Starity

the banshee profilja

the banshee yellow blue yellow  
  • Csatlakozott
  • 2017. október 30.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • mary queen of scots

i get drunk pretend that i'm over it.

the banshee
Utoljára aktív: Tegnap, 22:33Státusz módosítva: 2018.08.21. 16:04

Bemutatkozás

   

       i cry when i see them,  cry when i say goodbye, i just cry. i'm a crier.


elizabeth stuart. ravenclaw. southside serpent. princess of scotland. huntress. witch. dylan o'brien is my husband. royal vodka is my bf. ultimate fangirl. book lover. 'cause i've got a jet black heart. user @kayascods, @adelaidekane, @lilireinhart, @arianagrande and @lilyjamesofficial have my heart.

       

drink some tequila and you'll be fine.

üdvözlök minden kedves erretévedőt az oldalamon! nem szeretnék túl sok dolgot írni, mert tudom, hogy az emberek 90%-a nem olvassa el, de whatever unatkozok, szóval gondoltam végre összedobok valami elfogadható bemutatkozást. lassan 14 éves leszek, a külsőm eléggé átlagos, barna haj, barnás zöld szemek, sápadt arc és egy két szeplő. ennyi szerintem elég a kinézetemről. főtulajdonságaim közé tartozik a türelmetlenség, segítőkészség, kedvesség és az érzékenység. eléggé introvertált vagyok i guess. akárhány órát el tudok tölteni sorozat nézéssel vagy könyv olvasással. őszintén nem tudom mi lesz velem ha elkezdődik az iskola. felvételi meg egyébb szarságok. de azt hiszem ennyi belőlem bőven elég volt inkább térjünk át a kedvenceimhez.


    

don't tell but umm... i'm actually here for the free food.

az első "kategória" vagy mi legyen a sorozatok/filmek/könyvek.

kezdjük is a sorozatokkal amelyekhez kötődöm azt hiszem a legjobban. a number one sorozatom örökké a skins lesz. eddig még egy sorozat sem tudta túl szárnyalni ezt a hat évados szériát. minden egyes percét imádtam (kivéve mikor megölték a négy kedvenc karakteremet fml). együtt nevettem és sírtam a karakterekkel, nem volt még sorozat ami ilyen szinten az érzéseimre hatott volna. második right now a reign ami wow. féltem őszintén elkezdeni, mert azt hittem, hogy csalódni fogok benne vagy hogy olyan lesz mint a szulejmán (no hate számomra kicsit unalmas volt.), de ez egyáltalán nem volt unalmas vagy rossz. sőt. nagyon izgalmas történelmi sorozat még akkor is ha a 85%-a körübelül nem igaz. nagyon nagyon nagyon belelopta magát a szívembe ez a sorozat és tervezem újranézni. és a harmadik helyen jelenleg osztozik a teen wolf és a the 100. de kezdjük a teen wolffal. ezt a szériát tavaly nyáron kezdtem el és imádtam az összes karaktert mondjuk ez azért túlzás és nagyon in love voltam az egésszel és ez a mai napig is így van. annyi mindent tanított ez a sorozat (ahogy a fennt említett másik kettő is). my pack my friends this is all i have to say. a the 100-ot pedig körübelül egy hete kezdtem el, de úristen nagyon imádom. mindig azt hittem hogy nem igazán az én stílusom a sorozat, de a második évad véglegesen is bebizonyította, hogy nagyon is az én stílusom. itt tényleg minden 'főbb' jó karaktert imádok. kivéve clarkeot hupsz.. imádom egyszerűen és nagyon nem akarom befejezni, someone help me. others: skam, riverdale, stranger things, 13 reasons why, big little lies, the white princess, skam italia, victorious, the end of the f***ing world, scream queens.

next thing is movies. aki ismer az tudja, hogy nyolc éves korom óta megszállotja vagyok a harry potter film- és könyv sorozatnak. sosem fogom megunni egyiket sem, még ha a legtöbb esetben a filmeknek semmi köze sincs a könyvekhez. együtt nőttem fel a karakterekkel és imádom őket since then. viszont fun fact a halál ereklyéit azt hiszem ötször néztem meg mivel nem tudtam végig nézni ahogyan fred meghal és lupin meg tonks holtestei is:( kedvenceim voltak mindannyian és sokkal többet megérdemeltek ennél. de haggyjuk is ezt a témát mert nem akarok ezeknek a babieknek a halálára gondolni csak amikor mosolyogtak és boldogok voltak:3 a második kedvencem az útvesztő ami whoosh i love it with my whole heart, az egész szereplőgárda a kedvenceimből épül fel és istenem i adore every inch of it. kivéve jansont. igen a filmeknek végképp semmi köze a könyveknek de a színészek mind a kedvenceim és imádom őket. a harmadik helyen megint csak két film osztozik a the lady in a car with glasses and a gun illetve a mamma mia! here we go again. the lady in a car with glasses and a gun borzasztóan underrated egy film, nekem bejött nagyon az egész storyline és freya is benne volt aki mint mindenki tudja a szivem csücske, szóval, számomra nagyon érdekes volt. a mamma mia első részét nagyon nagyon kiskorom óta szeretem, mindig énekeltem meg táncoltam a film közben, nagyon, nagyon élveztem az egészet, de ez a második rész ha lehet még jobban tetszett. lily nagyon jól játszotta a fiatal donnát, ahogyan a többi színész is a fiatal énjüket, és young bill is my love, de samet is nagyon bírtam még ha egy piece of garbage is volt, jeremy irvinet nagyon bírom. és a dalok, a koreográfiák, az egész film egyszerűen tökéletes. others: perfect strangers, the coherence, love, rosie, it, city of bones, flipped, to all the boys i've loved before.

next chapter is books. top 3 kedvenc könyvem. (a harry pottert és az útvesztőt nem beleszámítva mert arról már dumáltam) a kedvenc könyvem right now sarah j. maas két sorozata az üvegtrón és a tüskék és rózsák udvara az első könyvtől kezdve belelopták magukat a szívemmbe. sarah tényleg rohadt kreatív és egyszerűen tökéletes az összes könyve egytől egyig. celina és feyre mindketten erős női karakterek, amiből számomra sosem elég, imádom mindkettőjüket és most így átgondolva kicsit octaviara emlékeztetnek de whatever nem tudom minek írtam le ide. amúgy főleg azt imádom a könyveibe, hogy a végén mindig megcsavarja egy olyan részlettel amit nem gondoltad volna, hogy meg fog történni. na de mindegy, ha esetleg erre tévedtél és szeretsz olvasni, vagy ha nem is mert ezek könyvek megszerettetik majd veled az olvasát mindenképp olvasd el sarah könyveit! a második kedvencem a párválasztó sorozat. istenem az a könyv is egy masterpiece és kiera is egy csoda. tőle még nem volt szerencsém más könyvet olvasni, de a szirén tervben van. america és maxon mindig meg tudttak nevettetni vagy éppen sirattatni. nagyon szeretem őket, mindent megérdemelnek ezen a világon. eadlyn történetét is szerettem, kivéve hogy én team kyle voltam és a befejezés nem jött be, de az egésznek szép mondani valója volt és nem mondom azt, hogy nem érte elolvasni. és most harmadiknak nagyon gondolkozom, hogy mit írjak mert istenem, minden könyv amit elolvasok a kedvencem és nem szeretek különbséget tenni közöttük, de most azt hiszem róbert katalintól a szelidíts meg!et mondanám harmadiknak. az egész könyv nagyon bejött, mivel a magába forduló róka, akinek a szülei egyfolytában csak veszekszenek nagyon magamra emlékeztetett. még ha vannak is barátaim az iskolában és nem utálok onnan mindenkit, pár dologgal nagyon együtt tudtam érezni. mindegy a lényeg, hogy nagyon, nagyon, nagyon kreatív az egész könyv és bármikor szívesen újra olvasnám. és amúgy aki ezt a könyvet azért nem akarja elolvasni, mert magyar írónőtöl van, megsúgom, hogy jobb, mint pár amerikai könyv. others: never never (lil note: nem tetszett a vége az epilógust pedig nem is értettemwtf), beastly, pippa kenn trilógia, a kiss in time,  apa, randizhatok és lovaggal?, büszkeség és balítélet, csitt, csitt, bexi sorozat hirtelen ennyi jutott eszembe, de sokkal több könyvet olvastamxd.

   
hi! i'm ariana grande, i must be carried.

   

folytassuk hát a kedvenc sztárjaimmal akik elég sokan vannak.

kaya rose humphrey. kayat a skinsnek köszönhetően ismertem meg a híres effy stonem szerepében. effyt nagyon megszerettem még az első generációban, a másodikban pedig ez csak rátett egy lapáttal. így hát szimpatikus lett kaya is és nagyon nagyon megszerettem. csak az az egy dolog van ami felidegesít amikor összehasonlítják effyvel, vagy éppen azért utálják amit teresa tett. de istenem emberek miért nem lehet felfogni? a karakter és a színész két különböző dolog. és én amúgy teresát is bírtam. csak megakarta menteni a világot, a veszett miatt azt hitte megteheti. na de, most kayaról beszélünk és arról, hogy nem egy üres fejú liba, mint ahogyan azt sokan mondják. egy feleség, egy édesanya, barátnő, tehetséges színésznő, feminista, őszinte, okos, kedves és nap estig sorolhatnám mennyire tökéletes egy hölgyemény is ő. de csak egy kicsit összefoglalva boldog vagyok, hogy a világ legcsodálatosabb, legszebb, legkedvesebb, legokosabb, legőszintébb és legviccesebb lányát tekinthetem példaképemnek. ő az az ember aki mindennap tényleg inspirál ahhoz, hogy saját magam legyek és ne féljek valami más lenni. talán én vagyok a leghálásabb azért, hogy egy van olyan ember aki a létezésemről sem tud, de megnevettet vagy mosolyt csal az arcomra mindennap. köszönöm, hogy vagy nekem és remélem egyszer megölelhetlek. sose változz meg kaya!

adelaide kane. addyt több mint egy éve a teen wolfnak köszönhetően ismertem meg, ahol corat alakította. nem igazán figyeltem fel rá akkoriban, cuki volt stilessal, de stydia megszállott vagyok/voltam szóval i don't really gave shit about them és aztán cora el is tűnt szóval nem igazán emlékeztem rá. viszont miután befejeztem a skins című sorozatot elmondhatatlanul hiányzott az összes generáció szereplőgárdája, ezért úgy döntöttem összeírok egy listát és megnézem pár filmüket/sorozatukat. a reignen egyből meg is akadt a szemem, mert ugye sean teale és kathryn prescott is szerepelt benne, és amint mondtam kissé félve, de elkezdtem. sosem fogom megbánni. adelaide és mary kisugárzása annyi jó kedvet adott belém. olyan gyönyörű ez a nő és egyszerűen a mosolyánál alig ha tudok szebb dolgot mondani a világon.

dylan o'brien. dylant mielőtt megnéztem volna az útvesztőt borzalmasan overratednek tartottam, de rá kellett jöjjek hogy nagyon nem az. ő az az ember aki akár a lélegzet vételével is boldogabbá tud tenni. de tényleg vicc nélkül. akármilyen interjút nézek, mindig megnevettett. és azt is említsük meg, hogy egy nagyon jó színész aki akármilyen szerepet el tud játszani. a goofy stilestól, a leader thomason át a killer mitchellig. akármit. és még mindig nagyon is két lábon áll a földön, akármi is történjen. ő a szívében még mindig az a mets imádó kisfiú aki youtube videókat csinált.

ariana grande butera. arianat a victoriousnak köszönhetően ismertem meg, mint itt gondolom a legtöbben. őszintén catet nem szerettem kiskoromban csak torit, de most, hogy újra néztem nyáron egy két részt unalmamban rájöttem, hogy tori rohadt idegesítő, viszont catet és jadet nagyon megkedveltem. na de. ariana számai, mindig nagyon tetszettek és hallgatgattam őket. a my everything és a yours truly albumok rajta voltak a kis samsung telefonomon és a why try volt azt hiszem a kedvencem, de nem hívtam arianat kedvencemnek akkoriban. viszont mikor kijött a focus című száma és videóklipje, jobban megkedveltem, sőt egyfolytában csak az ő dalait hallgattam és példaképemként tekintettem rá. ide is őszintén csak miatta regisztráltam. a dangerous woman albumjáról pedig már ne is beszéljünk. az volt a végső dolog amivel úgy érzem örök kedvencséget vívott ki magának nálam. nem szeretnék különös véleményt írni a támadásról, vagy egyéb ehhez kapcsolódó dologról, csak annyit mondanék, hogy undorító, hogy ilyen világban élünk és borzalmasan büszke vagyok arianara. na de 2018. legproblémásabb éve ariananak azt hiszem. de i'm still here, és hiszem azt hogy petetel boldogok lehetnek, még akkor is ha pete azt mondta amit mondott. én nagyon szorítok nekik.

lili pauline reinhart. lilire borzalmasan büszke vagyok mindenért amiért kiáll és őszintén beszél. egy rohadt okos lány nem mellesleg gyönyörű és imádom hogy mennyire őszinte. nem hazudik arról, hogy hogy érzi magát a bőrében, vagy ha éppen a bőréről van szó nyiltan felvállalja, hogy szoktak vele problémák adódni. és ezt én személy szerint nagyon becsülöm benne. remélem nem fog megváltozni, mert pont most úgy viselkedik, ahogyan kell neki és nem hazudik az arcunkba, mint ahogyan a hírességek többsége, tisztelet a kivételnek.

lily chloe ninette thomson, ismertebb nevén lily james. lilyt a 2015-ös hamupipőkének köszönhetően ismertem meg és nagyon szimpatikus lett számomra már akkor. aztán idén nyáron ugyebár kijött a mamma mia! here we go again, ahol véglegesen belopta magát a szívembe és nagyon megszerettem. benne is nagyon becsülöm, hogy mindig őszinte, jó kedvű és valami eszméletlenül szépen nevet ezt lehet így mondani?xd nagyon jó színésznő ő is és nagyon örülök, hogy egy kedvencemnek tarthatom, mert egy fenomenális hölgyemény.

others: josh dylan, luke hemmings, rose williams, emma watson, freya mavor, jeremy irvine, ashton irwin, amanda seyfried, sadie sink, calum hood, josefine pettersen, michael clifford, lindsey morgan, tom holland, herman tømeraas, vanessa morgan, caitlin stasey, alisha boe, natalia dyer, joe keery, katherine mcnamara, holland roden, mädchen amick, lily loveless, kathryn prescott, lily collins. crystal reed, j.k. rowling, dylan sprayberry, cody christian, phoebe tonkin, benedetta gargari, celina sinden, jonathan keltz, noah schnapp, luke pasqualino, jessica sula, dua lipa, caleb mclauglin, emeraude toubie, emma roberts, april pearson, alex arnold, rupert grint, thomas brodie-sangster, toby regbo, camila cabello, sean teales, mitch hewer, jaeden lieberher, daniel sharman, emilija baranc, finn wolfhard, wyatt oleff jodie comer.

                                                      

and also kiss my ass, 'cause i love my taco bell bitch.

folytassuk hát a kedvenc karaktereimmel.

nem akarlak titeket untatni ezért inkább csak szimpla felsorolásba rakom őket, és annyit megemlítenék, hogy effy stonem tanította meg nekem talán a legtöbb dolgott. logged off.

my babies: effy stonem, stiles stilinski, mary stuart, mini mcguinness, hermione granger, raven reyes, donna sheridan, ron weasley, rich hardbeck, claude de valois, octavia blake, betty cooper, america singer, leith bayard, lexa, celina, sophie sheridan, bellamy blake, thomas, feyre archeron, jessica davis, francis de valois, max mayfield, freddie mcclair, teresa agnes, grace violet, emily fitch, greer castleroy, noora sætre, kenna de poitiers, toni topaz, cat valentine, steve harrington, maxxie oliver, naomi campbell, newt,  bash de poitiers, eleonora sava, lydia martin, remus lupin, jasper jordan, nancy wheeler, mike wheeler, jal fazer, michelle richardson, liam dunbar, monty grey, fred and george weasley, chris miles, allison argent, justin foley, james stuart, nymphadora tonks, rosie dunne, clary fray, izzy lightwood, archie andrews, sirius black, elizabeth of york, anwar kharral, cora hale, david rizzio, theo raeken, scott mccall, peter kavinsky, molly weasley, james cook.

     

yeah i was a bit drunk. what? i know i'm a princess but i still love to go to mini bars.

és a utolsó thing a kedvenc shipjeim.

my parents: stiles x lydia, mary x francis, rich x grace, effy x freddy, hermione x ron, betty x archie, raven x murphy, thomas x teresa, noora x william, kenna x bash, mini x alo, eleonora x edoardo, greer x leith, allison x scott, young donna x young bill, claude x leith, naomi x emily, elizabeth x henry,  jessica x justin, jal x chris, donna x sam, liam x hayden, octavia x lincoln, cora x stiles, liam x theo, lupin x tonks, steve x nancy, bellamy x clarke,  america x maxon, lexa x clarke, cat x back, sophie x sky, michelle x tony, max x lucas, greer x james, maxxie x tony.

ha idáig eljutottál, köszönöm, hogy fordítottál rá időt és elolvastad. nyugodtan írj rám, mert nem igazán ismerkedtem össze it senkivel, pedig először 2015-ben regisztráltam. na de mindegy és mégegyszer köszönöm, legyen további napod, sziaa.