Alkosd újra a Harry Potter világát, és megmondjuk, melyik házba tartozol!
2018. június 11. 13:00
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
nem értem ha mást színészt választok egy szerepre hogyan határozza meg hogy ki vagyok. Griffendél jött ki , de a pottermore oldalon lévő teszten Mardekár jött ki és a patrónusom is kígyó
2018. június 12. 15:39
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline |
Griffendél❤
2018. június 13. 12:40
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline |
Mardekár yeee
2018. június 13. 21:38
Thessaoniki01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.28. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 259999 offline |
*Candice King
2018. június 13. 23:41
HufflePuff / Hugrabug
„A Hugrabugnak nyájas népe / Békés, igazságos. / Oda mész, ha türelmes vagy / S jámbor – ez világos.” A Hugrabug-házban nagyra tartott értékek a hűség, becsületesség, sportszerűség, egyenlőség és tisztességes munka.
„A Hugrabugnak nyájas népe / Békés, igazságos. / Oda mész, ha türelmes vagy / S jámbor – ez világos.” A Hugrabug-házban nagyra tartott értékek a hűség, becsületesség, sportszerűség, egyenlőség és tisztességes munka.
2018. június 14. 00:35
Griffendél jött ki, a Pottermore szerint egyértelműen Hollóhátas vagyok, mint ahogy kétségtelenül az észt nagyságrendekkel többre értékelem a bátorságnál meg a hősiességnél.
Nem értem, mi alapján ad ez a teszt akárki szerint jó választ? Merthogy én összevetettem magamban a karakterek könyvbeli leírását a választási lehetőségekként megadott színészek és énekesek külsejével, és úgy választottam. A logikát vettem alapul. Ami, nem akarok megbántani senkit, de nem éppen az átlag Griffendéles diákok erőssége Harry cselekedeteit alapul véve...
Nem értem, mi alapján ad ez a teszt akárki szerint jó választ? Merthogy én összevetettem magamban a karakterek könyvbeli leírását a választási lehetőségekként megadott színészek és énekesek külsejével, és úgy választottam. A logikát vettem alapul. Ami, nem akarok megbántani senkit, de nem éppen az átlag Griffendéles diákok erőssége Harry cselekedeteit alapul véve...
2018. június 18. 17:12
Váradi Nataliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.14. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 269645 offline |
Hollóhát
Nagyon jó mert szeretek tanulni!
Nagyon jó mert szeretek tanulni!
2018. június 19. 13:46
potoresztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.09. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 266719 offline |
Griffendél
2018. június 22. 14:57
Medeah.ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴅᴇᴀᴅ ᴘᴏᴇᴛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.01. Hozzászólás: 2533 Csatolások: 656 Azonosító: 264638 offline |
Griffendél
,,Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, / Házad Griffendél. / Oda csak az kerül, ki / Semmitől se fél.” Vicces, hogy eddig nagyjából 6 tesztet töltöttem ki, és mindig Griffendéles lettem
,,Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, / Házad Griffendél. / Oda csak az kerül, ki / Semmitől se fél.” Vicces, hogy eddig nagyjából 6 tesztet töltöttem ki, és mindig Griffendéles lettem
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.