Klippremier: Taylor Swift ft. Ed Sheeran, Future – End Game
2018. január 14. 10:07
![]() |
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 ![]() |
csak engem irritál nagyon ed ebben a dalban és klipben? nem értem mi ez a hype körülötte. a hangja átlagos, a dalszövegek a divideon olyanok mintha egy első alkalommal szerelmes tinédzser írta volna. (mondjuk a célközönség is az.)
de most taylorról van szó. nem ez lett a legjobb klipje de a látványvilág egész jó.
lehetne klip a DWOHT-hoz, delicate-hez, getaway car-hoz, dont blame me-hez és az IDSB-hez is.
de most taylorról van szó. nem ez lett a legjobb klipje de a látványvilág egész jó.
lehetne klip a DWOHT-hoz, delicate-hez, getaway car-hoz, dont blame me-hez és az IDSB-hez is.
2018. január 14. 10:32
![]() |
ZombieDonkeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 268560 ![]() |
TheBestKitsune
Teljesen egyetértek veled, szerintem sem illik ebbe a klipbe Ed Sheeran,habár sosem voltam oda érte. Valamiért az End Game-ben és az Everything Has Changed-ben is irritált,előbbiben kifejezetten rossz néznem,hogy ott bulizik stb.,mert szerintem nem olyan alkat. (nem is csinál semmit csak ül). Na mindegy,nem akarom én bántani,de ez a véleményem van róla.
Egyébként Taylor része tetszik,habár jobban szeretem a story alapú klipeket,mint az ilyen típusúakat,ami kb. minden második videóklipben megtalálható,hogy igazából semmit nem csinálnak,csak buliznak,sétálnak,és néha belenéznek a kamerába.
Tay az egyik kedvenc énekesem,és ettől függetlenül ugyanúgy az is marad,szóval vegyétek ezt egy jó szándékú kritikának. (ha jól hallottam a következő klip az I Did Something Bad-hez fog kijönni,ez az egyik kedvencem tőle,elég nehéz hangokat is simán kiénenel benne)
Teljesen egyetértek veled, szerintem sem illik ebbe a klipbe Ed Sheeran,habár sosem voltam oda érte. Valamiért az End Game-ben és az Everything Has Changed-ben is irritált,előbbiben kifejezetten rossz néznem,hogy ott bulizik stb.,mert szerintem nem olyan alkat. (nem is csinál semmit csak ül). Na mindegy,nem akarom én bántani,de ez a véleményem van róla.
Egyébként Taylor része tetszik,habár jobban szeretem a story alapú klipeket,mint az ilyen típusúakat,ami kb. minden második videóklipben megtalálható,hogy igazából semmit nem csinálnak,csak buliznak,sétálnak,és néha belenéznek a kamerába.
Tay az egyik kedvenc énekesem,és ettől függetlenül ugyanúgy az is marad,szóval vegyétek ezt egy jó szándékú kritikának. (ha jól hallottam a következő klip az I Did Something Bad-hez fog kijönni,ez az egyik kedvencem tőle,elég nehéz hangokat is simán kiénenel benne)
2018. január 18. 18:28
![]() |
Journalistúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 268210 ![]() |

Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Fontos kérdésben nem értenek egyet.

Jennette McCurdy elárulta, mi törte össze őt lelkileg, amikor Ariana Grandéval dolgozott
Jennette McCurdy elárulta, mi törte össze őt lelkileg, amikor Ariana Grandéval dolgozott
Volt egy komoly fordulópont.

Hivatalos: Camila Cabello új párra talált!
Hivatalos: Camila Cabello új párra talált!
Megvan, kivel jött össze.

Hoppá! Szakított Kim Kardashian és Pete Davidson
Hoppá! Szakított Kim Kardashian és Pete Davidson
Már nincsenek együtt.

Összeházasodott Taika Waititi és Rita Ora!
Összeházasodott Taika Waititi és Rita Ora!
Nagy a boldogság náluk.

Közös fotókkal ünnepelte Cole Sprouse barátnője, hogy 30 éves lett a színész
Közös fotókkal ünnepelte Cole Sprouse barátnője, hogy 30 éves lett a színész
Betöltötte a harmincat a színész.

Megható: így búcsúzott Olivia Newton-Johntól John Travolta
Megható: így búcsúzott Olivia Newton-Johntól John Travolta
Nagyon jóban voltak.

Tom Holland turista osztályon utazott Budapestre
Tom Holland turista osztályon utazott Budapestre
Budapestre repült Zendayához