Megtörtént, amire rengetegen vártak évek óta: Lana Del Rey Magyarországra látogat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az eddigi egyik legnagyobb durranás! Lana Del Rey a Sziget fesztiválon!
2018. március 13. 17:50
Shawn Mendes számomra nagyobb durranás, de hát kinek mi.
2018. március 13. 18:05
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2066 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline |
Na ő az aki több hírnevet érdemelne egy pár énekesnél,remek hang,egyedi stílus.Nálam simán otthagyja Beyoncé-t,Selena Gomez-t,Britney Spears-t csak egy pár olyan akiket nem annyira szeretek,mint őt és sokkal híresebbek nála.
2018. március 13. 18:07
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Hú,de jó lenne látni élőben Lanát<3 és Aurora is jön,te jó ég<3
Mindegy,úgyis 14 éves vagyok xD. Szeretnék a koncertjükre egyszer elmenni,de hogy én a Szigetre soha be nem teszem a lábam,az tuti:D
Mindegy,úgyis 14 éves vagyok xD. Szeretnék a koncertjükre egyszer elmenni,de hogy én a Szigetre soha be nem teszem a lábam,az tuti:D
2018. március 13. 19:26
Úristen...take my money, take my money ㅠㅠ És Aurora is..elképesztō, milyen jó elōadókat hívtak idén, én ennyi kedvencemet egy helyen nagyon régen láttam utóljára. ♡ㅠㅠ
2018. március 13. 19:32
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
Nekem még mindig Shawn,Dua,Kygo és még egy pár féllépő a nyerő.Jó nem azt mondom hogy Lana nem nagy durranás,de azért vannak még itt más nevek is.
2018. március 13. 19:48
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline |
Attol mert a cikkírónak ő a vezetőnév, szerintem amugy egyáltalán nem ő az. Régen sokkal nagyobb slágerei voltak. Most inkább Shaw Mendes és Dua Lipa, Kendrcick miatt mennek többen.
2018. március 13. 20:08
Nem azért mondom, mert nem szeretem Lana-t sem mint embert, sem mint előadót (pedig így van, sajnos nem sajnos), de szerintem vannak nála érdekeltebb előadók is, mint például Shawn Mendes, vagy Dua Lipa. Akármennyire is lett népszerű az új albuma, az előbb említett két énekesre véleményem szerint sokkal többen kíváncsiak.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2018. március 13. 21:07
Édes jó Istenem, Aurora! ♡ Akkorát dobbant a szívem, amikor megláttam a nevét, mint még soha. Emlékszem, 2016-ban milyen rossz érzés volt itthon ülni és azon gondolkodni, milyen is lehet a koncert... remélem, idén sikerül eljutnom a Sziget fesztiválra, most igyekszek sokkal többet megtenni ennek érdekében, mint két évvel ezelőtt. Földöntúli élmény lehet őt élőben hallgatni, az egyszer biztos, ez alkalommal nem hagyhatom ki...
2018. március 13. 21:50
Monalysavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.02. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 261695 offline |
rohadt élet szinte 100% hogy nem mehetek... 16 vagyok és tuti hogy nem engednek el ˇ.ˇ Miért most? várhattak volna 2 évet :"DDD Baasszus kulcs... Lana ♥ és Aurora ♥ annyira fáj a szívem
2018. március 13. 21:57
Alison DiLaurentisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.18. Hozzászólás: 82 Csatolások: 1 Azonosító: 265510 offline |
Fever Ray,Aurora,Lana te jó ég...Haggyanak má'. Úgy se mehetek.
2018. március 13. 23:10
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Áhh én egy Muse-ra mennék el, ezek a nevek nem hoznak lázba, de ízlések és pofonok. Aki még nem volt a Szigeten, de megtehetné hogy mehetne az ne hagyja ki, mert hatalmas élmény
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.