Starity

Túladagolás miatt kórházba került Demi Lovato

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. július 28. 07:41 #61
- törölt felhasználó -    
Ezen az oldalon miért ilyen bunkó mindenki a sztárokkal? ők mit ártottak nektek? Na mindegy ..
Remélem,hogy Demi már jól van és,hogy többet ilyesmi nem fog vele előfordulni
2018. július 28. 14:26 #62
- törölt felhasználó -    
Hogy ezen miért nem lepődöm meg...
2018. július 28. 16:08 #63
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.29.
Hozzászólás: 192
Csatolások: 0
Azonosító: 162834
Offline offline
Korábban nagyon szerettem Demit, az utóbbi időben már nem tartozik a legnagyobb kedvenceim közé, de még mindig szerettem. Viszont most nagyon csalódtam benne. Az egész Stay Strong, Confident, Warrior dolog egy nagy bullshit volt. Ott kezdtem kiábrándulni benne, akikor a Simply Complicated-ben bevallja, hogy a Stay Strong-ban, amikor arról beszél milyen erős, drogozott és ivott. Mi a garancia, hogy a Simply Complicated-ben őszinte volt? Az egész Stay Strong cucc egy nagy hazugság volt. Lehet a Simply Complicated is. Az egész karrierjét a betegségére építette a Disney után csak ugye eltelt 6 év már nem tudott mit lehúzni róla. Jött a Sober, a túladagolás, biztos lesz majd valami új szlogen, amit mindenhol hangoztat magára tetováltat és utána tömegtetoválás lesz a bálványozói között. Csak ez az egész nem valódi. Aki erős, az nem hangoztatja magáról, hogy erős, aki magabiztos, az nem hangoztatja magáról, hogy magabiztos, csak át akarja verni saját magát és mindenkit. Sajnálom, hogy eddig süllyedt. Azért szomorú, hogy az egykori nagy Disney sztárokból (Selena, Demi, Miley), mindhármukból mára beteg/függő nehéz sorsú ember lett.
2018. július 28. 16:42 #64
Viró
Viró
visszatérő vendég
 
Státuszbe like snow. cold, but beautiful.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.12.27.
Hozzászólás: 299
Csatolások: 0
Azonosító: 261532
Offline offline
Én teljesen le vagyok sokkolva. Azt hittem, Demi most már újra józan lesz, nem nyúl többé se a piához, se a drogokhoz, de csalódnom kellett. Megértem, ha sokan nem tudják sajnálni (többek között én sem), de nem értem miért kell rosszat kívánni neki. Neki, és a családjának is sokkal jobb lenne, ha leszokna már véglegesen a drogról/piáról. Sőt, mindenkinek jobb lenne, aki valaha szerette Demit, vagy hallgatta a dalait. Én szeretném ha "megjavulna", bár erre őszintén már nem sok esélyt látok (véglegesen úgyse fog tudni soha leszokni). Nem régiben még azt sugározta, hogy egy magabiztos , erős nő... Érdekes, hogy a Disney után, hogy lecsúszott.
2018. július 28. 17:42 #65
madeleine.
madeleine.
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.11.25.
Hozzászólás: 1662
Csatolások: 10275
Azonosító: 261034
Offline offline
Számomra abszolút hitelét vesztette ő is és az egész Stay Strong baromsága. Mindig is csak egy marketing-fogásnak gondoltam az egészet, ami valljuk be, évek óta bejött neki: ha mással képtelen volt a médiában szerepelni, elővette az ütőkártyát. Most már az is elég hihetetlennek tűnik, hogy 6 évig tiszta volt. Szerintem évek óta az orruknál fogva vezeti a rajongóit, akik sajnos mindent bevesznek és elnéznek neki.
Sajnálom, mert biztos nehéz lehet neki, de abszolút felesleges ujjal mutogatni a barátokra. Egy olyan erős nő, mint amilyennek Demi állította be magát, képes lett volna nemet mondani, bármennyire is tukmálják rá a drogokat. Ideje lenne visszavonulnia, csak magával törődnie, és amikor visszatalál a régi önmagához, és képes tiszta fejjel gondolkodni, akkor kéne eldöntenie, hogy akarja-e még ezt az egész hisztériát, ami egy ideje körül veszi.

2018. július 28. 19:13 #66
Leah Walker
Leah Walker
visszatérő vendég
 
StátuszBecause kindness doesn't cost a thing.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.06.20.
Hozzászólás: 147
Csatolások: 0
Azonosító: 245091
Offline offline
Hát... nem tudom, mit gondoljak.
Sosem szerettem Demit. Túl kamu volt nekem az egész, amit ő képviselni próbált. Azok az emberek, akik azt mondják, erősek, magabiztosak, csak magukkal akarják ezt elhitetni. Ha minden igaz lenne, amit eddig beadott a rajongóinak, nem járt volna most így. smileeee.gif
Mindenesetre sajnálom, senki sem érdemel ilyet. Remélem, ezután majd belátja, hogy segítségre van szüksége, és nem olyan erős, mint ahogyan azt hiszi.
2018. július 29. 10:20 #67
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 2078
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Offline offline
Várható volt ,hogy ilyesmi történik túl erősen próbálta elhitetni minden oké. Aki magabiztos erős nő mint amilyennek ő akarta beállítani magát annak semmi szüksége másokat kritizálni, beléjük kötni mert azzal csak azt bizonyította be korántsem olyan erős és azért támad mást mert fél és bizonytalan. Hiába van szuper hangja és jó dalai ha egyik dal sem volt olyan toplistás helyen mint más riválisoké és nem kapott érte olyan elismerést amit érdemelt volna. Szakmai és magánéleti dolgok is hozzájárultak szerintem ehhez , de ahogy már sokan mondták nem a barátokat kell hibáztatni felnőtt nő saját döntéseit ő hozza meg ez is az ő döntése volt aminek már jó néhány előjele volt de a rajongók és a barátok se tulajdonítottak neki jelentőséget pedig amikor nekiment Zendayanak vagy belekötött egy rajongójába v. többször visszavonult a különböző internetes portálokról mert én időt akart és órákkal később már vissza is tért ez persze tök normális nyugodtan kritizálhat bárkit vagy megbánthat de ha a barátok és család törődött volna vele már akkor segítséget szereznek neki és nem csak a Demi által termelt pénzre gondolnak
2018. augusztus 06. 09:22 #68
ForeverŁove
ForeverŁove
visszatérő vendég
 
StátuszSzínésznő a saját életében ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.09.29.
Hozzászólás: 182
Csatolások: 7
Azonosító: 212649
Offline offline
Nagyon sajnálom őt! Mielőbbi felépülést kívánok neki!
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok