Oscar 2018: Itt a jelöltek teljes névsora!
2018. január 29. 11:08
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26338 Csatolások: 2441121 Azonosító: 180890 offline
|
Sokan ki vannak akadva azon, hogy sem Gal Gadot sem pedig a Wonder Woman nincs jelölve, és én teljes mértékben egyet értek az akadémia döntésével, hiszen egyiknek sincs keresnivalója a listán. Jó film lett, de csak ennyi, hogy jó. Személy szerint én unalmasnak találtam a filmet, nem volt 10 perc benne ami lekötött, nem egy olyan film ami Oscar jelölést vagy díjat érdemelne, csak ezért mert egy nőről szól és nő rendezte, már ne essünk túlzásba, hogy Oscart is érdemelne. A listán több remek film is megtalálható, melyek teljes mértékben kiérdemelték a jelölést, például ott van a Lady Bird, ami egy remek film, remek szereplőkkel, és egy csodálatos anya-lánya kapcsolattal, vagy a Szólíts a neveden, az egyik legfantasztikusabb film, ami az utóbbi időben megjelent. Rég láttam egy ilyen csodálatos filmet, amiben ilyen remek az összhang, a kémia és ilyen csodálatos képvilággal rendelkezik. Reménykedek, hogy majd Timothée megnyeri a legjobb színésznek járó díjat, hiszen megérdemli az alakítása alapján, amit a filmben nyújtott.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: