Top 15: Filmek, amiket 2017-ben minden tininek látnia kell
2017. december 11. 17:51
Egy kettővel egyetértek,de azért ezek nem korszakalkotó filmek.Emlékszem mikor a Minden,Minden előzetesét adák a moziban enyhe röhögőgörcsöt kaptam
2017. december 12. 17:00
Bogyi26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 259780 offline |
Lehet el mond valamit az érdeklődési körömről valamit, hogy ezek közül csak a Galaxis őrzőit, a Karib-tenger kalózait és a Pókember: Hazatérést láttam, de ezeket mind IMÁDOM!!! Főleg a két Marvel filmet. Na jó, főleg a Pókembert. (főleg Tom Hollandot )
2017. december 15. 14:54
Luca Fordúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.29. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 263343 offline |
Kicsit hiányolom az igazság ligáját. Nekem nagyon tetszett bár a kritikusoknak annyira nem. Az tény hogy még néztem volna de így is jó volt. A karaktere és a színészek is pöpecek. És bár lehet hogy a DC rajongó ként nekem könnyű volt megérteni. De akiket kérdeztem azoknak tetszett.
A Dunkirk most felkeltette az érdeklődésemet. Imádom a háborus filmeket :$!
A Dunkirk most felkeltette az érdeklődésemet. Imádom a háborus filmeket :$!
2017. december 15. 15:11
ecsetbettiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.17. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 265491 offline |
A Minden, mindent, a Belerinát láttam, tök jó filmek. Na most, a Baywatchot is láttam, és I-M-Á-D-O-M
A Before I Fall felkeltette az érdeklődésemet, egyszer még szeretném azt is megnézni. :'D
A Before I Fall felkeltette az érdeklődésemet, egyszer még szeretném azt is megnézni. :'D
2019. április 27. 12:14
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline |
A Szépség és a Szörnyeteg, és a Balerina iszonyúan jó lett!!!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni