The Carmen Kass post
2008. február 06. 00:39
|
DaRatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 82 Csatolások: 10 Azonosító: 220 offline
|
Es ezt miert nem koszonte meg eddig senki? Szegyejjek maguka, melysegesen. Mind! 
Koszonom a tunderket, Marha! Meg is hajolgatnek, ha tudnam hogy kell irni... meghajol meghajolo :meghajol:
Koszonom a tunderket, Marha! Meg is hajolgatnek, ha tudnam hogy kell irni... meghajol meghajolo :meghajol:
2008. február 06. 01:15
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Idézet(DaRat @ 2008. February 6. - 00:39)
Es ezt miert nem koszonte meg eddig senki? Szegyejjek maguka, melysegesen. Mind! 
Szereztél magadnak egy barátot, tudod-e?
2008. február 07. 01:12
|
DaRatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 82 Csatolások: 10 Azonosító: 220 offline
|
Idézet(Marha @ 2008. February 6. - 01:15)
Szereztél magadnak egy barátot, tudod-e?

Hehe, ha keresel a nemmondomhol-demarnemisugyhijjakon, akkor talalhatsz par oskovulet belyeggyujtemenyt tolem...
2008. február 07. 04:14
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Idézet(DaRat @ 2008. February 7. - 01:12)
Hehe, ha keresel a nemmondomhol-demarnemisugyhijjakon, akkor talalhatsz par oskovulet belyeggyujtemenyt tolem...
En lenni regi rajongoja codasszepneninek, plane miota hallottam beszelni.. wub-wub
Annak idején, hatezer éve én is próbáltam promótálni õt 'ott'... úgyhogy tudom pontosan, mirõl van szó. Ennek fényében méginkább:
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

0 felhasználónak tetszik: