Starity

Astronomergirl. profilja

Astronomergirl. white blue blue white yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2016. április 11.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • por que te vas
  • Születési idő
  • január 16.

Fall into the dark side

Astronomergirl.
Utoljára aktív: 2019.06.22. 11:11Státusz módosítva: 2019.05.22. 20:08

Bemutatkozás

Music is one of the things that can bring thousands of people together, from the whole world, talking to other languages because they love one thing and that music.

most az utolsó sorban itt hagyok neked egy bolhát amit remélem látsz mert nagyon pinduri a drága so thats means nincs életkedvem or hasonló problémák and maybe egyszer írok magamról valamit

.

- SRY,van nálad egy térkép? -

- Azt hiszem elvesztem a szemeidben -

Martina Alejandra Stoessel Muzlera 

2012 előtt nem gondoltam volna,hogy ez a lány lesz az, aki megváltoztatja majd az életem. De megtörtént. Bevallom amikor a Violetta korszak zajlott, volt hogy elsüllyedtem szégyenemben a folyamatos piszkálás és kiközösítés miatt mert én Violetta mániás vagyok. És hamár Violetta yes ofc honnan máshonnan ismerném őt,mint a sorozatból. Anno nagyon rávoltam kattanva a disneyre éppen ezért ebbe az új műsorba is belekezdtem,aminek igen is volt értelme. Az első rész után egyből megfogalmazódot bennem egy gondolat ami vitte a fejem előre megállás nélkül,éppen ezért az utána következő idöszakban minden hétköznap pontban 18:00-kor a tv előtt ülve néztem a sorit és minden egyes dalt kivülről fújtam eslő hallásra.Röviden nem lehet elmondani mi fogott meg ebben az egészben. A szereplők jelleme, a V-cast együttműködése, a zenék dallama, minden egyes story,  bizalom a másik félben, a vicces jelenetek, a kitartás ereje, harc a szerelmért, kudarcok elfogadása, a könnyek fájdalma, de ami a legfontosabb az az álmok megvalósítása.Kiskoromban nagyon visszahúzódó voltam bár nem nagyon látszódott rajtam de mégis igaz volt rám ez a jellem.Már 2. osztályban olyan elképzeléseim voltak a jövőre nézve amit a mai napig szeretnék megvalósítani.Sokszor nem mertem kimondani mire vágyok, mik az álmaim, mit szeretnék elérni mert nem volt önbizalmam és féltem hogy úgy se válik valóra amit belül szeretnék.Viszont a Violettának köszönhetően én is rájöttem ha vannak álmaink azt nem szabad feladni és harcolni kell értük.Bár sok mindenkinek ez egy ratyi semmilyen mindennapi szövegnek tűnik,de nem az mert Violettának köszönhetően megtaláltam saját magam és már néhány álmom kapuját is. A Violettával új barátokra találtam,a latinos dallam hatására a zenei világomat is felfedeztem és elkezdtem a spanyol nyelvet elsajátítani, bátrabb és magabiztosabb lettem, megtanultam elfogadni azt ha a dolgok rosszul alakulnak, megtanultam elengedni az utálatot és hátat fordítani minden egyes ocseráló szónak,rájöttem milyen az ha egyedül vagy de mégis van melleted valaki akinek a dalai boldoggá tesznek.A Violetta tett azzá aki most vagyok és ezért örökké hálás leszek.