A 22 éves modell az Instagramon adott hangot abbéli véleményének, miszerint a közösségi média felületei rossz hatással vannak a mentális egészségre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hailey Baldwin kifakadt
2018. december 09. 17:31
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2018. december 09. 18:24
biush123QueenOfDisaster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline |
Teljesen egyet értek vele! Sajnos tényleg észre sem vesszük mennyire negatív hatással vannak a közösségi felületek az életünkre...és abba sem gondolunk bele mennyire beteges világban élünk, hiszen mindenki nyomon követi a másik életét és az internet tele van mindenféle emberekkel.
Úgy gondolom, hogy tényleg boldogabbak lehetnénk az ilyen dolgok nélkül, de sajnos a legtöbb ember összetéveszti a valódi boldogságot. Manapság már az számít ki a menőbb, kinek van a több követője stb.
Szerintem a közösségi oldalak kéz a kézben járnak a depresszióval ezt mégis kevesen ismerik be...
Nagyon szomorú.
Úgy gondolom, hogy tényleg boldogabbak lehetnénk az ilyen dolgok nélkül, de sajnos a legtöbb ember összetéveszti a valódi boldogságot. Manapság már az számít ki a menőbb, kinek van a több követője stb.
Szerintem a közösségi oldalak kéz a kézben járnak a depresszióval ezt mégis kevesen ismerik be...
Nagyon szomorú.
2018. december 09. 21:42
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Nem sokat tudok erről a lyányról, de ezekkel a kijelentésekkel teljesen egyet tudok érteni. Én is megcsömörlök lassan a közösségi médiától, sokkal jobban érzem magam az olyan napokon, amikor keveset vagy szinte semennyit nem nézem az Instagramot vagy a Facebookot. Nem tudom pontosan megmondani, miért, de talán azért, mert sokkal hasznosabb időtöltés és a lelkemnek is jobb, ha a magam dolgával törődök ahelyett, hogy percről percre mások életét követem.
2018. december 10. 11:50
BIRTHDAYúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.17. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 234558 offline |
Nos, ha nem ismerném a csajt, nagyon sajnálnám. És az üzenet, amit közvetíteni próbál egy nagyon fontos probléma napjainkban, de mindezt az ő "szájából hallani" egyszerűen nevetséges és képmutató. Az az ember nem tudja elviselni a feléje áradó gyűlöletet, aki bekövetett egy Selena utáló oldalt. Úgy néz ki, hogy ő bátran utálhat valakit, de ha a gyűlölet éppen feléje irányul, akkor egy csúnya, gonosz világban élünk. Nem akarja, hogy a kapcsolatán csámcsogjanak? Akkor ne posztoljon róla. Szorongással tölti el az Instagram? Törölje le vagy tartson egy jó hosszú szünetet. Ja nem lehet, mert kell a promó.
Bocs, de nem tudom sajnálni.
Bocs, de nem tudom sajnálni.
2018. december 10. 14:47
jelenaismyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 267917 offline |
Lmao mindig azt mondja,hogy letörli az instát és szünetet tart,de sose teszi meg. Senki se erőlteti hogy ennyit rajta legyen,minden hires ember kap negatív kommenteket,főleg instagrammon,ha nem bírja akkor törölje le. Ennyi. Es érdekes hogy ő mondja,aki bekövette Selena legnagyobb utálói oldalàt. Rossz a gyűlölködés,ugye?
2018. december 10. 15:04
kicsicsodavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 233854 offline |
Egyrészt igaza van, és meg is tudom érteni, mert önhibáján kívül rengeteg utálkozó kommentet kap, de egyrészt ha nem szereti, akkor miért jár fel? (mármint csinálnia kellene egy privát fiókot ahol beköveti a barátait és kb ennyi, akkor nem kapna utálkozó kommenteket sem)
vagy
van olyan opció, hogy letiltja a kommenteket és csak azok szólhatnak a képeihez akiket követ. (egy pankrátor felesége, ako szintén a WWE-nél dolgozik, Renee így tett, mivel a férje miatt állandóan bántották az idióta tinilányok. azóta nyugodtabban használja az instát)
vagy
van olyan opció, hogy letiltja a kommenteket és csak azok szólhatnak a képeihez akiket követ. (egy pankrátor felesége, ako szintén a WWE-nél dolgozik, Renee így tett, mivel a férje miatt állandóan bántották az idióta tinilányok. azóta nyugodtabban használja az instát)
2018. december 10. 18:59
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Felőlem le is törölheti magát az oldalról, nem hiányozna.
2018. december 10. 22:59
korolevaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.06. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 270019 offline |
Az instalanyok minden heten kifakadnak, hogy valojaban milyen undorito is ez az alkalmazas, aztan masnap kiraknak egy posztot, hogy 50k lajk utan kozvetitik a szulesuket, lol
2018. december 11. 13:11
Kaitlynúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.12.11. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 271279 offline |
Ez vicces. Imádom az ilyen modelleket , akik bevágják hogy milyen rossz ez az applikáció , vagy más hasonló dolgok de aztán meg előszeretettel postol magáról mindenféle szutykot . Tényleg ide jutottunk ?
2018. december 11. 14:47
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline |
ezutan ugyanugy fogja posztolni a csucsoritos kepeket meg ugyanugy aktiv lesz.. mond egy sablon szoveget hogy ismet felkapott legyen es belopja az emberek szivebe magat.
ez az egesz csaj kamu
ez az egesz csaj kamu
2018. december 11. 16:36
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline |
Szerintem ne vegye túl komolyan a dolgokat! A negatív kommentekkel nem kell törődni és pozitívan kell reagálni rájuk!
2018. december 15. 11:07
Daniel Richterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.22. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 269705 offline |
Bolond ez? Nem szereti, mert rossz hatással van rá, de akkor mi a nyavalyáért van fenn még mindig? Én se szeretem, de én legalább nem vagyok olyan tökkelütött, hogy csakazértis fenn legyek. Úgy kell neki.
2018. december 29. 12:07
eniixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 234367 offline |
@jelenaismylove annyira okos, szintén azon rajongói táborok közé tartozol, akik azt hiszik, hogy ők a kedvencük legjobb barinője, és mindent tudna róla egyúttal nem gáz, hogy Selena akkor hisztizik mindig, ha Justin boldog vagy összejön valakivel. Szóval ki is gáz, igazából? Másrészt pedig, nem tudhatod mi folyt le a két lány közt, hogy bekövette azt az oldalt. Gyerekes volt a részéről biztos, de míg nem személyesen mondják el neked a dolgokat, addig szerintem csendben lehet maradni puszi
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.