Top 10: Ők voltak a legnépszerűbb női előadók 2017-ben
2017. december 12. 17:54
Engem nem Ariana, hanem a harmadik és a hatodik helyezett lepett meg, hogy egyáltalán felkerültek ide. Egyikük dala se valami nagy durranás, sőt. Tőlem nem sokszor hallani ilyet, de Demi Lovato száma sokkal jobb, mint az említett kettőé. Meglepett, hogy ilyen hátra került a listán. Mondjuk, ha már a lista hátuljánál tartunk, akkor a Swish Swish jelenléte is rejtély a számomra. Bár azt meg kell hagyni, hogy Katy egész népszerűnek számít, szóval betudom ennek... Na, de Alessia?! Azt a számot most hallottam először (és utoljára)
2017. december 12. 19:15
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline |
Ezt a listát nem a fentebb látható dalokból állították össze. Lehet hogy az into you nem ez évi, de nem is ez alapján lett első Ariana, a cikkíró csak belinkelt néhány számot, hogy egyen mihez kötni az adott előadót, ha valaki nem ismerné annyira őket. Ugyanúgy, nem a Swish Swish c. dal lett a 10., hanem maga Katy, és valószínűleg nem is amiatt a szám miatt, ugyanis nagyon gyengén teljesített a Hot 100-on. A cikkről annyit hogy meglepett, hogy Ariana lett az első. Nehéz elhinni, hogy az évben jobb eredményeket ért el mint pl Tay, aki már csak a LWYMMD-val egy temérdek rekordot megdöntött, Ariana meg még csak dalt se adott ki. Bár igaz, Taylor is csak 3 hónapja tért vissza, ígyis elég szép hogy ilyen rövid idő alatt a 4. legsikeresebb lett az évben. Mondjuk máris majdnem 2m-t eladott a reputation-ből, szóval de, mégis csak fura ez a lista Sajnálom hogy Miley ennyire elhasalt az évben, szinte semmilyen listán nem jelenik meg
2017. december 12. 19:47
Klau18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.26. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 267036 offline |
Ariana lehet hogy nem adott ki új dalt de nagyon sok rekordot megdöntött még így is szóval elképesztően híres az Ariana de megérdemli <3333
Demiről meg csak annyit hogy imádom és büszke vagyok rá de jobb helyezést is kaphatott volna
Demiről meg csak annyit hogy imádom és büszke vagyok rá de jobb helyezést is kaphatott volna
2017. december 12. 20:43
A listán szereplő hölgyemények közül egyedül Demi Lovatót szeretem - és akkor most nagyon finoman fogalmaztam - örülök, hogy megtalálható a neve ezen a listán, ugyanis iszonyat keményen dolgozott idén (is), és végre úgy tűnik, hogy a general public is kezdi értékelni a tehetségét. Nagyon megérdemelte már. Mindig elképeszt, hogy ebből az aprócska lányból, hogy tud ekkora hang kijönni, hihetetlen. Remélem a jövő év is hasonlóan jó lesz a számára.
2017. december 12. 22:27
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Becky G-t eléggé hiányolom innen.Persze még tudnánk kit mondani,de ő szerintem mindenképpen beférne.
2017. december 13. 20:48
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline |
Idézet (Nikus12 @ 2017.12.12. 17:54)
Engem nem Ariana, hanem a harmadik és a hatodik helyezett lepett meg, hogy egyáltalán felkerültek ide. Egyikük dala se valami nagy durranás, sőt. Tőlem nem sokszor hallani ilyet, de Demi Lovato száma sokkal jobb, mint az említett kettőé. Meglepett, hogy ilyen hátra került a listán. Mondjuk, ha már a lista hátuljánál tartunk, akkor a Swish Swish jelenléte is rejtély a számomra. Bár azt meg kell hagyni, hogy Katy egész népszerűnek számít, szóval betudom ennek... Na, de Alessia?! Azt a számot most hallottam először (és utoljára)
Ja, mert aki nem mainstream előadó, mint Ariana vagy Selena, annak semmi keresnivalója a listán?
Halseynak például sokkal több keresnivalója van itt mint mondjuk Katynek vagy Selenának. Attól, hogy őket nyomják orrba-szájba mindehol, az nem azt jelenti hogy ők a legtehetségesebbek. Lehet akármilyen népszerű a daluk, ha élőben nem tudják elénekelni normálisan (márpedig nem tudják) az elég gáz.
Szóval Halsey megérdemli, hogy a listán szerepeljen, mégpedig a 3. helyen.
((A cikkírónak meg csak annyit, hogy jobban figyeljen mikor hozzáadja a kapcsolódó sztárokat.))
2017. december 14. 11:38
Csodálkozom, hogy Katy Perry benne van a top 10-ben.
2017. december 20. 19:26
Annak, aki azt mondja, hogy Halsey-nak nincsen keresnivalója a listán, üzenném, hogy ő volt az első olyan női előadó az évben, aki 2. helyen nyitott a Billboard listáján, a hfk mostanra platinum, a Now Or Never és a Bad At Love is platinum, a BADLANDS-et egymilliárdszor stream-elték Spotify-on, a hfk turné eddigi összes koncertje majdnem teltházas volt, a Gasoline az egyik legsikeresebb dala úgy, hogy nem is lett volna rajta az albumon. Csak pár azokból a sikerekből, amik Ashley nevéhez fűzhetők, mindezeken felül pedig csak plusz, hogy egyedi, karakteres hangja van és ugyanúgy, ha nem jobban elő tudja adni a dalait élőben, mint a stúdióban.
2018. január 02. 16:08
csoricsengeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.19. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 266247 offline |
hol van Miluu (miley cyrus) ?
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.