Kihirdették a közmédia dalválasztó műsorának első válogatójában résztvevő dalokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Dal 2018 – Ők versenyeznek az első válogatóban
2018. január 15. 18:23
Chinamiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.26. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 266415 offline |
Részemről Ham Ko Ham, Horváth Tamás, Leander Kills, LivingRoom, Nova Prospect és a yesyes dala volt olyan hogy ténylegesen végig tudtam hallgatni mert nem untam meg 1 percen belül .
Olyat hogy mivel nyerhetünk rég nem találgatok mert nem hiszem hogy bármivel is győztesként kerülhetünk ki, jól tudjuk hogy régóta nem csak a dal számít. Így nézve meg akárki képviselhetne, de részemről a fent említett előadók dala az ami kiemelkedik a mezőnyből.
Olyat hogy mivel nyerhetünk rég nem találgatok mert nem hiszem hogy bármivel is győztesként kerülhetünk ki, jól tudjuk hogy régóta nem csak a dal számít. Így nézve meg akárki képviselhetne, de részemről a fent említett előadók dala az ami kiemelkedik a mezőnyből.
2018. január 15. 18:32
petra_radcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 268523 offline |
Horvát Tamás
2018. január 15. 18:39
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline |
Ezek közül eddig csak a Leander Kills számát hallottam, de az nagyon tetszett, én drukkolok nekik.❤
2018. január 15. 18:45
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2066 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline |
Én mindig a románok versenyzőire vagyok kiváncsi,de azért a többi külföldi ország is érdekes (Szlovénia,Belgium,Azerbajdzsán,de még van pár),a magyarok is csodák csodájára dobtak be pár jó kis dalt Wolf Kati,Compact Disco és Kállay-Saunders András zenéire gondolván.Bár nem legjobb dalok az Eurovizión,de van bennük odafigyelés az hallatszik.
2018. január 16. 13:49
Chatrine29új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 249510 offline |
Leander Kills <3
2018. január 16. 20:45
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Csupa olyan előadó,akiket nem bírok. Pld nem értem,mit csámcsognak a Leanderen, mert hiába vannak jó daldzövegeik,kint a kutya se fogja érteni, és ebben az a gáz,hogy akkor már a jelentése se megy át. És a többi is magyar szöveg. Félre értés ne essék,nekem nem azzal van a baj,hogy saját nyelvünket képviseljük,hanem hogy senki nem érti,és ettől egy előadás teljesen félreértelmezhető lehet.
2018. január 18. 17:29
Zsófii_kavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 141910 offline |
Nobody. Király Viktorban bíztam, de még az ő száma sem tetszik. Miért van az évről évre, hogy akik átlagban jó számokat adnak ki, erre a versenyre nem képesek színvonalas dallal nevezni. Just my opinion.
2018. január 19. 15:20
LBSBennoda666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.21. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 266300 offline |
Leander Kills:)
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.