Többet árult el Ariana Grande, mint kellett volna? Most már ország-világ tudja párjának intim méretét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ariana Grande párja férfiasságának méretével kérkedett
2018. június 23. 17:45
JustACatLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 269899 offline |
Most komolyan erről írtok cikket? Ariana teljesen közvetlen a rajongóival Twitteren, ezer meg ezer tweetet válaszol meg naponta, ti meg kiválasztotok pont egy ilyet, amiben igazából csak viccel, hogy majd mint keselyűk, gyűljenek ide az utálók és ócsárolják őt, hogy de mégis hogyan lehet ennyire tiszteletlen és primitív blablabla...
2018. június 23. 17:59
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Azt hittem már,hogy csalódtam az egyik kedvenc énekesnőmben...de kiderült,hogy csak poénkodott xD
Egyébként valóban félreérthető a cikk. Az utálók nem fogják elolvasni a cikket,csak a címre fókuszálnak. Ez egy élő példája az elítélésnek.
Egyébként valóban félreérthető a cikk. Az utálók nem fogják elolvasni a cikket,csak a címre fókuszálnak. Ez egy élő példája az elítélésnek.
2018. június 23. 18:29
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Értjük a poént (azért 25 senkinek nincs szerintem, hahaha9
2018. június 23. 18:45
Ez a csaj olyan hülye. Inkább meg se szolalt volna! Bezzeg ha más mondta volna ezt mindenki itt fujógna.
2018. június 23. 18:52
jelenaismyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 267917 offline |
Istenem,csak viccelt
2018. június 23. 21:17
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
Más sztár tuti nem így reagálta volna le. Imádom Arianat
2018. június 23. 21:29
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Nem kell kiakadni amikor még Big Sean-nal járt akkor egy koncerten szólta el magát hogy szereti a nagy fekete golyókat de akkor azt dobálták a koncert közben szóval tuti csak viccelt akkor is, persze sokan kiakadtak feleslegesen
2018. június 23. 22:05
CSHMRvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.19. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 262559 offline |
Én alapból nem szívlelem Arianát, de ebbe még én se akarom belemagyarázni, hogy fúj, meg undorító, mert bakker..poénkodott.
Szóval oForever1, nem feltétlen azon múlik valaki támadása/"fújolása", hogy kedvelik e az adott személyt, aki kiírta, vagy sem. Mert itt vagyok rá én példának, hogy bár nem szeretem, mégis viccként fogom fel.
Szóval oForever1, nem feltétlen azon múlik valaki támadása/"fújolása", hogy kedvelik e az adott személyt, aki kiírta, vagy sem. Mert itt vagyok rá én példának, hogy bár nem szeretem, mégis viccként fogom fel.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.