Starity

Ariana Grande durván megsértette rajongóját

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. augusztus 20. 16:28 #21
Ritya
Ritya
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2288
Csatolások: 246
Azonosító: 231566
Ez nagyon undorító lépés volt, na végre megmutatja az igazi énjét. Szóval Miss Grande kisasszony lehet mégis szív valamit.
2018. augusztus 20. 17:08 #22
- törölt felhasználó -    
Ez is meghülyült a hírnévtől! Szényen ahogy beszél a rajongóival elfelejti ,hogy rajongói miatt lett valaki , és most ,hogy meg van mindene most már egyből ilyen csúnyán beszél és nem ez az első eset! Ne ittéljen már valakit el aki normálisan keresi a kenyerét és nem álladóan azt nézi egy normálisabb ember hogy, éppen valami nem szép rajta. Ariana egy szánalmas még is ,hogy akarja ,hogy bárki is szeresse ha igy beszél a rajongóival! Jó lenne ha észbe kapna mert egyszer azt fogja észrevenni ,hogy eltűnek a rajongói!
2018. augusztus 20. 17:27 #23
szintikeee10
szintikeee10
új tag
Hozzászólás: 40
Csatolások: 0
Azonosító: 209294
Amióta Petevel jár teljesen el van szállva magától. Egyébként én egy lilás foltnak látom azt az izét a körmén .
2018. augusztus 20. 17:29 #24
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Azonosító: 256979
Szeretem Arianat de ez mar egy kicsit sok amit művel mert ő se különb már nem azért..Ő se tökéletes..És ha már itt tartunk nekem például eleggé undorító látvány volt az mikor egy paparazzi kepen a barnító kérem a hasat olyan undorítóan foltosra fogta be mint egy nemis tudoom mi..Vagy mikor élő fellepéseken,vagy beszelgetős műsorokban megjelenik 10 centis lenövéssel,nem tudom ki hogyvan vele de számomra meg ezek undorítóak hogy sztár létére nem bírja a lenövését befesteni illetve ha már barnító krémet használ akkor ügyelhetne a helyes eloszlatásra a testén..De mivel énsem vagyok tökéletes így sosem tettem ezeket a dolgokat szóvá,mert próbáltam csak a legjobbakat írni róla de ez már több a soknál amit művel..Oké hogy híres meg minden de ehhez nincs joga inkább örüljön hogy az a szegény lány megvette az albumát,és legyen hálás hogy ott tarthat ahol most mert ezt mind a rajongóinak köszönheti..Hiába jó a hangja ha nincs aki veszi és hallgatja a lemezeit...
2018. augusztus 20. 17:31 #25
SoLettisha
SoLettisha

Státusz"This is who the fuck I am."
Hozzászólás: 500
Azonosító: 159669
Ez a csaj mindig is egy kétszínű, díváskodó, önző pcsa volt. Az,hogy most bújik ki a szög a zsákból,csak aut igazolja, hogy senki nem képes örökké megjátszani magát. Egyszer minden álarc lehull. Én cseppet sem lepődtem meg.
2018. augusztus 20. 17:42 #26
Blarece
Blarece
Hozzászólás: 532
Csatolások: 5438
Azonosító: 258797
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal. Ez nagyon-nagyon undorító volt tőle. - Attól még hogy híresség, ő is kaphat negatív kritikát, és van aki rengeteget dolgozik, hogy megvehesse az albumot mert nincs pénze rá. Lehet hogy az, akinek beszólt, ugyan abban a helyzetben van. Honnan tudja, hogy épp nem a belét dolgozta ki, hogy legyen mit ennie? Persze ha nem is ez a helyzet, akkor is tisztelhetné azokat, akik támogatják és szeretik őt. Nem tudom, mi az oka ennek a viselkedésnek, de ha nem változtat rajta hamarosan, rengeteg rajongót elveszíthet.
2018. augusztus 20. 17:46 #27
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
fogom a fejem, hogy ez a csaj valakinek a példaképe
mármint 1) nyilván nem a rajongók adták ki hamarabb a cd-t 2) a rajongója megvette a lemezét, amiből ő (Ariana) ugye megél, és csak örült, hogy megvehette 3) belekötni valakinek körmébe? wtf? különösebb ok nélkül is koszos lesz akárkinek a körme, Mexikó meg amúgy sem egy fun hely
árulja csak a testét az amerikai felső tízezernek akkor
amúgy meg törölte, de mondjuk bocsánatot nem kért, szerencsétlen rajongó meg biztos kxrva rosszul érzi magát
uhh hát lehet én vagyok a proletár, de annyira nem bírom ezeket a minden-az-ölembe-esett-de-én-vagyok-a-helikopter pxcsákat
2018. augusztus 20. 18:04 #28
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Inkább adja át a Twitterje kezelését egy alkalmazottnak, mert a jelek szerint nem elég meggondolt és érett a profilja működtetéséhez...
2018. augusztus 20. 18:10 #29
Tyria
Tyria
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Azonosító: 168017
Ariana megtanulhatná már, hogy hiába van nagyon jó hangja, hiába tehetséges, akkor sem az ő fenekében van a világ tengelye. Én is szeretem a számait, meghallgatom, de mint ember, annyira nem szimpatikus. BEszólhatnék én is neki pl. azért, mert úgy néz ki, mint egy kislány, aki felvette az anyukája ruháit, de nem fogok, mert az az ő stílusa, aztán ennyi. Az meg hogy 1(!) nappal előbb kiderült, milyen a CD maga, hát úristen, ez borzasztó! Ha tudná, hogy a torrenten mennyien töltik éppen le és fel az albumát, akkor egy hétig sírna.
2018. augusztus 20. 18:31 #30
Tildus02
Tildus02
visszatérő vendég

Státusz"You are beautiful and perfect and lovely however you are." /Ariana Grande/
Hozzászólás: 100
Azonosító: 223305
Betti0906, teljesen egyetértek veled. Én is ugyanezt gondolom tejes mértékben.
2018. augusztus 20. 18:47 #31
Girl23
Girl23

Státusz...
Hozzászólás: 754
Azonosító: 240285
Lehet, hogy neki is mondanak csúnya dolgokat a rajongói, de ő attól még egy felnőtt ember, akinek figyelnek a szavára, ezért nem csinálhat ilyet. Könyörgöm, nem tini már, 25 éves, és már jó ideje ebben a bizniszben van, ideje lenne már, hogy megtanulja kontrolálni magát.
2018. augusztus 20. 18:47 #32
Betti0906
Betti0906
új tag
Hozzászólás: 62
Azonosító: 198056
Tildus02 smileeee.gif
2018. augusztus 20. 19:40 #33
Alison DiLaurentis
Alison DiLaurentis
új tag

StátuszI was late for this,late for that,late for the love of my life
Hozzászólás: 82
Csatolások: 1
Azonosító: 265510
Ráz a hideg ettől a nőtől...
2018. augusztus 20. 19:59 #34
Sophy the bohemian
Sophy the bohemian

StátuszThat's what I do: I drink and I know things.
Hozzászólás: 607
Azonosító: 259935
Eddig se szerettem, most sem fogom xd
2018. augusztus 20. 20:36 #35
Skandtiel
Skandtiel
visszatérő vendég
Hozzászólás: 102
Azonosító: 263784
Ariana egy kétszínű nő, aki nyalni és harapni is tud. Csak nehogy visszanyaljon a fagyi egyszer. A posztoló helyében a lemezt rögtön összetörtem volna kalapácsal és még fel is vettem volna videóra és kitettem volna a netre, hogy minden elvetemült rajongó észre vegye, hogy milyen ez a nő, akit annyira istenítenek. XD Meg nagyon gyerekesen viselkedik, amitől nem lesz jobb, ha olyanná válik, akik nap mint nap leszóljàk a màsikat.
2018. augusztus 20. 20:39 #36
Titanyla
Titanyla
dreamer

Státuszdo all things with love ♡
Hozzászólás: 1542
Csatolások: 26
Azonosító: 232551
Teljesen jogos lett volna, ha csak azzal lett volna problémája, hogy előbb kiszivárogtatnak képet a CD-jéről és annak hangot ad, de ennyire lekezelően írni valakiről valóban meglehetősen antipatikus, főleg azért, mert ő maga rendszeresen hangsúlyozza a szeretet és az elfogadás fontosságát. Ariana egy rendkívül tehetséges előadó, személy szerint én nagyon szeretem a dalait, de egyre kevésbé szívesen hallgatom meg őket ezután. Valóban teljesen mást mutat az idő többségében, mint amilyen ő valójában, de ritkán, mint ebben az esetben is, megláthatjuk, hogy mennyire cinikus is ő valójában.
2018. augusztus 20. 21:59 #37
- törölt felhasználó -    
"...miközben minket arra kérsz, hogy szeretetet adjunk mindig..." meghajolo.gif
Ezek után elgondolkoznék azon vajon, az ártatlan kislány hova lett és megéri-e még mindig ennyire rajongani érte. Pont azokat köpi szemen, akik a legtöbbet adtak/adnak neki éd gyakorlatilag azokat, akikből él. Hogy lehet valaki ennyire beképzelt, nagyképű liba?
2018. augusztus 20. 23:34 #38
jucy
jucy
visszatérő vendég

StátuszLégy önmagad, belőled csak egy van♥
Hozzászólás: 218
Azonosító: 204048
hát ez.. szánalmas. Hiába hallgatom néha a dalait, maga a nő mint személyiség.. valóban kétszínű.. plusz a fan leányzó nem tehetett arról hogy előbb jelent meg.. baromira undorító Arianától, hogy a körmét kritizálja valakinek, nem mintha senkivel ne fordulhatna elő. Asszem egy darabig nem hallgatom a zenéjét xd
2018. augusztus 20. 23:51 #39
Gabriella22
Gabriella22
új tag

StátuszAll The Love
Hozzászólás: 60
Azonosító: 259421
Olvassatok utána egy másik cikkben. Ott rendesen le van írva miért volt olyan durva Ari. :/ Egyébként a rajongók támadhatják őt de ha visszaszólt nekik vagy az igazságot elmondja akkor már Ariana a senki....
De azért vállald fel önmagad. Merj önmagad lenni. Mondd el a véleményed. Aha, hát persze. Akkor meg majd ítélkeznek feletted. De jó.
2018. augusztus 21. 07:21 #40
- törölt felhasználó -    
Kezdek egyre jobban kiábrándulni Ariból...
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok