Starity

mikaelah profilja

mikaelah white white white  
 • Csatlakozott
 • 2016. július 07.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Születési idő
 • július 31.
 • Lakhely
 • Dél-Korea
 • Párkapcsolat
 • foglalt vagyok
 • Imádom
 • Ben Solo <3 kockás szoknyák, koalák, Kosztolányi Dezső
 • Utálom
 • "lol", erőszakos shipelés, riverdale és cringe karakterei, dezodorhasználat mellőzése, környezetszennyezés
 • Kedvenc sztárjaim
 • Adam Driver Kim Jennie Lalisa Manoban Zac Efron Sebastian Stan Tom Holland Kim Ji Soo Park Chae Young Tom Ellis Lee Sun Mi Natalie Portman Elizabeth Olsen Luke Hemmings Lee Ji Eun Benedict Cumberbatch Brie Larson Zendaya Ahn Hye Jin Jeon Jeong Guk Robert Downey Jr. Emma Roberts Tom Hiddleston Lana Del Rey Park Junhee

watermelon sugar

mikaelah
Utoljára aktív: 2020.04.16. 23:11Státusz módosítva: 2020.04.16. 23:11

Bemutatkozás


I did my part, I tried my best, the things I'm fighting to protect
Always shatter into pieces in the end
(beautiful

üdvözlet ezen oldal egy unalmas profilján, amit már talán csak 1-2 elvetemült használ - köztünk én is néhanapján, főként azért, mert olyan emlékek kötik ide, amik bár mostanra már szertefoszlottak, akkoriban sokat jelentettek. régen én is rengeteg időt töltöttem ezen az felületen, főként 2013-16 között, a profilom szerkestésével és egyéb tevékenységekkel, de ahogy az idő "felettem is elszállt" már egyre kevésbé érdekelt a sztárok, hírességek világa és a profilszerkesztés. azonban most úgy is rengeteg időm felszabadult, unalmamban gondoltam miért ne szerkesztném meg ezt a sehogy sem kinéző területet egyszer szépre? a szép rész nemtudom mennyire sikerült, de úgyis csak azért csinálom, hogy utána néha nézegethessem és persze azért hogy felhasználhassam a szép gifeket, amiket találtam

listography

  

pár hónap múlva 17 éves, inkább magánakvaló és nagyon maximalista személyiség vagyok. alapjáraton szeretek kimozdulni, azonban számomra az igazi feltöltődést a zenehallgatás, sorozatnézés és az olvasás jelenti. érdeklődési körömet tekintve nagyon szeretem a művészetet, bár magam nem vagyok jó semelyik ágában sem kifejezetten, de imádom csodálni különböző festők képeit - Van Gogh the ultimate fav -, és szeretek belemerülni az életrajzukba is. hasonlóképpen állok a történelemmel és a történelmi személyekkel is. egy év múlva döntés elé kényszerülök, de még nem tudom pontosan, miben szeretnék elhelyezkedni, de az igazságszolgáltatás áll hozzám a legközelebb. magamat jó megfigyelőnek tartom, egyébként INTJ személyiségtípusú vagyok és lawful neutral (ebben a kettőben hiszek), a roxforti házam a hóllóhát lenne, a csillagjegyem pedig oroszlán - ennek azonban szerintem csak néhány vonása figyelhető meg rajtam.


just you

egyébként imádom Ázsiát, kisgyerekkorom óta megszállottja vagyok. közben volt ugyan hogy kisé alábbmaradt a rajongásom, de valahogy mindig visszatérek az ázsiai kultúra, gasztronómia, mitológia, az animék, mangák, kpop és a (főként) Japán és Dél-Korea iránti rajongásom, így már képtelen vagyok elengedni még ha cringe weeb-nek is könyvelnek el az emberek, én magamat nem tartom annak. az animék szeretete akkor kezdődött, amikor kisebb koromban láttam a Ghibli filmeket, amikért mai napig odáig vagyok - főként a Spirited Awayért. legnagyobb kedvenceim jelenleg a Boku No Hero Academia, Kimetsu no Yaiba, Death Parade, Erased és a Bungou Stray Dogs. kpop terén oda meg vissza vagyok a BlackPink nevű bandáért, imádom az összes számukat, ez a négy lány egyszerűen csodálatos <3 de rendszeresen hallgatom még a Mamamoo-t, SunMi-t, a BTS-t, a (G)I-DLE-t, ChungHa-t és jelenleg az A.C.E.-t. 

  

a nyugati kultúrától sem zárkózom el egyáltalán. sorozatok terén a Black Mirror, Sex Education, Lucifer, BBC Sherlock jelenleg a legnagyobb kedvenceim. a zenei ízlésem állandóan változik, mostanság főként 5SOS számokat hallgatok, de rajongom még Lana Del Rey-ért, YUNGBLUD-ért is, de általában egy-egy előadótól csak pár számot szeretek. filmek terén számomra a Harry Potter, Star Wars és Marvel filmek pótolhatatlan favoritok, amikhez a legjobb mozis élményeim fűződnek. a kedvenc filmemnek mégis talán a The Great Gatsby-t mondanám, amelyből a könyv és a film is egyaránt elvarázsolt. valamint a nemrég Oscar-t nyert Parasite-t is imádtam. színészek terén Adam Driver-ért, Zac Efron-ért és Tom Holland-ért vagyok legjobban oda, de nagy rajongója vagyok még Natalie Portman-nak és Emma Roberts-nek is. 

köszi ha végig olvastad <3

Randomképek

cutie pie
uwu
babycat
first love haku
queen
beautiful girl
my love w black hair
babies