Eddig is a Vans volt a kedvenc márkám,
ezekbe a kreációkba pedig egyenesen beleszerelmesedtem, művészetkedvelőként.
Remélem sikerül beszereznem belőlük egy-kettőt.
Van Gogh x Vans kollekció őríti meg a fiatalokat
2018. augusztus 02. 18:15
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 offline |
úristen... imádom mindegyik darabot, szerintem fogok venni belőle egy-két dolgot.
2018. augusztus 04. 17:41
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline |
Elég jól nézznek ki
2018. augusztus 07. 19:42
Friday13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 245527 offline |
szerintem totál fölösleges volt mert úgyse azok fogják hordani főképp akik követik is Van Gogh munkásságát hanem a pávák akik instán menőznek a cuccaikkal, így meg elveszti a jelentőségét a kollekció
2018. augusztus 10. 14:08
Nagyon szeretem a munkásságát, már be is szereztem őszre a mandulavirágos pulóvert.
2018. augusztus 29. 21:03
Nettieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.24. Hozzászólás: 13 Csatolások: 1 Azonosító: 270665 offline |
Nem feltétlenül kell ismerned vagy szeretned Van Gogh teljes munkásságát, hogy viselhess egy olyan ruhadarabot, amin az ő műve díszeleg. Ezt egyáltalán nem lehet összehasonlítani a bandás pólókkal.
Tetszik egyébként, hogy próbálják közelebb hozni a művészetet a fiatalokhoz. Ha bármilyen egyéniség nélküli egyenlányon vagy egyenfiút meglátnék egy ilyet, nekem nem az jutna egyből eszembe, hogy mennyire elveszik az értéke.
Tetszik egyébként, hogy próbálják közelebb hozni a művészetet a fiatalokhoz. Ha bármilyen egyéniség nélküli egyenlányon vagy egyenfiút meglátnék egy ilyet, nekem nem az jutna egyből eszembe, hogy mennyire elveszik az értéke.
2018. augusztus 30. 08:10
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Már régóta nézegettem ezeket, és mivel imádom Van Gogh munkásságát, gondolkoztam azon is, hogy beruházom mondjuk egy pulcsira, de horribilis összegért árulnak mindent.
2018. augusztus 30. 08:39
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 online |
Látszik, hogy egy igazi művész inspirálta ruhákról van szó. Hiába régi alkotásokbók merítettek, ezek sokkal menőbbek, mint amiket a mai sztárok szoktak tervezni a saját nevük alatt. Ez egy jó ötlet volt a cégtől, bár nem gondoltam volna, hogy a mai fiatalok körében felkapottak a festmények.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.