Starity

Őszinte interjú! Nicki Minaj miatt majdnem visszaesett Demi Lovato

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. március 10. 09:16 #21
allisonhale.
allisonhale.
detective girl.
 
Státuszto the stars who listen and the dreams that are answered.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.10.22.
Hozzászólás: 2597
Csatolások: 20666
Azonosító: 267416
Offline offline
Én nagyon szeretem Demit, mert egy igazán őszinte és erős lány. Szerintem jó, hogy beszél a problémájáról, mert híresség lévén sok emberhez eljutnak a szavai. Lehet, hogy van valahol egy fiatal, aki ugyanezen megy keresztül, mint amin régen Demi, és az ő példájából tud erőt meríteni, ahhoz, hogy meggyógyuljon. Szóval szerintem nem baj, ha sokat hallani erről Demi kapcsán, mert lehet, hogy pont ez nyújt segítséget és mutat pozitív példát valakinek.
2018. március 10. 09:50 #22
CsacskaCsajszi
CsacskaCsajszi
visszatérő vendég
 
StátuszSemmi :P
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.07.08.
Hozzászólás: 218
Csatolások: 0
Azonosító: 265323
Offline offline
Nicki általában kedves. Ok nélkül bunkozni nem szokott. Hol az érem másik oldala?
2018. március 10. 10:52 #23
lola90
lola90
visszatérő vendég
 
StátuszNem a magasságtól félsz, hanem az eséstől
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.10.19.
Hozzászólás: 162
Csatolások: 0
Azonosító: 260416
Offline offline
Klau18 Tudod egy cseppet sem vagyok irigy. És engem azért nem kérnek fel interjúkra, mert nem születtem csinosnak, vagy tökéletes hangúnak (bár Demit sem tartom rgy nagy énekesnek). És teljes mértékben gyűlölném azt az életet, amit ő él. Ebben mondjuk részben a lámpaláz is benne van.

Ő egy olyan sztár szerintem, aki fel se fogja, hogy mit kapott az élettől. Mindig csak azt mondja, hogy éppen ki vagy mi nem tetszik neki. Az pedig, hogy nyilvánosan mondja el 10 millió embernek, hogy kivel van gondja, az maximum gyerekes. Az ő rajongói közt bőven vannak Nicki Minaj rajongók is. Persze, ha Demire mondana bárki rosszat, akkor a komment szekció tele lenne, olyan hozzászólásokkal, mint pl. "Ha tudnák, hogy mennyi mindent tett ez a nő a világèrt." vagy "Szeretünk Demi. <3".
2018. március 10. 12:34 #24
Uncharted
Uncharted
Ps gamer
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.27.
Hozzászólás: 2066
Csatolások: 0
Azonosító: 210588
Offline offline
"Ömlik a szádból a butaság. Na pontosan a hozzád hasonló tudatlan emberek miatt van annyit beszélve a mentális betegségekről, mert gőzötök sincs arról, hogy mi is az valójában, csak fröcsögtök vakon a nagyvilágba.

Pityangnak köszönöm, hogy tökéletesen kifejtette azt, amit én is gondolok a témával kapcsolatban - én nem lettem volna képes ilyen összeszedetten fogalmazni - mindezt úgy, hogy nem is rajongó"

De bírom,a nagy okos emberek,hogy megtudják ítélni más életét egy kommentből,csak hogy kapufa,elég nagyot tévedsz.Csak éppen nem tudom min siránkozik,mert elég egészségesnek néz ki,ennyi.
2018. március 10. 13:24 #25
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh
 
StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.12.22.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Offline offline
Te jó ég,már itt is sok a negatív kommentelő!
Oké, ne legyünk naívak,de legyen már egy határ!
Igen,most igazán magabiztosnak,egészségesnek tűnik,de nem mindig volt ez így,és nem véletlenül beszél múlt időben.
Nekem is voltak(vannak)étkezési problémáim,bár más,mint Demi esetében. És abszolút nem családi okok miatt következtek be. Csupán én utáltam magam, voltam anorexiás,majd orthorexiás, végül binge eating disorderes. Ha nem hiszitek,olvassátok el a blogomat.
Én tényleg,nem értem,miért kell belekötni egy hírességbe,amikor őszintén beszél az életéről. Még akkor is,ha ,,túl sokszor mondta már el ezeket a lejárt lemezeket"
Ők nem robotok(általánosságban beszélek,mert más hírességeknél is tapasztaltam ezt az utálkozó jelenséget),ugyanúgy emberek,vannak érzéseik,és LELKÜK. Ugyanúgy magukra vehetik a rossz szavakat, lehetnek önbizalomhiányosak,depressziósak, vagy bármilyen más mentális betegek. A látszat csal. És nem kell messzire menni a sztárvilágban: Jó példa a Linkin Park énekesének halála. Az utolsó róla készült fotón önfeledten mosolygott családja körében. És karácsonykor, süteményfalás közben senki se gondolhatta,hogy orthorexiás és anorexiás gondolatok váltakoznak a fejemben. Vagy amikor arra hivatkoztam,hogy nem érek rá tanulás miatt elmenni moziba, közben pedig otthon zabáltam egyedül.
Az meg,hogy Nicki Minajjal most nincs jóban, ez van. Azért,mert Demi nem bírja Nickit(még akkor is,ha Demi a hibás a rossz kapcsolat kialakulásáért), szintén magánjog,és ezért bántani valakit elég szemétség ismét az illető felől. Arról nem is beszélve,hogy az interjúban nem tett semmi rossz megjegyzést a rapperre vonatkozóan,nem kritizálta,csupán megemlítette az eseményt,mint előzményt,könyörgöm.
Száz szónak is egy a vége,őszintén remélem,hogy Lovato a későbbiekben is felszólal a témával kapcsolatban,mert igenis kellenek olyan sztárok,akik példát mutatnak a betegeknek,gyógyulóknak,gyógyultaknak,és a többi hírességnek egyaránt. Mert mindenki érző lény!!!
2018. március 10. 14:27 #26
CSHMR
CSHMR
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.02.19.
Hozzászólás: 203
Csatolások: 0
Azonosító: 262559
Offline offline
Idézet (Glamster @ 2018.03.09. 22:36)
Szerintem megdöbbentő, hogy még mindig páran (ne haragudj, hogy neked címzem ezt a kommentet, leginkább általánosságban megy) ennyire tudattalanok a szorongással, depresszióval kapcsolatban.
Az, hogy valaki lekezelő veled, nagyon könnyen visszalökhet a függőségedbe... Én pl nem iszom, nem ittam, nem vagyok alkoholista (u.e. a drogokról), de roppant rosszul esik a mai napig, ha nem úgy szólnak hozzám, nem úgy írnak vissza vagy éppen „idétlenül” érzem magam egy új társaságban. Régebben képes voltam órákat rágódni ezen, emészteni magam, és visszalökni magam egy „rossz” helyzetbe, miszerint BIZTOSAN velem van a baj. Mivel ezeket átérzem, nekem jó olyanról olvasni, hogy egy ember, akinek tulajdonképpen megvan mindene, ugyanezen megy át... Most már amúgy tudom, hogy nem velem van a baj (legalábbis a legtöbb esetben biggrin.gif), és mindenre van ok / magyarázat, szóval nem vagyok olyan kemény magammal, igyekszem nem túl görcsölni, de az a bizonyos belső „rossz” hang létezik... Javaslom, hogy te és mindenki, aki szerint unalmas és túljátszott, amit mond, olvasson / olvassál picit utána, miért is van ez, mert érdemes tájékozottnak lenni a mai világban. Ez személyes vélemény, persze.


De Glamster.
Nem Te vagy az egyetlen, akit meg/leszólnak, kinéznek, stb., és nem is Demi.
Én eléggé leértékelem magam, és megvannak bennem az évekkel ezelőtti rossz szók is. Mégsem jutott soha eszembe, hogy én most ezért igyak, vagy drogozzak, vagy bármi más egészségkárosító dolog. Mert tudom/tudtam, hogy az a legkevésbé se segít. És az egyik ilyennél még éppen, hogy felsős lettem általános iskolában(!!!). biggrin.gif (Ezt azért mondom, mert még ilyen fiatalon is volt rá annyi eszem, hogy ezért ne bántsam magamat.)
Az emberek kegyetlenek tudnak lenni...mindenkivel megtörtént már, de legalábbis a nagy részükkel.
Szóval ja. Tudom, és a többség is tudja, hogy milyen lesújtó, lehangoló és elnyomó tud lenni az ilyesfajta viselkedés.
Ezért is mondom, hogy felesleges folyton és folyton és folyton erről beszélni. Mert attól, hogy ő erről "fecseg", attól még ezt mindenki máshogy éli meg és dolgozza fel.
És azt, hogy ezért Ő újra inni akart borzasztóan nevetségesnek tartom... Valaki nem bírja..na és?.
2018. március 10. 16:39 #27
- törölt felhasználó -    
Na várjunk csak. Mi van? Én nagyon tájékozatlan vagyok ezzel a Nicki Minaj-os témával kapcsolatban. Egyébként pedig pont Nicki nézi ki Demit? Hagyjuk már? rohog.gif
2018. március 10. 17:13 #28
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors
 
Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.01.25.
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Offline offline
Idézet (Pityang @ 2018.03.10. 01:36)
Mentális betegségekről RENDKÍVÜL tájékozott emberek járnak erre, úgy látom, de hallod, azért ebből a kommentedből tényleg dőlt a gyűlölet, márpedig most szerintem éppen nem az alapján kellene megítélned a helyzetét, hogy te, személyesen, hogyan érzel vele kapcsolatban. Attól függetlenül hogy én sem vagyok a rajongója, és nem is voltam soha, nem értem, hogy miért mondasz olyanokat, hogy "szegénynek csak annyi baja van, hogy hány millió dolláros ékszert vegyen fel". Pontosan a mostani interjúja cáfolt rá teljesen erre a mondatra, mert nem, Deminek pont hogy soha sem az volt az egyetlen és legnagyobb baja, hogy hány millió dolláros legyen az ékszer, ami rajta van. A "testét mutogatni" (ami szerintem egy eléggé lenéző megfogalmazása annak, hogy nem fél MOST MÁR mutatni valamit a testéből) szerintem azt jelenti, hogy visszanyerte az egészséges önbizalmát, melyet olyan sok éven keresztül nem talált meg, és ez nekem mindig inkább pozitív volt, mint negatív. Mindenhonnan azt hallják a nők, hogy legyen önbizalmuk és ne féljenek, ha van rajtuk néhány plusz-kiló, ha pedig egy nő, mint például Demi, elkezdi visszanyerni az önbizalmát, amit a társadalom és a média már egyszer kiölt belőle, akkor pedig lenézően meg lesz bélyegezve "magamutogatónak", és szembeállítják vele, amikor beszélni mer róla, mert "hát most már nincsenek gondjai". Eléggé beszűkült módja ez a dolgok megvizsgálásának, ugyan is voltak idők, amikor gyűlölte a testét és folyamatos súlyproblémái voltak, étkezési-zavarokkal kiegészülve, ami, ellentétben a "magamutogatással" nem túl egészséges. De persze sokkal fontosabb megint belebeszélni, hogy hibás, amit csinál, mint hogy egészségesen gondolkodjon, persze, tökéletes példa ez az emberek gondolkodására!
Azt kérdezed, mire fel lett alkoholista és drogfüggő? Nem egy interjúban beszélt már mentális problémákról, itt is beszélt róluk, nézz utána néhány másiknak, abban megtalálod rá a válaszokat. Ha nem érted meg a mentális betegségek menetelét, és azok kialakulását, ha nem ismered az alkohol- és drogfüggőség miértjeit, az nem baj, de akkor tájékozódj, még mielőtt elkezdesz lenéző hangnemben beszélni olyanokról, akik viszont értik, átmentek rajta, sőt, ne adj Isten még beszélni is mernek róla a nagyközönség előtt, hogy mások is tisztában legyenek azzal, mennyire könnyen megvan a baj. "Mire fel?". Kívánom, hogy soha se kerülj olyan élethelyzetbe, amelyben majd esetleg megtalálod a választ erre a kérdésre. 
És igen, ez a nő tényleg némelyek példaképe. Az enyém személy szerint nem, viszont azzal csesztetni őt folyamatosan, hogy felszólal a mentális betegségek megelőzése és felismerése érdekében, hogy személyes tapasztalatokkal segítse azokat, akik hasonló dolgokon mennek át, az szerintem egyszerűen csak elképesztően és kicseszettül gáz! Demi egy olyan szerencsés helyzetben van, hogy hatalmas médiafigyelem irányul felé, és szerintem arra használja ezt a figyelmet, amire kell és amire érdemes, úgy használja, ahogyan hatalmában áll. Nem árt senkinek azzal, ha elmeséli ezeket a történeteket és őszintén megnyílik a kamerák és a rajongói előtt, sőt, merem remélni, hogy sokaknak a segítségére is van ezekkel a megnyilvánulásokkal, a mentális betegséggel küzdő embereknek ugyan is néha az ilyen tényleg elképesztően sokat jelent. Nekem is sokat jelent, amikor az én példaképeim beszélnek olyan mentális problémákról, amelyek engem érintenek, szóval ez csak tapasztalat...
A mentális betegségek, teljesen mindegy, hogy milyen élethelyzetben vagy milyen körülmények között, kialakulhatnak. Emiatt pedig az a mondat, hogy "Abban az esetben még megértem ha elveszítene valakit,vagy komoly betegsége lenni,de így." eléggé helytelen, mert nem kell hozzá komoly családi galiba vagy komoly betegség, hogy valaki depressziós legyen vagy szenvedélybetegség alakuljon ki nála. Nem kell őt utálni, mert nála más okokból alakultak ki ezek a dolgok, és lenézni őt ezért szerintem csak gusztustalan. 
Sőt, rengeteg komment gusztustalan, ha jobban belegondolok, mert itt mindenki úgy beszél a mentális betegségekről és olyan félvárról és könnyen veszi őket, mintha harmatos tavaszi séta lenne mind. Ez is azt mutatja, mennyire nem lesznek komolyan véve az ilyen dolgok, és mennyire nem érdekel senkit, hogy Demi a saját hibájából okulva arra próbálja felhívni a figyelmet minden őszinte megnyilvánulásával, hogy a következő generációnak több lehetősége legyen, ha segítségre van szüksége és keresnie kell valamit, amibe kapaszkodhat. 
Gondoljátok ezt át, még mielőtt bármit írtok.

Minden egyes mondatoddal egyetértek. Köszönöm. meghajolo.gif
2018. március 10. 19:58 #29
- törölt felhasználó -    
Pityang, minden soroddal egyetértek. Ennél jobban, nem is lehetne megfogalmazni.
2018. március 13. 05:15 #30
Fallengirl
Fallengirl
 
Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.18.
Hozzászólás: 887
Csatolások: 0
Azonosító: 164007
Offline offline
Nem tartozik a kedvenceim közé..mondjuk a Tell me you love me -t nem lehet nemszeretni....gyönyörű szám és imádom hallgatni....de ezen kívül nemnagyon érdekel Demi... és nagyon jófej,hogy kimodja mi történt vele és hogy ispirálóan hat sok emberre ,főleg a rajongóira... de tényleg nemszólhatna már esetleg valami másról is az élete? Legalabb egy kicsit.Sose fog megszabadulni a démonjaitól ha állandón körbe körbe ezzel foglalkozik (saját tapasztalat) ..lehet a box eltereli a figyelmét,de csak egy kis időre aztán megint egy interjúban erről beszél..ha megpróbálna egy kicsit másra koncentrálni nem mindig arra milyen volt a múltja ..sokkal gyorsabban jobban érezné magát... de komolyan..
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok