A népszerű műsorvezető jelenleg Németországban építi karrierjét, de ennek ellenére sem felejtette el, honnan indult.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az Instagramon nosztalgiázott Istenes Bence
2019. január 28. 13:11
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2019. január 28. 13:53
Fzsuzsi96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 269850 offline |
Azta.....nem szeretem magam ENNYIRE öregnek érezni!
Annak idején mennyit hallgattam az AFC-t, meg Fekete Dávidba bele voltam zúgva, jó ég!
De látszik, jópáran túlnőttek a VIVÁn és páran a zenétől is elfordultak. Pl. SP is asszem manapság csak fotósként dolgozik. De Brash Bencéről speciel én mostanában nem hallottam semmit.
Azért megemlíthetnénk (bár velük nem fotózkodott anno), de a BNF (Bat-Nick-Frank) is mekkora névnek számított anno!
Annak idején mennyit hallgattam az AFC-t, meg Fekete Dávidba bele voltam zúgva, jó ég!
De látszik, jópáran túlnőttek a VIVÁn és páran a zenétől is elfordultak. Pl. SP is asszem manapság csak fotósként dolgozik. De Brash Bencéről speciel én mostanában nem hallottam semmit.
Azért megemlíthetnénk (bár velük nem fotózkodott anno), de a BNF (Bat-Nick-Frank) is mekkora névnek számított anno!
2019. január 28. 14:28
indiancsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 115 Csatolások: 1 Azonosító: 124444 offline |
Egyet kell hogy értsék az előttem szólóhoz, én is öregnek érzem magam ezeket a képsorokat nézve Valóban vannak akik már nem ezzel foglalkoznak, de mint tudjuk mindenki megtalálja azt amit igazán szeret. Brash Bence jelenleg a Budapesti Operett Színház társulatának tagja és legismertebb szerepe a Rómeó és Júlia c. musicalben Mercutio karaktere.
2019. január 29. 20:11
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Csak azért nem érzem öregnek magam, mert alsó tagozatos voltam ezekben az időkben ezek az arcok az első Bravo és Popcorn magazinjaimat idézik :')
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.