Új fotó jelent meg a sorozatból, amelyen Veronica és Jughead félreérthetetlen pózban látható.
A teljes cikkhez kattints ide!
#Riverdale fotó: Jughead Veronicával csalja meg Bettyt?
2018. március 04. 13:27
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline |
A jakuzziba ott van Betty és Archie is és valószínű azért csattan el egy csók mert Betty és Archie is csókolozott korábbi részben. Veronica meg elég bosszú álló típus. Mondjuk szerintem erről teljesen felesleges cikk mert ennyi erővel az összes epizód előzetesről lehetne mert mindig van benne valami ilyen figyelem felkeltő.
2018. március 04. 13:30
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline |
Szerintem elrontották ezt a 2. évadot! Minden már csak a "ship-ekről" szól...
2018. március 04. 14:04
Én az egyik előzetesből úgy vettem ki, hogy csak bosszúból csókolják meg egymást a Barchie csók miatt....
2018. március 04. 14:21
Nem nézem a sorozatot, de a fotó alapján úgy néz ki, hogy a srác részéről elég kényszeredett a dolog, mintha derült égből villámcsapás módra letámadta volna a csaj.
2018. március 04. 14:31
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline |
Először is az túlzás, hogy ki akadtak a rajongók ez nem igaz. Nagyon sokan shippelnek Archienak és Bettynek mostanában talán már többen, mint Bugheadnak..... (amiért én szomorú vagyok, mert imádom Varchiet (Ronny, Archie).....
Szerintem csak Veronica így akarta bizonyítani, hogy egy csók semmi és megcsókolta Jugheadet. Én Jugheadnak és Veronicanak is szurkolok a kémia köztük csak úgy lángol. (Bettit nem szeretem valamiért az egész sorozatban)
Szerintem csak Veronica így akarta bizonyítani, hogy egy csók semmi és megcsókolta Jugheadet. Én Jugheadnak és Veronicanak is szurkolok a kémia köztük csak úgy lángol. (Bettit nem szeretem valamiért az egész sorozatban)
2018. március 04. 14:35
A cikk írónak ajánlom a figyelmébe a sorozat 2x14 részének a tartalmát mert abban benne van hogy csak a nagy Barchie csókot akarja Veronica megbosszúlni me féltékeny, Betty ezt a csókot le se sz@rja és ezután Betty "megbünteti" Jugheadet. De Archie viszont nagyon mérges lesz és hogy ha engem kérdeztek akkor Archie szakít Veronicával
2018. március 04. 14:36
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Nagyon kíváncsi vagyok mi fog történni ebben a részben.
Btw én már eléggé unom, hogy a sorozat másról sem szól, csak a shippekről, főleg Bughead-ről, köszönhetően a Bughead-es rajongóknak. Őszintén nekem már a könyökömön jön ki Bughead meg az állandó szerelmi dráma. Nem haladnak semmit a főszállal, a Black Hood-dal, erre most is bevágnak egy ilyen részt, ahol a párok szappanoperája lesz a középpontban. Mellesleg jön ez a kép, a Bugheadesek meg sírnak, sipítoznak, jóhogy már nem vágják fel az ereiket. Elég szomorú, hogy a sorozat sokak számára másról sem szól csak Bugheadről és Cole-ról. A Riverdale Jason Blossom gyilkosságával a középpontban indult Archie és barátai főszereplésével, erre Bughead központú idióta szappanopera lett. Nagyon remélem, hogy visszatér az izgalmakkal teli Riverdale, amit annyira megszerettem.
Varchie párti vagyok, szikrázik köztük a kémia. Betty-t alapból nem szeretem, tehát se Jugheaddel sem Archie-val nem shippelem...viszont egy Jughead-Veronica párosra nagyon kíváncsi lennék. Úgy gondolom a sorozatokban fő a változatosság, úgyhogy én nem bánnám, ha nem lennének ugyanazoknál a shippeknél leragadva. (Aztán majd a Bugheadesek nyávoghatnak but idc )
Btw én már eléggé unom, hogy a sorozat másról sem szól, csak a shippekről, főleg Bughead-ről, köszönhetően a Bughead-es rajongóknak. Őszintén nekem már a könyökömön jön ki Bughead meg az állandó szerelmi dráma. Nem haladnak semmit a főszállal, a Black Hood-dal, erre most is bevágnak egy ilyen részt, ahol a párok szappanoperája lesz a középpontban. Mellesleg jön ez a kép, a Bugheadesek meg sírnak, sipítoznak, jóhogy már nem vágják fel az ereiket. Elég szomorú, hogy a sorozat sokak számára másról sem szól csak Bugheadről és Cole-ról. A Riverdale Jason Blossom gyilkosságával a középpontban indult Archie és barátai főszereplésével, erre Bughead központú idióta szappanopera lett. Nagyon remélem, hogy visszatér az izgalmakkal teli Riverdale, amit annyira megszerettem.
Varchie párti vagyok, szikrázik köztük a kémia. Betty-t alapból nem szeretem, tehát se Jugheaddel sem Archie-val nem shippelem...viszont egy Jughead-Veronica párosra nagyon kíváncsi lennék. Úgy gondolom a sorozatokban fő a változatosság, úgyhogy én nem bánnám, ha nem lennének ugyanazoknál a shippeknél leragadva. (Aztán majd a Bugheadesek nyávoghatnak but idc )
2018. március 04. 14:36
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3568 Csatolások: 69016 Azonosító: 155975 offline |
na már csak egy Archie-Jughead csók hiányzik és mindenki megvolt mindenkinek a core four-ból komolyra fordítva a szót, én csak arra tudok tippelni, hogy egyfajta 'nézzétek, egy csók nem jelent semmit, most kvittek vagyunk' dolog lehet Veronica részéről, mert csak ő lehet ilyen sötét mindenesetre már nagyon várom a új részt.
2018. március 04. 15:09
Ja és még mi az a cím a jaccuziba 4 voltak Betty, Jughead, Archie és Veronica, de amúgy én azt szeretném látni hogy Jughead ellöki Veronicát.Sorry az anti Vugheadista létemnek ja vagy nem. Már nagyon várom a ezt a részt ❤️❤️
2018. március 04. 15:27
Istenem, annyira kíváncsi vagyok már rá! Én iszonyatosan shippelem Veronicát és Jugheadet, nem tudom miért, de szerintem nagyon összeillenek. Persze nem azt mondom, hogy jöjjenek össze, nyilván nem is fognak, szerintem is ez csak afféle bosszúállás Veronica részéről a Barchie csók miatt. Egyébként hatalmas Varchie shipper vagyok, szóval remélem nem lesz köztük semmi gond a csók miatt. Bughead meg őszintén szólva kezd kicsit elunalmasodni számomra, de ettől függetlenül szerintem baromira cukik együtt - viszont Ronnie és Juggy közt sokkal több kémiát érzek, mint Bettyvel.
2018. március 04. 20:05
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline |
Zsóka11 - Minden szavaddal egyetértek
2018. március 04. 23:19
A legkevésbé összeillő páros lennének a sorozatban, az fix.
2018. március 04. 23:36
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
Idézet (Zsóka11 @ 2018.03.04. 14:36)
Nagyon kíváncsi vagyok mi fog történni ebben a részben.
2018. március 05. 02:03
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
ShipeK ide shippek oda de
VAN VALAKINEK VALAMI JÓ ÉRDEKES KIS ELMÉLETE HOGY KI LEHET AZ IGAZI FEKETE MASZKOS? (mert szerintem nem az igazit sikerült elkapni)
VAN VALAKINEK VALAMI JÓ ÉRDEKES KIS ELMÉLETE HOGY KI LEHET AZ IGAZI FEKETE MASZKOS? (mert szerintem nem az igazit sikerült elkapni)
2018. március 05. 06:10
Wendy17 biztos hogy nem az igazit sikerült elkapni
Őszintén fogalmam sincs. Tényleg haladhatna már tovább a történet.
Őszintén fogalmam sincs. Tényleg haladhatna már tovább a történet.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.