Justin Bieber szombaton tette fel a nagy kérdést modell kedvesének, akivel alig egy hónapja találtak ismét egymásra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber eljegyezte Hailey Baldwint
2018. július 09. 13:23
Sweet Creatureúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.22. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 269187 offline |
Eljegyezte oké de szerintem az esküvőig úgy sem fognak eljutni.
Amúgy nekem ez az egész olyan zavaros... nem rég az a hír járta hogy Hailey Shawn Mendes-el jár (bár nem volt megerősítve részükről) de eléggé úgy tűnt és végre a fanok is kezdtek bele nyugodni már aki xd
Justin meg alig 4-5 hónapja szakított Selenával(vagy Selena vele) elég nagynak tűnt a szerelem köztük örülök hogy ilyen hamar túl tette magát rajta de nem hinném hogy a legjobb megoldás lenne egy házasságba bele menekülni főleg egy olyan lánnyal akivel csak hébe-hóba kavart az évek során.
Nagyon remélem ez az eljegyzés dolog nem csak egy elkapkodott a pillanat hevében hozott döntés volt részéről vagy éppen nem csak arra szolgál hogy a saját és Hailey hírnevét hónapokig a köztudatba tartsa (hamár mint előadó jó ideje nem csinál semmit kell valami ami miatt mindig a köztudatba marad.)
Akárhogy is már kíváncsian várom a 76959694 cikket róluk na meg hogy majd a média hogyan keveri bele ebbe is Selenát.
Amúgy nekem ez az egész olyan zavaros... nem rég az a hír járta hogy Hailey Shawn Mendes-el jár (bár nem volt megerősítve részükről) de eléggé úgy tűnt és végre a fanok is kezdtek bele nyugodni már aki xd
Justin meg alig 4-5 hónapja szakított Selenával(vagy Selena vele) elég nagynak tűnt a szerelem köztük örülök hogy ilyen hamar túl tette magát rajta de nem hinném hogy a legjobb megoldás lenne egy házasságba bele menekülni főleg egy olyan lánnyal akivel csak hébe-hóba kavart az évek során.
Nagyon remélem ez az eljegyzés dolog nem csak egy elkapkodott a pillanat hevében hozott döntés volt részéről vagy éppen nem csak arra szolgál hogy a saját és Hailey hírnevét hónapokig a köztudatba tartsa (hamár mint előadó jó ideje nem csinál semmit kell valami ami miatt mindig a köztudatba marad.)
Akárhogy is már kíváncsian várom a 76959694 cikket róluk na meg hogy majd a média hogyan keveri bele ebbe is Selenát.
2018. július 09. 14:59
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Ez egy vicc xd. Megint valami idióta médiafogás. Fogadni mernék, hogy pár hónapon belül felbontják az eljegyzést. Tuti Selenát fogja feleségül venni, bár nem a közeljövőben. De azért szánalmas amit a magánéletükben lekamuznak a hype-ért.
2018. július 09. 15:00
Stephanie.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.10. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 264826 offline |
Hát ez gyors volt
2018. július 09. 16:12
Már az apukák is áldásukat adták hmmmgmhmhmgmmhm :')
2018. július 09. 17:59
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline |
Ezt a lányt sosem fogom megkedvelni szerintem. Igaz, hogy Justin se volt vele sokáig, de ezt a csajt már nagyon sok emberrel összehozták, és én nem igazán bízom ebben. Amúgy sem hiszem, hogy eljutnak az esküvőig, mert szerintem Justin sosem fogja túltenni magát Selenán, és egyszer talán visszatalálnak egymáshoz. Ha viszont tényleg igazak a hírek, akkor sok boldogságot, és válásmentes életet kívánok nekik.
2018. július 09. 18:30
jelenaismyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 267917 offline |
Milyen kellemetlen lesz majd a templomban ahol felhùznà az ujjàra a gyűrűt es ott virít Selena angyalszárnyakkal :|
2018. július 09. 19:43
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline |
Pár hét múlva meg majd jönnek a "Justin és Hailey felbontották az eljegyzésüket" cikkek. Mindenesetre sok boldogságot nekik, habár egyiküket sem bírom. Remélem, ezek után nem tér vissza Selenahoz, mert páros lábbal rugdosom ki őt az életéből. (Imádom Selenat, de egyszerűen már nem bírom elviselni őket együtt, hogy Sel miatta szenved állandóan.)
2018. július 10. 01:39
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Mi van? Egyesek úgy váltogatják a partnereiket, mint más a zoknit.
2018. július 10. 06:59
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
HOGY MI A FR...!!!???
Na jó, igen, ez volt az első reakcióm, de azért ilyet nem kommentelek ki.
Elég fura nekem. Mondjuk ha Selenával csak kavart, akkor gondolhattuk,hogy az ő kezét sose fogja megkérni. De úgy látszik a fotókból ítélve,valóban nagyon nagyon boldogak. Sok boldogságot Nekik!
Na jó, igen, ez volt az első reakcióm, de azért ilyet nem kommentelek ki.
Elég fura nekem. Mondjuk ha Selenával csak kavart, akkor gondolhattuk,hogy az ő kezét sose fogja megkérni. De úgy látszik a fotókból ítélve,valóban nagyon nagyon boldogak. Sok boldogságot Nekik!
2018. július 10. 07:21
Kennavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.13. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 270073 offline |
Ők legalább régebb óta ismerik egymást. Azért amikor Ariana eljegyzése kiderült, kb mindenki támogató volt. Most meg...
Bármilyen életet élt régen Justin ő is megérdemli a boldogságot ( és nem, nem vagyok JB rajongó)
Bármilyen életet élt régen Justin ő is megérdemli a boldogságot ( és nem, nem vagyok JB rajongó)
2018. július 10. 10:59
Mondjuk Ők már régóta ismerik egymást. Az, hogy nagyjából egy hónapja jöttek újra össze egy dolog. Meglepő a hír, én mégis örülök nekik. Sok boldogságot kívánok!(:
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.