Hali
Hogyan lehet kitiltani címeket a routerből?
Én csináltam Domain tiltást és url tiltást is de nem műkszik.
Ez a szemét paypopup egy csúf felugró szemét ami a mozillánál is bezavar.
Domain tiltás D-link Routerel
2005. április 17. 13:41
|
|
Imotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 249 Csatolások: 4 Azonosító: 128 offline
|
Megnéztem!
Én az index.hu-val teszteltem. Próbáltam URL-blokkolást, Domain-blokkolást, illetve még IP-blokkolást is. Az egyetlen ami célra vezetett, viszont az 100%-osan sikerült, az az URL blokkolás volt! Csak annyit írtam be a blokkoláshoz, hogy "index.hu". Szerintem neked is csak annyit kéne oda beírnod, hogy "paypopup.com"! Amúgy érdemes megpróbálni esetleg egy firmware frissítést, ha nem a legújabb. És neked is azt az eredményt kéne kapnod mint ami nekem volt!
Viszont ha használsz külső proxy-szervert, akkor tökmindegy mit állítasz ide be, mert minden kérés, még a domain kérés is a proxy-nak megy, így a Router nem érzékelheti a kérdést, mivel nem ő kapja!
Én az index.hu-val teszteltem. Próbáltam URL-blokkolást, Domain-blokkolást, illetve még IP-blokkolást is. Az egyetlen ami célra vezetett, viszont az 100%-osan sikerült, az az URL blokkolás volt! Csak annyit írtam be a blokkoláshoz, hogy "index.hu". Szerintem neked is csak annyit kéne oda beírnod, hogy "paypopup.com"! Amúgy érdemes megpróbálni esetleg egy firmware frissítést, ha nem a legújabb. És neked is azt az eredményt kéne kapnod mint ami nekem volt!
Viszont ha használsz külső proxy-szervert, akkor tökmindegy mit állítasz ide be, mert minden kérés, még a domain kérés is a proxy-nak megy, így a Router nem érzékelheti a kérdést, mivel nem ő kapja!
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Meghalt a nagymamája, ő pedig nyaralós képeket posztolt - sokan támadják Kim Kardashiant
Meghalt a nagymamája, ő pedig nyaralós képeket posztolt - sokan támadják Kim Kardashiant
Kicsit rosszul jött ki a nyaralási fotók időpontja.
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Elárulta, miért érzett így.
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.

0 felhasználónak tetszik: