Február 14-én adta ki legújabb zenei videóját a Papa Roach, melyet akár a Szürke 50 árnyalata is ihlethetett volna.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Papa Roach legújabb videoklipje
2018. február 16. 11:49
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Imádom mindegyiket. *_*
2018. február 17. 14:06
Szeretem a dalt, de ez a klip most nagyon nem jött be. Tisztára olyan, mintha valami felszínes kis popcsillag vagy csak egy témát ismerő rapper felvételét nézném.
2018. február 18. 00:58
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Idézet (Gothic01 @ 2018.02.17. 14:06)
Szeretem a dalt, de ez a klip most nagyon nem jött be. Tisztára olyan, mintha valami felszínes kis popcsillag vagy csak egy témát ismerő rapper felvételét nézném.
Én is imádom az album minden dalát, de barátnőmmel wtf fejjel néztük, hogy ez miez... Annyira nem vall rájuk és főleg az új albumról tanulságos és pozitív vagy éppen őrült klipeket hoztak. Ez kicsit fura.
2018. február 18. 01:01
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Idézet (LadyAly @ 2018.02.18. 00:58)
Én is imádom az album minden dalát, de barátnőmmel wtf fejjel néztük, hogy ez miez... Annyira nem vall rájuk és főleg az új albumról tanulságos és pozitív vagy éppen őrült klipeket hoztak. Ez kicsit fura.
Itt-ott kicsit Marilyn Mansonos.
2018. március 10. 01:08
Idézet (Jenny Lawliet @ 2018.02.18. 01:01)
Itt-ott kicsit Marilyn Mansonos.
Csak ott a bibi, hogy Manson a hasonló elemekkel is valami mélyebb üzenetet akar közvetíteni, itt meg nem igazán lehet mást belemagyarázni a nyilvánvalón kívül
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Sokakat bántalmazott a producer.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Szakított Taylor Swift és Travis Kelce?
Szakított Taylor Swift és Travis Kelce?
Az énekesnőt mostanában nem látták a sportoló meccsein.