Cuki Disney hercegnős bikiniket gyártott egy online bolt, amelyeket így most te is megvásárolhatsz!
A teljes cikkhez kattints ide!
Disney hercegnős bikini az álmaidból!
2018. május 30. 14:53
Ízlések és pofonok..Imádom a Disney történeteket a mai napig, de egyszerűen ezek a fürdőruhák nem tudtak megfogni. Kétlem, hogy valaha felhúznék hasonló darabokat.
2018. május 30. 16:36
Angel in the hellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.14. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 269094 offline |
Nekem csak a rapunzeles tetszik közölük
2018. május 30. 18:39
Glamzyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.30. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 269958 offline |
Nem azért hogy bunkó legyek , de most komolyan ?! Ezek mióta hasonlítanak Disney meseszereplőkre vagy annak történetére vagy mi ...
Engem inkább emlékeztet azon a kínai webshopon levő összes sz@rra ... Na mindegy ... Divatkritika : 2/10
Engem inkább emlékeztet azon a kínai webshopon levő összes sz@rra ... Na mindegy ... Divatkritika : 2/10
2018. május 30. 19:27
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Hát.. nekem egyik sem tetszik.
2018. május 30. 20:17
Már próbáltam Hot Topicról rendelni Supernatural merch-et, de nagyon drága a szállítási költség Magyarországra, nem hiszem hogy megéri.
2018. május 30. 22:46
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 500 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline |
Miérz divat manapság az infantilizmus? Ha valaki elmúlt 12 éves, akkor ne disney hercegnős bikinit akarjon már hordani szentkrisztusakereszten!! Esküszöm az agyam eldobom....
1 felhasználónak tetszik:
Elody
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.