Starity

Így élte meg egy magyar rajongó, hogy találkozott Shawn Mendes-zel

2018. augusztus 20. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy magyar rajongó küldte el, milyen volt Shawn Mendes-zel találkozni a budapesti koncertje előtt.

hirdetés
Így élte meg egy magyar rajongó, hogy találkozott Shawn Mendes-zel
Fotó: A kép csak illusztráció

Szalai Nettus mesélt arról, hogy élte meg, hogy egyike volt azoknak a szerencséseknek, akik találkozhattak Shawn Mendes-zel a budapesti show-ja előtt.

„Az egész történet ott kezdődött, hogy volt egy olyan megérzésem, miszerint Shawn egy nappal a fellépése előtt fog érkezni. Ezért megbeszéltem néhány barátnőmmel, hogy látogassunk ki a reptérre, hátha szerencsénk lesz. El is indultunk a reptér felé, először úgy volt, hogy vonattal fogunk kimenni oda. Meg is vettük a jegyet, majd később megtudtuk, hogy baleset történt az egyik vágánynál, ezért mindegyik vonat jó esetben 40 perces késéssel fog indulni. Így változott a terv és kerestünk egy másik útvonalat.

Amikor odaértünk a reptérre, voltak már ott rajongók. Tőlük megtudtuk, hogy igen, érkezik aznap egy repülő Portugáliából. Az énekesre várva teljesen piknik-hangulat alakult ki. Zenehallgatással, énekelgetéssel, illetve beszélgetéssel. Közben míg ott várakoztunk, többször is megerősítést nyert az a hír, hogy igen, Shawn valóban azzal a géppel érkezik, amit mondtak nekünk. Nemcsak magyar rajongók voltak kíváncsiak Shawnra, hanem más országból is kilátogattak oda.

Közben kijött egy újságíró, illetve egy fotós. A fotós megtalálta radaron Shawn gépét, tehát, így láthattuk, hogy éppen merre is jár. Később kijött Shawn sofőrje, aki azt mondta, hogy az énekes fogja eldönteni azt, hogy kijön-e hozzánk.

Körülbelül ötvenen vártuk az énekes érkezését. Majd elérkezett a nagy pillanat. Shawn kijött a terminálból. A testőre kijött nekünk szólni, hogy álljunk sorba és csak szelfit lehet készíteni az előadóval. Így könnyedén sorra került mindenki. Egy lányt Shawn elkapott, mert megbotlott, így megmentette az eséstől. A találkozás után mindenki zokogott örömébe. Mikor pedig Shawnt elvitték, hangos éneklésbe kezdtünk. Közben sok kedves Shawn Mendes-rajongót ismerhettem meg.

 

Szalai Nettus (@nettus_26) által megosztott bejegyzés,

Ez az én szelfim története Shawn Mendes-zel.”

 

Szalai Nettus (@nettus_26) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek