Britney egy spirituális utazást tett Mexikóba, és sikerült egy szokásosan kiváló ötletet kiagyalnia.

Britney látványos idegösszeomlása után nem sokat gondolkodott, hogy miként tovább. Felpakolt paprazzó szerelmével, és lelépett Mexikóba pihenni egy kicsit. Ami a szöszkeségnél mi másból állna, mint az alkoholizálásból. A poháremelgetés annyira sikeres volt, hogy az egyik pincérnõre a frászt hozta rá, amikor síron túli hangon énekelgette a Toxic címû slágerét. Hazatérve, volt mennyasszonyi ruháját vette fel, amikor elmentek autót vásárolni.

A kis kiruccanás alatt azért tényleg sikerült ellazulnia agyilag. Ugyanis az a fantasztikus ötlete támadt szegény kis Britney-nek, hogy hozzámegy barátjához. Így nem tudják tõle elvenni a fiait, hisz megfelelõ családi hátteret tud biztosítani számukra. Persze még a lagzi létrejötte esetén is csak hangyabokányi esélye lesz megtartani legalább egy percnyi felügyeleti jogot.


Többek között egy héttel ezelõtti túszdrámája miatt, amikor órákra bezárkózott kisebbik gyerekével a fürdõszobába. Talán még a Katrina hurrikán után sem segédkeztek annyian, mint azon, hogy Jayden-Jamest és zavart anyját kihozzák a Spears-villából. Miután kiimádkozták a balhés hölgyet, kórházba szállították, és kimosták a gyomrából a temérdek nyugtatót. A rendõrségi jegyzõkönyv szerint, Brit nem volt hajlandó ruhát húzni meztelen felsõtestére, mondván õ túl szexi ahhoz, hogy takargassa magát. Majd a hatósági képviselõkkel állt le üvölteni, hogy ne zaklassák a házában, nincs szüksége a segítségükre. Néhány órával késõbb azt mondta az orvosoknak, hogy ha vigyorgóba zárják, akkor megöli magát, mert nem tud a fiai nélkül élni. Pedig a jelek szerint kénytelen lesz