Perrie után újabb exén fájhat a feje Zaynnek: mellkasán tündököl modell exe szempárja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vajon elfedi Giginek szóló tetoválását? Újabb extrém helyre varratott Zayn
2018. március 17. 16:46
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Valami pszichodokit keressenek neki, mert tényleg szarul néz ki és erre nem az lesz a megoldás, hogy beújít egy új barátnőt. Kár lenne érte ha valami baj érné, még úgyis hogy totál nem kedvelem szerencsétlent, de látva az utolsó fotóját kicsit megszántam
2018. március 17. 16:57
Szerintem a Giginek szóló tetkót is le fogja fedetni rövid időn belül. Egyébként valóban durván lefogyott ismét, remélem összeszedi magát.
2018. március 17. 17:22
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline |
Gondolom tartja a ramadánt azért fogyott le.
2018. március 17. 17:31
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Idézet (Moonwalker4ever @ 2018.03.17. 17:22)
Gondolom tartja a ramadánt azért fogyott le.
A Ramadán nem most van, hanem május 15. és június 14. között.
Btw remélem összeszedi magát. Nincs túl jó előérzetem vele kapcsolatban.
2018. március 17. 18:54
Joyceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.03.01. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 269278 offline |
Én sajnálom, hogy szakítottak Gigivel, biztosan az is közrejátszik a fogyásban.
Egyébként a tetkókhoz már nem tudok mit szólni, szerintem felesleges magadra tetováltatnod a szerelmed nevét, mert ki tudja, másnap szakítotok. Akkor meg már kínos lesz a neve a testeden. Vagy majd keresel egy ugyanolyan nevű fiút/lányt.
Egyébként a tetkókhoz már nem tudok mit szólni, szerintem felesleges magadra tetováltatnod a szerelmed nevét, mert ki tudja, másnap szakítotok. Akkor meg már kínos lesz a neve a testeden. Vagy majd keresel egy ugyanolyan nevű fiút/lányt.
2018. március 17. 20:32
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline |
Nem értem, hogy miért kell egyből valamit magára varratni az akkori párjáról.
Majd miután összeházasodtak, vagy már megbizonyosodtak róla, hogy tényleg együtt fognak maradni, vagy mit tudom én és még mindig akkora kényszert érez magára varratja...
Majd miután összeházasodtak, vagy már megbizonyosodtak róla, hogy tényleg együtt fognak maradni, vagy mit tudom én és még mindig akkora kényszert érez magára varratja...
2018. március 17. 20:42
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline |
Idézet
Nem értem, hogy miért kell egyből valamit magára varratni az akkori párjáról.
Van, aki gyereket szül a párjainak csak azért, hogy vele maradjanak. A tetoválással legalább csak magának okoz fejtörést.
2018. március 18. 15:12
Holland Roden-fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.17. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 267350 offline |
Ez a sok tetoválás árt a bőrnek...bár ez semmi ahhoz képest amit Justin csinál.
2018. március 22. 20:57
Elina98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.02. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 267659 offline |
Vajon mostmár tanulni fog a hülyeségéből, vagy kell még néhány barátnős tetoválás ahhoz, hogy rájöjjön, ez nem éppen a legjobb módja a szerelmének kinyilvánítására?
2018. március 24. 20:12
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline |
Sose értettem, ezt a varrassuk magunkra a párunk nevét vagy valami őt ábrázoló ráemlékeztető képet, szimbólumot. Semmi sem tart örökké 98%-ban biztos, hogy a párok nagy része szakít egyszer és aztán mehet az átvarratás meg a lézeres leszedetés. De baszki nem hiszem el, hogy ennyi eszük nincs. Oké szép dolog ha valakit ennyire szeretünk, de egyszer úgyis minden véget ér, nagyon kevés pár marad együtt haláláig.
2018. március 30. 22:05
Alennaʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.29. Hozzászólás: 2552 Csatolások: 37329 Azonosító: 267566 offline |
Idézet (Binci @ 2018.03.24. 20:12)
Sose értettem, ezt a varrassuk magunkra a párunk nevét vagy valami őt ábrázoló ráemlékeztető képet, szimbólumot. Semmi sem tart örökké 98%-ban biztos, hogy a párok nagy része szakít egyszer és aztán mehet az átvarratás meg a lézeres leszedetés. De baszki nem hiszem el, hogy ennyi eszük nincs. Oké szép dolog ha valakit ennyire szeretünk, de egyszer úgyis minden véget ér, nagyon kevés pár marad együtt haláláig.
Egyetértek!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.