Egy magyar rajongó küldte el, milyen volt Shawn Mendes-zel találkozni a budapesti koncertje előtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így élte meg egy magyar rajongó, hogy találkozott Shawn Mendes-zel
2018. augusztus 20. 14:20
lola90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.19. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 260416 offline |
XLatteMachiato | Ma, 13:35
Úristen nagyon szánalmas ez a lány. Ismerem őt, de nulla a nő. Egy csődtömeg. A kinézete, az élete egy nulla. Minden. Hiába találkozik egy hírességgel, aki ugyanakkora nulla mint ő, attól lelkileg egy igazi senki marad örökre!
Egyébként engem boldoggá tesz, hogy sokan nem találkozhattak vele. Engem ez örömmel tölt el MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAA
Engem tudod mi tesz boldoggá? Amikor látom, hogy a hozzád hasonló idióták, mások kárán örülnek. Olyan szánalmas vagy, hogy kétszer írod le ugyanazt a szöveget, csak azért, hogy valakit megsérts, és vitatkozni tudj vele.
Emberekről alkotsz véleményt, úgy hogy semmivel se vagy több náluk. Lehet, hogy ő egy nulla, de te biztos, hogy a nulla alatt vagy. A barátaiddal is így beszélsz, mert akkor megsúgom neked, hogy ők sem szeretnek. Nincs olyan ember, akinek szimpatikus, egy kárörvendő köcsög.
Ez egy építő kritika
Úristen nagyon szánalmas ez a lány. Ismerem őt, de nulla a nő. Egy csődtömeg. A kinézete, az élete egy nulla. Minden. Hiába találkozik egy hírességgel, aki ugyanakkora nulla mint ő, attól lelkileg egy igazi senki marad örökre!
Egyébként engem boldoggá tesz, hogy sokan nem találkozhattak vele. Engem ez örömmel tölt el MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAA
Engem tudod mi tesz boldoggá? Amikor látom, hogy a hozzád hasonló idióták, mások kárán örülnek. Olyan szánalmas vagy, hogy kétszer írod le ugyanazt a szöveget, csak azért, hogy valakit megsérts, és vitatkozni tudj vele.
Emberekről alkotsz véleményt, úgy hogy semmivel se vagy több náluk. Lehet, hogy ő egy nulla, de te biztos, hogy a nulla alatt vagy. A barátaiddal is így beszélsz, mert akkor megsúgom neked, hogy ők sem szeretnek. Nincs olyan ember, akinek szimpatikus, egy kárörvendő köcsög.
Ez egy építő kritika
2018. augusztus 20. 16:51
dzseniiferúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.16. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 266914 offline |
wow, gratulálok neki, nagyon szerencsés!
remélem egyszer sikerül nekem is majd Shawn-nal találkoznom^^
remélem egyszer sikerül nekem is majd Shawn-nal találkoznom^^
2018. augusztus 20. 17:11
Edcseeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 188082 offline |
Kedves XLatte szerintem ha esetleg nullának találod Shawnt is talán nem kéne elolvasni a róla szóló cikkeket nem? Az meg hogy más emberről alkotsz véleményt,és nullázod le, az a te IQ nuku szinted mutatja meg. Én is ismerem őt, nagyon is jól..és szerintem se Neked Se másnak nem ártott,hogy beszologass rá..
2018. augusztus 20. 17:40
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline |
Hát én nem tudom ki, hogy van vele csajok....de az a kép, ahol le van izzadva és énekel....hát én totál irulok pirulok :S <3 Imádom!
Jaj ez a fiú annyira cukimuki, hogy megenném.....mondjuk tejfölös-hagymás szósszal.....uhh azt is de imádom!!!
Jaj ez a fiú annyira cukimuki, hogy megenném.....mondjuk tejfölös-hagymás szósszal.....uhh azt is de imádom!!!
2018. szeptember 01. 15:34
Balogh Edina 2004púj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.04. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 265873 offline |
De szerencsés,bárcsak én is ott lehettem volna.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.