Elég undorító dolog volt ez a Snapchattől.
És hiába összejött vele a verés után is, ez már az ő dolguk, senkinek nincs joga hozzá, hogy kifigurázza a dolgot, ti meg pláne ne szóljatok bele az életébe, mert ez most nem arról szól, hogy visszafogadta az eset után, hanem arról, hogy kigúnyolták...
De látom pár ember szeret mindig mindenbe belekötni, még ha az nincs is benne a cikkbe.
Rihanna pedig szépen fogalmazott.
Rihanna arra kéri rajongóit, hogy töröljék le a Snapchatet
2018. március 16. 17:52
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Idézet (homer @ 2018.03.16. 16:19)
Nem értem Rihanna felháborodását. Az eset után többször is összejött Chris-el. Ergo a családi erőszak nála csak egy veszekedéshez mérten volt fájdalmas.
Nem olvastad el kellőképpen.
Hisz épp arról beszélt, hogy nem személyes érzelmeiről van szó, hanem a családon belüli erőszak áldozatairól. Ennek hirdetése elfogadhatatlan.
2018. március 16. 18:19
Helenagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 267690 offline |
Nem is töltöttem még le a Snapchatat de ezek után szerintem nem is fogom ....
2018. március 16. 19:07
Rainbowdashhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 261602 offline |
Istenem, attól hogy az eset után még újra összejött azzal a féreggel, attól még az az eset és az összes többi családon belüli erőszak undorító és megvetendő! Felháborító, hogy egy tömegek által használt közösségi média megengedi magának, hogy ilyen dolgokkal viccelődjön. Remélem hamarosan teljesen csődbe mennek!
Zárójelben megjegyezném, hogy nem vagyok Rihanna fan, egyáltalán nem ezért állok ki mellette...
Zárójelben megjegyezném, hogy nem vagyok Rihanna fan, egyáltalán nem ezért állok ki mellette...
2018. március 16. 19:15
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline |
Én attól ugyan úgy fogom szeretni a snapchatet, annyira nem érdekelnek a sztárok és a dolgaik, akinek nem tetszett a reklám ne nézze, mindenki törődjön a saját dolgával, remélem nem fog miattuk beszűnni az alkalmazás mert az írtó nagy hülyeség lenne
1 felhasználónak tetszik:
Pezzie92
2018. március 16. 19:38
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Én szívemből utálom ezt az appot, egy szenny szerintem, de úgy tűnik, tényleg az, és nem vesztek abszolút semmit, ha nem töltöm le. Undorító, mennyire nem mutatnak semmilyen együttérzést az áldozatok irányába! Örülhetnének, hogy velük nem történt meg ilyen, hiszen az embernek alig lehet elképzelése, milyen félelmetes lehet átélni ezeket a dolgokat nap mint nap... szerencsére én sem tudom, de ettől függetlenül nem viccelődök vele, mivel ez nem vicc tárgya Ahogy Rihanna külön kiemelte, itt nem az ő esete a középpont, hanem az egész "jelenség" kifigurázása. Milyen emberek vannak? Ki gondolta egyáltalán, hogy jó poén, amikor ezt megcsinálták? Ez hihetetlen... Hiba lett volna? Akkor ez a hiba most talán visszahúzza őket a valóságba, és hátha nem követnek el többet ilyet. Azért ez elég sértő szerintem, pofátlanság.
2018. március 16. 20:28
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline |
Sosem volt Snapchatem, de nem is lesz, nem csak emiatt, úgy amúgy is. De mondjuk ezzel nem nyertek meg. Irritál az egész főleg mióta mindenkinek kutyafeje van...Idétlen.
2018. március 17. 08:20
Nagyon jól tette RiRi, hogy felszólalt. Minden egyes mondatával, ami a nyilatkozatban szerepel egyetértek.
2018. március 18. 20:50
DreamerGirl9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.18. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 267906 offline |
Ez a mi Rirink!
2018. március 21. 20:59
Alison DiLaurentisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.18. Hozzászólás: 82 Csatolások: 1 Azonosító: 265510 offline |
Szörnyű...Amúgy is (számomra) elég felesleges app,továbbra sem használom majd...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.