Starity

the banshee profilja

the banshee white blue yellow  
 • Csatlakozott
 • 2017. október 30.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • Születési idő
 • december 13.
 • Lakhely
 • Norvégia
 • Párkapcsolat
 • házas vagyok
 • Foglalkozás
 • nyugdíjas vagyok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • sorozat nézés | olvasás | zene hallgatás | telefonozás | alvás | starytizés
 • Imádom
 • kedvenceimet | sorozatokat | könyveket | esőt és az illatát | lilit | skinst | az ágyamat
 • Utálom
 • homofóbia | rasszizmus | antifeminizmus | személyiség nélküli embereket | iskola | emberek akik lenézik a kedvenceimet | m.f.

you are my light.

the banshee
Utoljára aktív: Tegnap, 22:38Státusz módosítva: Tegnapelőtt, 14:55

Bemutatkozás

 

oh don't you tell me that it wasn't  m e a n t  to be

feel something  I six feet under I wicked game  I figure 8   I  friends  I technicolour beat  I so sad, so sad  I   wonderland I mad world

 

she just smiled, you know, that “effy smile”, that means, “you don’t  k n o w  me at all. you never will”.

köszöntenék minden kedves látogatót egy karakter gyászoló banshee oldalán, amelyen végre veszem a fáradságot, és szolgáltatok valamiféle információt magamról. tizenhárom éve láttam meg a napvilágot egy téli éjszakán, és azóta boldogítom szüleimet, illetve a családomat. mint innen sokan, én is az iskolában tengetem mindennapjaimat, amit úúúgy imádok, ja nem. de tényleg ki ne szeretné a büdös tantermeket, bunkó évfolyam társakat illetve tanárokat? szerintem tökre érthetődő. na de lapozzunk, hisz kit érdekel az iskola, szerintem ti is eleget szenvedtek ott. a szabadidőmet ha lenne általában sorozat illetve film nézéssel, telefonozással, zene hallgatással, olvasással vagy starytizéssel töltök. igaz, mostanában kicsit hanyagolni szoktam az utóbbit, de a tanulás mellett semmire sincs időm ezáltal erre a csodálatos oldalra sem. külsőmről nem kívánok különösebben beszélni, legyen elég annyi, hogy barna a hajam és zöld a szemem bár nem hiszem, hogy ennyitől jobban eltudnál képzelni. a tulajdonságaimról elég nehéz beszéni, hiszen én se nagyon tudok mondani rám igaz jelzőket. eddig mindig kiírtam, hogy őszintének tartom magam, de már nem vagyok benne biztos, ahogyan sok más dologban sem. annyiban viszont igen, hogy képes vagok túlságosan is függni valakitől. legyen akár ember, akár sorozat, akár egy karatker. az is biztos, hogy könnyen befolyásolható vagyok és túl könnyen feladok dolgokat, néha talán túl bunkó és flegma is vagyok emberekkel. nincs túl sok olyan ismerősöm akinek tényleg elmondok mindent amit érzek vagy gondolok, sőt talán egy sem, de két emberben megbízok tényleg és tudom, hogy rájuk mindig számíthatok. nagyon sokan azt hiszik, hogy ismernek akár az osztályomból, akár innen, akár a családból, mivel sokat beszélek, ezáltal mindenkinek egy boldog és kedves lány van a szeme előtt hisz akárkivel, tényleg akárkivel el tudok beszélgetni a kedvenc sorozataimról/könyveimről/karaktereimről/sztáraimról. mindegy, hogy az illető ismeri-e vagy sem én csak mondom, mondom és mondom, aminek az lesz a vége, hogy ők is megnézik a sorozatot/amiben szerepelnek/elolvassák a könyvet. ééés ezért imádja az egész osztályom a stranger things-t és a riverdale-t. kis kamuk mindenesetre a fiúkat már teljesen felbasztuk a mad world-del:) na de kicsit eltértem a lényegről, amivel  csak annyit akartam kihozni az egészből, hogy nagyon magamba forduló típus vagyok és nagyon nehezen nyílok meg embereknek.

fuck it, for chris.

  térjünk is át a kedvenc férfi sztárjaimra akiket tiszta szívemből imádok és egytől egyig nagyon sokat jelentenek számomra. két legnagyobb kedvencem egyértelműen dylan o'brien és finn wolfhard akikre nem régóta figyeltem fel ténylegesen, de mégis egyből a szívembe zártam őket és nagyon nagyon hálás vagyok mindkettőjüknek, hisz csak a létezésükkel is nagyon sok dologban segítettek, bármennyire is clichésnek hangzik, igaz. na de térjünk ki rájuk, külön, külön. dylant már elég rég óta ismertem úgymond, de sosem keltette fel a figyelmemet, amíg is meg nem néztem az útvesztőt, de a film után is inkább thomas brodie-sangsterrel szimpatizáltam, mint vele, de gondoltam adok mégegy esélyt  a teen wolfnak, és ezáltal meghoztam életem talán harmadik legjobb döntését. a dolgok történtek és dylannel egyre jobban szimpatizáltam, egyre inkább érdekelt ki is ő valójában. szerettem volna mindent tudni róla, egyre jobban és jobban megszerettem és egyszerűen nem is tudom leírni, hogy mekkora hatást tett rám és hogy mennyire imádom. szóval dyl drágám sosem fogod sem ezt látni, sem engem, de csak, hogy tudd mindenkinél jobban szeretlek és sosem foglak elfelejteni. finnről is körübelül ugyan ezt tudom elmondani, hisz őt is csak képekről illetve a jimmy fallonos videókból ismertem, hisz pont kijött a stranger things második évada és ellepte az egész instagramomat. akkoriban hasonló volt a helyzet, mint dylannél, nem finn, hanem noah volt számomra rokonszenvesebb. de amint elkezdtem én is a stranger thingst, egyértelműen finn volt az aki mindenkinél szimpatikusabb volt és ez a szimpátia ugyanazt tette velem, mint dylannél, megakartam ismerni, mindennél és mindenkinél jobban. finn téged is nagyon imádlak, és legyen még több sikere mindkettőtöknek. többi babyboy - joe keery, cole sprouse, alex arnold, cody christian, dylan sparyberry, noah schnapp, caleb mclaughlin, luke pasqualino, gaten matarazzo, herman tømeraas, wyatt oleff, jaeden lieberher, tom holland, thomas brodie-sangster, tom felton, mitch hewer.

everything  is so fragile.

el is érkeztünk a nő kedvenceimhez akik közül szintúgy kettőt emelnék ki. lili reinhartot és kaya scodelariot. ez a két nőszemély olyan nagy hatást gyakorol rám nap, mint nap, mint senki más az életemben, nem túlzok, hogyha azt mondom, hogy értük bármit megtennék. mindkettőjükre felnézek, más-más okok miatt, de egy ugyanaz. mind a ketten csodálatos, őszinte, gyönyörű és végtelenül intelligens nők. na de hát kezdjük kayával akit lassan egy éve ismertem meg, mikor is elkezdtem egy sorozatot, aminél egyet sem szeretek jobban, a skinst. effy elég meghatározó karaktere a szériának és tudom, hogy nagyon sokan azért néznek fel kayára, mivel egy depressziós lányt alakít, de kaya sokkal több ennél, egy édesanya, egy feleség, egy csodálatos színész, barát és feminista. tényleg kiáll azért amiben hisz és én ezt személy szerint végtelenül becsülöm benne. na de eltértünk a lényegtől ami az, hogy egyből szimpatikussá vállt számomra, még akkor is, hogyha az első évadba nem szerepel annyit. de aztán abbahagytam egyszer a skinst, nem is tudom már miért de az útvesztő után ahogy a teen wolfnak, a skinsnek is adtam még egy esélyt és azóta tényleg meghatározó személy lett az életemben. szóval köszönök szépen mindent kaya, nagyon szeretlek. lili pauline reinhart. nagyon nehéz beszélni róla, hiszen túl sok dolgot akarok elmondani és általában a vége egy nagy katymasz lesz, de megpróbálom. szóval lilit egy évvel ezelőtt a riverdale keretein belül ismertem meg betty cooperként aki az első rész első jelenete óta egyértelműen a kedvenc karakterem. és amint ez a többieknél is jelentkezett tudni akartam, ki játssza őt, ki ez a lány, hogy hívják, mennyi idős, stb. egy ideje már elkezdett megfogalmazódni bennem, hogy lili tényleg az az ember akire a legjobban felnézek és a legjobban szeretem a sztár világban. egyszerűen annyi mindenért felnézek rá. olyan dologból mászott ki, amire nem sok ember képes és annyira nyílt és őszinte. csak egyetlen egy mosolyától jobb lesz a napom. na de mielőtt még ide varázsolnék nektek egy nyál tengert itt vannak a további babygirljeim - freya mavor, sadie sink, emma watson, natalia dyer, adelaide kane, josefine pettersen, lily loveless, kathryn prescott, lily collins, holland roden, j.k. rowling, emma roberts, lilia buckingham, natalia jauregui, hailee steinfeld, dua lipa, katherine mcnamara, jessica sula, mädchen amick, phoebe tonkin, crystal reed, vanessa morgan, ariana grande, hannah murray, camila cabello, april pearson, katherine langford.

this isn't a  m a p. it's a multiple choice test for retarded twats.

következzenek a kedvenc sorozataim, amikből van egy-kettő. az egész sorozat nézősdi még kiskoromban kezdődött, hiszen már akkor is imádtam minimaxot nézni, a minimax után jött a disney, és most pedig itt vagyunk. mindig is imádtam, ha csak egy órára is kilépni ebből a sötét és szomorú világból egy másikba, új embereket megismerni. a széria. ami tényleg a legnagyobb kedvencem és eddig kellett bizonygatnom magamat ahhoz, hogy rájöjjek, hogy jobban szeretem, mint a teen wolfot nem más, mint micsoda meglepetés a skins. gondolom nem gondoltál rá azok után, hogy az egész oldalam csak ilyen gifekkel van tele. szóval a skinst valamikor májusban keztem el először, de egy-két rész után abbahagytam, őszintén nem tudom miért, valószínűleg nem foglalt le annyira vagy valami ilyesmi, de ahogy azt az előbb is leírtam miután megnéztem az útvesztőt úgy gondoltam adok neki mégegy esélyt így tovább néztem, amit sosem fogok megbánni. daráltam az összes évadot, egészen a negyedik végéig, amikor is megálltam egy ideig mivel annyiszor hallottam, hogy így szar a harmadik generáció, úgy szar és őszintén féltem belekezdeni, de a második rész után újra jött a darálós folyamat. én ennyit sorozaton, mint ezen sosem sírtam, még a teen wolfon sem pedig azon is pityeregtem egyszer-kétszer. emlékszem, hogy mielőtt befejeztem volna a hatodik évadot nem bírtam abbahagyni a sírást és nem tudtam elképzelni az életemet skins nélkül. az egész olyan jól van felépítve, a karakterek, a történet és a szereplőgárda egyaránt. szerintem ha ezt a sorozatot valaki elkezdi biztosan talál minimum egy karaktert akiben magára talál vagy egy dolog amiben segít. arról pedig ne is beszéljünk, hogy milyen valóság hűen mutatja be a világot. egyszerűen nincs számomra másik olyan sorozat, mint a skins, semmit sem fogok úgy szeretni, mint ezt. nincs olyan hétvége, hogy ne néznék meg újra egy részt, mert annyira hiányzik. a generációk közül nem is akarok és nem is tudok választani, mivel mindegyik olyan jól van felépítve, hogy sosem tudnék csak egy mellett dönteni. és akik szerint a skins csak szexről és drogokról szól csak ennyit üzennék. ééééés itt a katymasz amiről beszéltem, elnézést, hogy nem tudok fogalmazni.

i love  y o u  quite a bit, rich.

a másik nagy kedvencem a teen wolf című sorozat amivel hasonlóan állok, mint a skinsel. a történet, a karakterek, minden egyszerűen zseniális. bár valószínűleg az összes kedvenc sorozatomra ezt mondanám. az ötlet, hogy a mitológiából és egyéb néphiedelmekből építették a sorozatot szerintem nagyon egyedi. a teen wolfot mégegyszer ötödikes koromban kezdtem el talán, de egy idő után abba is hagytam, azzal az ürüggyel, hogy nem nekem való, mivel szétfostam magam rajta, de most, hogy újra elkezdtem, egyáltalán nem volt számomra ilyesztő és nagyon belé szerettem. őszintén sajnálom, hogy vége lett mind a két sorozatnak. folytatom is listánkat - stranger things amivel egy hét alatt végeztem, riverdale amit az elsők között kezdtem el nézni, skam ami a nyaramra emlékeztet, reign és finding carter amik a legújabb kedvenceim, és thirteen reasons why ami elkezdte ezt az egész hullámot. további babyserieseim -  the end of the f***ing world, scream queens, pretty little liars, scream, american horror story, the secret circle, shadowhunters, black mirror, big little lies, anne with an e.

love, love, love. what is it good for? absolutely nothing.

következzenek is a kedvenc filmeim, amiből nincs túl sok, mivel szívesebben nézek sorozatokat, mint filmeket, de megpróbálom összegyűjteni a legkedveltebbeimet. a film sorozat, amit már kislány korom óta imádok egyértleműen a harry potter. egész kicsi voltam mikor először megnéztem a filmeket, viszont tavaly újból eszembe jutott megnézni a őket és végül el is olvastam a könyveket. a világ amit j.k. rowling megteremtett egyszerűen lenyűgöző, utánozhatatlan, és fantasztikus. tényleg annak a nőnek több képzeletereje van a kisujjában, mint az én egész testemben. a másik kedvenc film sorozatom az útvesztő, amit már sokszor említettem. mind a filmek, mind a könyvek olyan élményt képesek nyújtani, hogy nálam első nézésre/olvasásra nagyon nagy kedvencemmé válltak és tényleg ez is egy olyan szinten felülmulhatatlan és ötletes trilógia, hogy arra szavak sem léteznek. aztán van 2017-es az amit szintúgy imádok, bár régit kiskoromban elméletileg láttam már, én nem emlékszem rá. és az utolsó amiről beszélni kívánnék a the lady in the car with glasses and a gun. na hát ebben a csodában szerepel freya♥ akit nagyon nagyon szeretek, és gyermeikem ez a film tényleg az egyik legjobbak közé tartozik én mindenkinek ajánlom, mert csodálatos élményt biztosít. további babymoviejaim - love, rosie, the perks of being a wallflower, my girl, virgin suicides, clueless, back to the future, nerve, veronika decides to die.

if you close your eyes, you see darkness.  but if you keep them closed  for long  e n o u g h  and concentrate hard, you'll see light.

térjünk is át a kedvenc karaktereimhez, amiből végtelen sok van, de párat mindenképp megszeretnék említeni, viszont csak egyről szeretnék egy kicsit bővebben beszélni. a karakter akit tényleg mindenkinél jobban szeretek az effy stonem. és nem csak azért, mert problémás, vagy mert mindenkinek ő a kedvence, hanem, mert egy intelligens és végtelenül erős karakter. további babycharactereim - stiles stilinski, betty cooper, hermione granger, mike wheeler, nancy wheeler, max mayfield, grace violet blood, noora sætre, steve harrington, rich hardbeck, mini mcguinness, rosie dunne, jughead jones, ron weasley, naomi campbell, freddie mcclair, richie tozier, lydia martin, emily fitch, maxxie oliver, stan uris, michelle richardson, alyssa, allison argent, jal fazer, alo creevey, cassie ainsworth, hannah marin, liam dunbar, isak valtersen, remus lupin, thomas, coach bobby finstock, hannah baker, anwar kharral, kevin keller, newt, scott mccall, clary fray, teresa, theo raeken, tony stonem, draco malfoy, sid jenkins, nick levan, hayden romero, venus delmonico, liv malone, sonya, james cook.

 i know you love me too. and when you're ready to admit it, come and find me.

jöjjönek is a szüleim aka a legnagyobb shipjeim, mivel van egy pár. szóval kezdjük is az egyik legnagyobb one true pairingemmel amiről beszélni kívánok, stilesal és lydiával. az első rész első pillanata óta shippeltem őket hardcoreban, imádom őket tényleg csak remélni tudom, hogy egy nap egy fiú szeretni fog olyan szinten ahogy stiles szereti lydiát. 6 évadig reménykedtem, hogy összejönnek:) hat évad:) de meg van stydia is endgame. de amúgy csak röviden összefoglalva, hogy miért imádom őket, mind a ketten szerették a másikat és ha lydia nem is akarta egy ideig bevallani magának egy idő után ő is rájött erre. meg persze ők ketten voltak a kedvenc karaktereim. egyéb babyparentseim - rich x grace, freddie x effy, ron x hermione, jughead x betty, steve x nancy, theo x liam, william x noora, lucas x max, alo x mini, chris x jal, nymphadora x remus, james x alyssa, scott x allison, emily x naomi, thomas x teresa, maxxie x tony, tony x michelle, yousef x sana, theo x liam, sid x cassie, isak x even, alex x rosie, beverly x bill, clay x hannah, jonathan x nancy, newt x sonya, charlie x sam, chris x eva, justin x jessica, katie x thomas, caleb x hannah, toby x spencer, ezra x aria, chanel x chad, brooke x jake, noah x melissa, tate x violet.

        

igazából sosem voltam jó az elköszönés megírásában, de köszönöm szépen, hogyha végig olvastad ezt a jóóó hosszú szöveget, meg azt is ha nem, szerintem talán most először és utoljára csináltam meg ilyen hosszúra az oldalamat. ha szimpatikus vagyok nyugodtan szavazz ha szeretnél, személy szerint én nem nagyon tartom fontosnak, de természetesen vissza fog menni. ha szeretnél írj rám általában elérhető vagyok, bár mostanában egyre kevésbe. jelölni nem tudsz, de ha huzamosabb ideje beszélgetünk és szimpatikus vagy majd én jelöllek. a végére még gyorsan belinkelném nektek ide róka társamat, hogy benézzetek az ő profiljára is, ha úgy tartja kedvetek. mégegyszer köszönöm, hogy velem tartottál és legyen további szép napod/estéd/amelyik napszakban olvasod a profilom.

Advertisement