3 érdekesség a Riverdale 3. évadáról
2018. július 02. 09:14
weareotheroceansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.03. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 269990 offline |
Valaki tudja hol vannak fent magyar felirattal a részek? Én sehol se találom ((((
2018. július 02. 10:14
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Uhh, már nagyon várom az új évadot!
2018. július 03. 14:31
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline |
Betty így, Betty úgy
Már annyira idegesít Betty
Már annyira idegesít Betty
2018. július 04. 01:46
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline |
Remélem jobb lesz mint az előző évadok
2018. július 05. 15:33
Yuri Stylinsonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 3 Azonosító: 266027 offline |
A második évad felénél abbahagytam, mert totál elhúzták a sztorit és teljesen érdektelen dolgokkal nyomták tele a történetet. Azóta nem is kezdtem el újra nézni a részeket és ez már vagy fél éve volt. Az első évad tetszett, sőt még a második évad eleje is ígéretesnek bizonyult, de aztán már nem tudták hová fokozni a cselekményeket. Szerintem egy évad bőven elég lett volna a sorozatból. A harmadik évad is aztán minek már... Az eleinte kialakult hype áradat mostanra már teljesen felesleges.
1 felhasználónak tetszik:
mikaelah
2018. július 11. 18:43
DreamerGirl9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.18. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 267906 offline |
Ahh már nagyon várom *-*
2018. július 25. 02:22
cherylteamúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 270413 offline |
Nem tudom minek veritek itt a nyálatokat ha nem tetszik akkor ne nézzétek de ne fikázzátok a sorozatot mert valaki szereti amúgy ha annyira szeretitek utálni bettyt akkor elárulom hogy jughead egy nagy senki elejétől fogva utálom azt hiszi hogy ő a Jani de k*r ára nem cheryl meg Veronica a legjobbak mert nem hisztiznek meg játsszák az eszüket hanem kimondanak mindent a serpentek meg csak utolsó senkik utálom mindet csak tonyt nem szóval le lehet állni a hisztivel. érdekes ez csak elég jó ízlésnek és észnek kell lenni hogy tudjuk miért izgalmas meg hogy hogy zajlanak az események. ENNYIK VAGYTOK
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.