Érkezik az Odaát újabb évada
2018. április 05. 14:24
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Alig várom
2018. április 06. 17:07
Hű, így már biztos, hogy sosem fogok a végére érni. Lesz mit néznem a jövőben!
2018. április 06. 20:04
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Minden évben annyira boldoggá tesz amikor jön a hír a következő berendelt évadról hogy vigyorgok mint a tejbetök
Emlékszem hogy még anno általános suli végén fedeztem fel a sorozatot, tehát 12-13 éves lehettem, és reggel korábban felkeltem, csak hogy megnézhessek egy-egy újabb részt
És azóta eltelt közel 10 év, lassan végzek az egyetemen, nagyon sok szarságon vagyok túl, de az Odaát még mindig kitart
Remélem jó sokáig folytatják ezt a jó szokásukat a készítők
2018. április 07. 18:49
|
|
Jacquelineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.18. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 262534 offline
|
Nem lepődtem meg.
Igaz, hogy eléggé lemaradtam a sorozattal (11. évad, bruhh), viszont úgy érzem, hogy kezd megint magára találni. Szerintem is megérett a kaszálásra, viszont én addig nem fogom abbahagyni, amíg a készítők is úgy gondolják. Istenem, annyi mindent köszönhetek ennek a sorozatnak...
2018. április 09. 15:10
Idézet (JustMe18 @ 2018.04.05. 06:18)
Akik a sorozat hosszúsága miatt panaszkodnak. Itt van néhány olyan sorozat, ami még a 14-nél is több évadot élt meg:
Vészhelyzet: 15 évad
CSI Las Vegas: 15
Family Guy: 16
Lassie:17
Tehát amíg van kereslet rá, a nézettségi számok is jók, na meg a szereplők is vevők rá, akkor még jó, hogy folytatják.
Vészhelyzet: 15 évad
CSI Las Vegas: 15
Family Guy: 16
Lassie:17
Tehát amíg van kereslet rá, a nézettségi számok is jók, na meg a szereplők is vevők rá, akkor még jó, hogy folytatják.
pl. a Gyilkos elméket is be fogják rendelni 14. évadra
Amúgy hol az istenben volt Lassie 17 éven át
olyan hosszú ideig (általában) nem is él egy kutya. Nem láttam a sorozatot, de remélem azért hamarabb hazatalált.
2018. augusztus 13. 07:52
|
|
Vanus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 225 Csatolások: 170 Azonosító: 162205 offline
|
Imádom a sorozatot, el sem tudom képzelni nélküle az életemet! Nagyon örülök, hogy jön az új évad! Remélem az íróknak vannak még eredeti ötletei. Nem szeretném ha a Walking Dead unalmassági szintjére süllyedne az Odaát.
Remélem tudják mikor kell majd befejezni.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: