A komikus újabb pletykák táptalaját szolgáltatta: vajon megromlott a viszony közte és menyasszonya között?
A teljes cikkhez kattints ide!
Mi történhetett? Pete Davidson eltakarta Ariana Grande ihlette tetoválását
2018. október 10. 19:09
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2018. október 10. 19:26
purposevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.03. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 268528 offline |
Dehogy szakítottak! Tegnap egy csomó közös videójuk volt Ari mystoryjában (nem tudom hogy írják helyesen xD).
Az a szívecske nem a legjobb szerintem, dehát ízlések...
Az a szívecske nem a legjobb szerintem, dehát ízlések...
2018. október 10. 19:44
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
a második képen együtt vannak btw és a szív mellett ott van egy kis a betű is de whatever. szerintem Ariananak még mindig rossz emlékeket hoz fel a DW tour és ezért változtathatta meg Pete.
2018. október 10. 20:23
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Bírom az ilyen cikkeket xD
Most komolyan egy tetoválással jelezné,hogy összevesztek? Semmit nem jelent ez a szívecskés dolog
Most komolyan egy tetoválással jelezné,hogy összevesztek? Semmit nem jelent ez a szívecskés dolog
2018. október 11. 15:46
Keashiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.03. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 270754 offline |
Nem bírom Persze egyből összevesztek , mert jaj , takarja a tetoválást .
Lehet , hogy azért , mert már házasok , és már annyira szereti Arit , hogy szivecskét tett oda . Vagy tudja hogy Arit ez egy rossz időre ( itt most a Manchester témára gondolok ) emlékezteti . De semmi nem biztos . Az meg pláne nem , hogy összevesztek
Lehet , hogy azért , mert már házasok , és már annyira szereti Arit , hogy szivecskét tett oda . Vagy tudja hogy Arit ez egy rossz időre ( itt most a Manchester témára gondolok ) emlékezteti . De semmi nem biztos . Az meg pláne nem , hogy összevesztek
2018. október 12. 11:54
Semmilyen szakításról nincsen szó. Az instán is látszik, hogy boldogok. A szív mellett pedig ott az "a" betű. Valószínűleg arról lehet szó, amit már előttem többen is megfogalmaztak. A DW tour nem ébreszt egyikükben sem kellemes emlékeket többé, így jobb lepel alatt tartani.
1 felhasználónak tetszik:
the banshee
2018. október 15. 12:55
BebeQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline |
Megszívtátok pedig, mert tényleg szakítottak:DDDDD
https://www.celebritiesbuzz.com.gh/ariana-grande-david-peterson-split-call-off-engagement/
https://www.celebritiesbuzz.com.gh/ariana-grande-david-peterson-split-call-off-engagement/
2018. november 01. 16:43
SweetenerBaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.23. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 270992 offline |
Hát én ezért sem szeretem az ilyen tetkókat , meg úgy a tetkókat se . Mert aztán rájössz úgy 10 év múlva , hogy te anno 2018-ban , csináltál egy überrossz tetkót , és majd ez jut eszedbe : "B@szki , Béla ezt az ökörséget én felvarrattam magamra ? DE VICCET FÉLRETÉVE .
Beismerem a hibát , ez nem kellett volna megtenniük , mert én úgy gondolom , hogyha ők most elválnak , és lesz másik "szeretnivalójuk " , és ugye bár ők HÍRESEK , ez a tetkó is ismert szerte a fél világban , akkor hát ....
Beismerem a hibát , ez nem kellett volna megtenniük , mert én úgy gondolom , hogyha ők most elválnak , és lesz másik "szeretnivalójuk " , és ugye bár ők HÍRESEK , ez a tetkó is ismert szerte a fél világban , akkor hát ....
2018. november 25. 12:40
GrandesBaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.22. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 271184 offline |
Szeretem Arit , de ez a tetkó nem kellett volna . A tetkót nagyon elsiették.
Most pedig szakítás lett .
Most pedig szakítás lett .
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.