetleg óráig.
2017. december 06. 15:42
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline |
TheBestKitsune - adom!
2017. december 06. 15:54
@BeccaBee, csak egy kérdés: szerinted egy egytől tízig terjedő skálán mennyire etikátlan valakinek a vese -vagy bármilyen- műtétjével viccelődni?(:
2017. december 06. 16:14
Én is azt néztem, hogy mitől lett hirtelen ekkora a melle, de szerintem csak a rossz szögből van véve, azért tűnik ilyennek.
Amúgy mi történt, mert úgy lászik megint lemaradtam. Hol forgatta ki a szavait a Billboard, és milyen előzetes sztoriban akadt ki?
Amúgy mi történt, mert úgy lászik megint lemaradtam. Hol forgatta ki a szavait a Billboard, és milyen előzetes sztoriban akadt ki?
2017. december 06. 16:30
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline |
Tegnap pont rátévedtem a profiljára (alapból nem követem) és valóban privát volt... Úgyhogy azt Glamster jól írta, csakhogy azóta újra "normális" lett a profilja... Annyiban hibáztál Glamster, hogy nem néztél utána, hogy még mindig fenn áll ez a helyzet, vagy sem...
Amúgy a cikkhez: kíváncsi vagyok mi akasztotta ennyire ki...
Amúgy a cikkhez: kíváncsi vagyok mi akasztotta ennyire ki...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.