A népszerű műsorvezető jelenleg Németországban építi karrierjét, de ennek ellenére sem felejtette el, honnan indult.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Instagramon nosztalgiázott Istenes Bence
2019. január 28. 13:11
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2019. január 28. 13:53
![]() |
Fzsuzsi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 269850 ![]() |
Azta.....nem szeretem magam ENNYIRE öregnek érezni!
Annak idején mennyit hallgattam az AFC-t, meg Fekete Dávidba bele voltam zúgva, jó ég!
De látszik, jópáran túlnőttek a VIVÁn és páran a zenétől is elfordultak. Pl. SP is asszem manapság csak fotósként dolgozik. De Brash Bencéről speciel én mostanában nem hallottam semmit.
Azért megemlíthetnénk (bár velük nem fotózkodott anno), de a BNF (Bat-Nick-Frank) is mekkora névnek számított anno!

Annak idején mennyit hallgattam az AFC-t, meg Fekete Dávidba bele voltam zúgva, jó ég!

De látszik, jópáran túlnőttek a VIVÁn és páran a zenétől is elfordultak. Pl. SP is asszem manapság csak fotósként dolgozik. De Brash Bencéről speciel én mostanában nem hallottam semmit.

Azért megemlíthetnénk (bár velük nem fotózkodott anno), de a BNF (Bat-Nick-Frank) is mekkora névnek számított anno!

2019. január 28. 14:28
![]() |
indiancsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 115 Csatolások: 1 Azonosító: 124444 ![]() |
Egyet kell hogy értsék az előttem szólóhoz, én is öregnek érzem magam ezeket a képsorokat nézve
Valóban vannak akik már nem ezzel foglalkoznak, de mint tudjuk mindenki megtalálja azt amit igazán szeret. Brash Bence jelenleg a Budapesti Operett Színház társulatának tagja és legismertebb szerepe a Rómeó és Júlia c. musicalben Mercutio karaktere.

2019. január 29. 20:11
![]() |
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3682 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 ![]() |
Csak azért nem érzem öregnek magam, mert alsó tagozatos voltam ezekben az időkben
ezek az arcok az első Bravo és Popcorn magazinjaimat idézik :')

Kapcsolódó sztárok

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Brenda Songgal két gyermekük van.

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Dúl köztük a szerelem.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.

Megható közös pillanat: videón, ahogy Bruce Willis a lánya kezét fogja
Megható közös pillanat: videón, ahogy Bruce Willis a lánya kezét fogja
Együtt töltötték a Hálaadást.

Kiderült, kik mondtak Meghan Markle szerint rasszista megjegyzéseket a gyerekére
Kiderült, kik mondtak Meghan Markle szerint rasszista megjegyzéseket a gyerekére
Kirobbant a botrány.

Paris Hilton a hálaadásnapi vacsorán tudatta a családjával, hogy lett még egy gyereke
Paris Hilton a hálaadásnapi vacsorán tudatta a családjával, hogy lett még egy gyereke
Mindenkit meglepett az örökösnő.

Jennifer Aniston ismét Matthew Perry emléke előtt tisztelgett
Jennifer Aniston ismét Matthew Perry emléke előtt tisztelgett
Újabb posztban emlékezett meg róla.