A The CW is megerősítette: több sorozatával karöltve az Odaát is újabb évaddal tér vissza a képernyőkre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkezik az Odaát újabb évada
2018. április 04. 11:13
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
2018. április 04. 11:23
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7057 Csatolások: 413433 Azonosító: 206112 offline |
Most halál komolyan nyugdíjas korukig akarják ezt húzni?
Nincs semmi komoly bajom vele,de már a 10.évad után nem bírtam tovább és elkaszáltam,mivel már nem volt jó. Nem rég kezdtem el a 11.-től és jelenleg a 12.-nél tartok,de csak azt tudom kérdezni,hogy MIÉRT? Miért nem tudják befejezni? Már itt lenne az ideje,akármilyen jó is volt régen ez a sorozat. Én személy szerint nem érzem,hogy valaha is olyan jó lesz megint mint régen...
Ez a saját véleményem szóval légyszi ne támadjatok.
Utóirat: Egyébként nem lenne jobb,ha az összes megújított sorozatnak lenne egyetlen 1 cikk és nem mindnek külön-külön?
Nincs semmi komoly bajom vele,de már a 10.évad után nem bírtam tovább és elkaszáltam,mivel már nem volt jó. Nem rég kezdtem el a 11.-től és jelenleg a 12.-nél tartok,de csak azt tudom kérdezni,hogy MIÉRT? Miért nem tudják befejezni? Már itt lenne az ideje,akármilyen jó is volt régen ez a sorozat. Én személy szerint nem érzem,hogy valaha is olyan jó lesz megint mint régen...
Ez a saját véleményem szóval légyszi ne támadjatok.
Utóirat: Egyébként nem lenne jobb,ha az összes megújított sorozatnak lenne egyetlen 1 cikk és nem mindnek külön-külön?
2018. április 04. 11:56
Skandtiel Egyetértek Imádom ezt a sorozatot, és bár már láttam twitteren, itt is leírom, hogy elképesztően örülök neki <3 Sokan már unják, de én remélem, hogy egy pár évet még kihúz, legalább amíg még suliba járok Túl későn találtam rá
2018. április 04. 13:29
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Imádtam a sorozatot, a kedvencem volt, de már én is ott tartok, hogy elkaszálom. Egyre unalmasabb lesz, évadokkal ezelőtt be kellett fejezni. A múlt heti epizódban csak néztem, hogy WTF, mi is ez? Még mindig nem tudom hova tenni. Leadnak egy jó részt, ami viszi előrébb a történetet, utána 3-4 érdektelen, unalmas epizód következik.
2018. április 04. 15:15
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
Én is imádtam ezt a sorozatot, évek óta néztem, de nekem sajnos a 6-7 évadnál már nagyon ellaposodott. Előtte imádtam. A 8. évaddal kb 2-3 éve küzdök, csak a 11. részig jutottam. Nincs motivációm a nézésére. Egyre elrugaszkodottabb az egész. Már semmi kóze az eredeti alapsztorihoz, ami miatt beleszerettem a sorozatba
2018. április 04. 16:20
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline |
EZAZZZZZ
Kb február vége - március eleje körül kezdtem nézni, és március közepére már ledaráltam mind a 13 évadot. Nagyon sajnálom, hogy nem akadtam rá előbb, de hát na.. Így is rohadtul örülök a 14. évadnak. Egyszerűen imádom, és bármikor újra tudnám nézni.
Kb február vége - március eleje körül kezdtem nézni, és március közepére már ledaráltam mind a 13 évadot. Nagyon sajnálom, hogy nem akadtam rá előbb, de hát na.. Így is rohadtul örülök a 14. évadnak. Egyszerűen imádom, és bármikor újra tudnám nézni.
2018. április 04. 17:27
littlegirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 228672 offline |
Igggeeen ezaz megunhatatlan eza sorozat imadom❤❤❤❤❤❤❤
2018. április 04. 18:37
zsofivokcsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 269576 offline |
Nem értem miért kell ilyen sokáig húzni ezt a sorozatot...
2018. április 04. 18:50
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Idézet (kami98 @ 2018.04.04. 16:20)
EZAZZZZZ
Tavaly nyáron nekem is csupán egy hónapba telt, amíg megnéztem az addigi 12 évadot.
Én személy szerint kíváncsian várom, hogy mit tudnak még kihozni belőle. Számomra ez az egyetlen sorozat, amit egyetlen egyszer sem untam - persze, nekem is volt egy-két rész, amit nem tudtam hova tenni - és most is mindig nagyon várom a folytatást. Nem mellesleg szerintem jó, hogy vannak benne ilyen "töltelék epizódok", és nem zúdítanak mindent a nyakunkba egyszerre. A Scoobynatural például kifejezetten szórakoztató volt, már többször megnéztem.
2018. április 04. 19:48
Skandtiel ugye??? Imádom a Scoobynaturalt, pólót is akartam venni, de túl drága a szállítás Magyarországra :/
Én 16 júliusában[az utolsó két hétben kb] kezdtem el nézni, nekem is egy hónap kellett hozzá.
Amikor megláttam a[z akkor még csak] 11 évadot azon gondolkodtam hogy jézus, ezt hogy nézem majd ki Aztán csak sikerült.
Őszintén, szerintem a 12. évad kissé lapos volt, de a 13. az már nagyon jó <3 Alig várom az új évadot
Én 16 júliusában[az utolsó két hétben kb] kezdtem el nézni, nekem is egy hónap kellett hozzá.
Amikor megláttam a[z akkor még csak] 11 évadot azon gondolkodtam hogy jézus, ezt hogy nézem majd ki Aztán csak sikerült.
Őszintén, szerintem a 12. évad kissé lapos volt, de a 13. az már nagyon jó <3 Alig várom az új évadot
2018. április 04. 19:58
luca2000570új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.07. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 220747 offline |
Yess, alig várom az új évadpt ;:
2018. április 04. 21:22
Qweertyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 259127 offline |
Ez az a sorozat, ami boldoggá tesz amikor kell, megnevettet amikor rossz passzban vagyok, szóval nálam abszolut top 3-as.
Én is csatlakozom az előző hozzászólókhoz, nagyjából egy 3 hét alatt ledaráltam a(z akkor még) 11 évadot. Scoobynatural egyszerűen legendás, a csapat epic, szóval csak így tovább!
Én is csatlakozom az előző hozzászólókhoz, nagyjából egy 3 hét alatt ledaráltam a(z akkor még) 11 évadot. Scoobynatural egyszerűen legendás, a csapat epic, szóval csak így tovább!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2018. április 04. 23:21
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline |
De jó hír! Felőlem nyugodtan húzhatják még évekig, mert nagyon szeretem ezt a sorozatot.
2018. április 05. 06:18
Akik a sorozat hosszúsága miatt panaszkodnak. Itt van néhány olyan sorozat, ami még a 14-nél is több évadot élt meg:
Vészhelyzet: 15 évad
CSI Las Vegas: 15
Family Guy: 16
Lassie:17
Tehát amíg van kereslet rá, a nézettségi számok is jók, na meg a szereplők is vevők rá, akkor még jó, hogy folytatják.
Vészhelyzet: 15 évad
CSI Las Vegas: 15
Family Guy: 16
Lassie:17
Tehát amíg van kereslet rá, a nézettségi számok is jók, na meg a szereplők is vevők rá, akkor még jó, hogy folytatják.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.