Heroine címmel jelent meg a dél-koreai szólista, Sunmi legújabb dala, amihez videoklip is készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
#KPOP: Hősnőként tért vissza Sunmi
2018. január 18. 17:59
nekem ez is annyira tetszik, bár nekem a gashina még mindig a legjobb
2018. január 18. 18:10
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Nagyon tetszik, a koreográfia is remek lett, és az a kék ruha eszméletlenül jól áll rajta. Queen
2018. január 18. 18:21
|
|
Taehyunginaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.05. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 256120 offline
|
első hallásra szerelem volt, imádom a strong-&-independent-woman koncepciót, amit képvisel. Queen indeed ❤
2018. január 18. 20:31
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Első hallásra szerelem volt ez a dal?
2018. január 18. 20:31
|
|
Arvil fanPhotographer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 1422 Csatolások: 38 Azonosító: 216037 offline
|
Nekem ez a száma is nagyon tetszik mint általában a többi is. Szerintem ennek a koreográfiája is nagyon jó lett és lehet ez is felkapott lesz nagyon, vagyis remélem!
2018. január 18. 20:32
|
|
RinaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 218375 offline
|
Miután a Gashina igen magasra tette a lécet, pozitív csalódás volt, hogy ez a dal sem maradt alul! A hangzás más, de jó értelemben. Bár, őszintén szólva, miután a The Black Label nevet megláttam a teaser képeken, csak jóra számítottam..
2021. augusztus 31. 15:05
Ezzel a dallal szerettem meg Sunmit, még mindig nagyon imádom!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: