Idézet (LaDiabla @ 2010.12.23. 14:27)
Amit írtam az a nagy általánosság, de vannak kivételek. Olyan is van, hogy kikötik a színész szerződésében, hogy távozását követően x évig nem szerepelhet a konkurens csatornák hasonló sorozataiban, sőt még olyan talk-showba sem mehet, amely nézettségi harcban áll az anyacsatornáéval.
Nem csodálkozom én már semmin, ott ahol abba is beleszólnak, hogy kivel éljen együtt annak érdekében, hogy a bulvármédia érdeklődése is ingyenreklámként szolgáljon a shownak...
Nem csodálkozom én már semmin, ott ahol abba is beleszólnak, hogy kivel éljen együtt annak érdekében, hogy a bulvármédia érdeklődése is ingyenreklámként szolgáljon a shownak...
Ilyenekről már én is hallottam. Eszméletlen, mik vannak. Én ettől nem félek amúgy. Nem fog ez a sorozat egy évadot sem kihúzni. Már csak abban reménykedem, hogy a bukás után mennek vissza Cardiffba. Nekem nem kell a nagy költségvetésű Torchwood. Én a régi Torchwoodomat akarom vissza Hub-bal vagy Hub nélkül, válasszanak más helyet ahelyett, telepedjenek oda vissza és onnan üldözzék az földönkívülieket.