Kiakasztották Selena Gomezt: visszavonult Instagramról az énekesnő
2017. december 06. 16:51
jelena4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 262709 offline |
Nos, aki nem tudná, hogy miért akadt ki ennyire, elmondom. Selenának van egy plüsmacija otthon, amit ajándékba kapott és nagyon szeret. A Billboard pedig azt írta, hogy Selena szerint nagyon ciki a maci, és alig várja hogy továbbajéndékozhassa. A Billboard ezt persze csak azért írta, hogy érdekesebb legyen a cikk, és ők is tudják hogy Sel igazából nem ezt mondta. Megértem selenát, hisz a macit az egyik barátjától kapta, és egy nagyon fontos darab neki. Nem értem, hogy lehetett erre képes a Billboard.... a cikk írójának pedig, ha már cikket ír, nézze meg az okát is a történteknek. Kösz.
2017. december 06. 16:53
jelena4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 262709 offline |
egyébként szerintem nagyon jó selena haja, a mellét peig nem műtette meg, csak a szög miatt tűnik úgy
2017. december 06. 16:58
1. Borzasztó mi lett szegényből. Régen annyira bájos, szép lány volt, ezt a felvételt nézve pedig olyan mint egy Kylie Jenner utánzat.
2. Annyira bírom, hogy persze szegény Selenát meg kell érteni, hát mégis csak egy plüss maciról van szó. De amikor más énekesnő/színész egy sokkal nagyobb dolog miatt mondta, hogy akkor végzett a közösségi médiával, több oldalon keresztül volt elhordva mindenféle hisztis, beképzelt libának stb. Na ez az ami gáz: valakinek minden el van nézve, más pedig a legapróbb hülyeségért is szét van cincálva.
2. Annyira bírom, hogy persze szegény Selenát meg kell érteni, hát mégis csak egy plüss maciról van szó. De amikor más énekesnő/színész egy sokkal nagyobb dolog miatt mondta, hogy akkor végzett a közösségi médiával, több oldalon keresztül volt elhordva mindenféle hisztis, beképzelt libának stb. Na ez az ami gáz: valakinek minden el van nézve, más pedig a legapróbb hülyeségért is szét van cincálva.
2017. december 06. 17:03
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Elolvastam én is a cikkeket. Nem hiszem hogy a Billboard hazudott volna azzal kapcsolatban amit Selena a maciról mondott, szerintem azért dühös mert leírták amit mondott és ez rosszul esett annak akitől kapta a medvét. Mind kapunk olyan ajándékot aminek nem örülünk és legszívesebben rögtön továbbajándékoznánk, de lehetne annyi esze, hogy ilyet nem mond el egy cikkírónak. Nembaj tanul belőle és megint sajnálhatjuk szegénykét hogy milyen nehéz neki...
2017. december 06. 20:07
Szerintem klassz Selena haja! A bulvár média meg nagyon szemét vele. De ezt is el kell viselnie egy sztárnak! Mindenesetre kitartást Selena! Aztán várunk vissza az Instagramon!
2017. december 07. 21:10
1.Evvel a szőke hajjal úgy néz ki mint Kylie Jenner.
2.Az a megjátszós fej a videóban nagyon irritál...
2.Az a megjátszós fej a videóban nagyon irritál...
2017. december 09. 13:03
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Jaj szegénykém...sírjon már egy sort.
A videóban mintha nem is ő lenne, mű lett ez a csaj, szerintem még mindig szép, csak nincs meg benne az a báj, ami volt.
Olvastam kommentek között, hogy azért lett szőke, mert valami nem stimmel szinte minden sötét hajú sztár egyszer kipróbálja a szőkét, nem azt jelenti, hogy össze van omolva vagy nem stimmel valami... még szerintem jól is áll neki.
Irritál ennek a nőnek a személyisége, a zenei és színészi munkássága semmi, a hangja nulla, de a külseje és megjelenése mindig tetszik.
A videóban mintha nem is ő lenne, mű lett ez a csaj, szerintem még mindig szép, csak nincs meg benne az a báj, ami volt.
Olvastam kommentek között, hogy azért lett szőke, mert valami nem stimmel szinte minden sötét hajú sztár egyszer kipróbálja a szőkét, nem azt jelenti, hogy össze van omolva vagy nem stimmel valami... még szerintem jól is áll neki.
Irritál ennek a nőnek a személyisége, a zenei és színészi munkássága semmi, a hangja nulla, de a külseje és megjelenése mindig tetszik.
2017. december 10. 17:17
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline |
Konkrétan a melleit videózta...
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni